θεοῖς σωτῆρσιν ἔθυον καὶ ἀναθήματα ἀνέθηκα

θεοῖς σωτῆρσιν ἔθυον καὶ ἀναθήματα ἀνέθηκα
θεοῖς σωτῆρσιν ἔθυον καὶ ἀναθήματα ἀνέθηκα

NOT IN THIS "NEW GREECE" - ΟΧΙ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ "ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ"

NOT IN THIS "NEW GREECE"  - ΟΧΙ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ "ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ"
NOT IN THIS "NEW GREECE" - ΟΧΙ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ "ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ"

Thursday, September 29, 2022

Η Greta σε αποστολή. Η CIA προειδοποίησε τη Γερμανία για επίθεση στον αγωγό αερίου πριν από εβδομάδες.Η CIA προειδοποίησε τη Γερμανία για επίθεση στον αγωγό αερίου πριν από εβδομάδες
ΘΕΜΑΤΑ: CIAΕνέργεια Γερμανία Paul Joseph Watson
29 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2022

Του Paul Joseph Watson

Σύμφωνα με δημοσίευμα του γερμανικού περιοδικού Der Spiegel, η CIA προειδοποίησε το Βερολίνο για πιθανή επίθεση σε αγωγούς φυσικού αερίου στη Βαλτική Θάλασσα «πριν από εβδομάδες».

Επικαλούμενη «αρκετούς ανθρώπους που γνωρίζουν το θέμα», η δημοσίευση αναφέρει ότι μια πληροφορία από την υπηρεσία κατασκοπείας των ΗΠΑ «λήφθηκε στο Βερολίνο κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού».

Όπως τονίσαμε χθες , η αρχική απάντηση της Γερμανίας στο περιστατικό ήταν ότι ήταν πιθανό να ήταν μια «στοχευμένη επίθεση» που πραγματοποιήθηκε είτε από τη Ρωσία είτε από την Ουκρανία.

Οι Γερμανοί ερευνητές κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι η επίθεση έπρεπε να είναι σκόπιμη γιατί θα είχε πραγματοποιηθεί από ειδικές δυνάμεις, δύτες του ναυτικού ή υποβρύχιο που θα μπορούσαν να φτάσουν στον βυθό της θάλασσας και να τοποθετήσουν νάρκες ή εκρηκτικά.

Αν και δεν αποκλείεται ότι η επίθεση θα μπορούσε να ήταν μια ρωσική «ψευδή σημαία», το μόνο αντιληπτό κίνητρο θα ήταν να «κατηγορηθούν άλλα μέρη για το συμβάν», ανέφερε το Der Spiegel, ενώ αναγνώρισε ότι μια «μόνιμη διακοπή της προμήθειας φυσικού αερίου από τη Ρωσία «θα ήταν προς το συμφέρον της Ουκρανίας».

https://www.activistpost.com/2022/09/cia-warned-germany-about-gas-pipeline-attack-weeks-ago.html