θεοῖς σωτῆρσιν ἔθυον καὶ ἀναθήματα ἀνέθηκα

θεοῖς σωτῆρσιν ἔθυον καὶ ἀναθήματα ἀνέθηκα
θεοῖς σωτῆρσιν ἔθυον καὶ ἀναθήματα ἀνέθηκα

NOT IN THIS "NEW GREECE" - ΟΧΙ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ "ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ"

NOT IN THIS "NEW GREECE"  - ΟΧΙ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ "ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ"
NOT IN THIS "NEW GREECE" - ΟΧΙ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ "ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ"

Wednesday, May 25, 2022

Συνωμοσία; Ο πρώην αστυνομικός είχε μόλις εφεύρει μια ισχυρή «νεροκίνητη μηχανή».Συνωμοσία; Ο πρώην αστυνομικός που σκοτώθηκε σε πυροβολισμούς στο Μπάφαλο είχε μόλις εφεύρει μια ισχυρή «νεροκίνητη μηχανή».

Ο Aaron Salter Jr. στοχοποιήθηκε από το βαθύ κράτος επειδή βρήκε μια λύση δωρεάν ενέργειας για οχήματα που κινούνται με φυσικό αέριο και ηλεκτρική ενέργεια;

Το 2016, ο Salter ανέβασε μια ανάρτηση στο Facebook εξηγώντας τη θέση του στην AWS Hydrogen Technologies, LLC. Διάβασε με σεμνότητα ότι ο Salter ήταν ενθουσιασμένος που ξεκίνησε αυτή την εταιρεία, πιστεύοντας ότι είναι απολύτως δυνατό να τροφοδοτούνται οχήματα με νερό.

Brighteon.TV

«…Πιστεύω ότι μπορώ να αλλάξω τον τρόπο με τον οποίο τροφοδοτούμε τα αυτοκίνητα [μας], τις βάρκες, τις γεννήτριες και αυτό προέρχεται από το νερό», έγραψε, αποκαλώντας την τεχνολογία «επαναυδατωμένο υδρογόνο».

«Και μπορούμε να φτάσουμε ένα βήμα πιο κοντά στο να βοηθήσουμε τον πλανήτη [μας] να απαλλαγεί από αυτούς τους επικίνδυνους υδρογονάνθρακες που βλάπτουν το όζον [μας] και προκαλούν υπερθέρμανση του πλανήτη στον πλανήτη [μας]».

Με άλλα λόγια, όχι μόνο η τεχνολογία είναι καθαρή, λειτουργεί με άφθονο και ουσιαστικά δωρεάν νερό, αλλά βοηθά και στον καθαρισμό του αέρα από τους ήδη υπάρχοντες ρύπους. Μιλήστε για μια κατάσταση νίκης, νίκης.

Εξαιτίας αυτής της τεχνολογικής ανακάλυψης ορισμένοι πιστεύουν ότι ο πρόωρος θάνατος του Σάλτερ είναι ύποπτος. Ήταν στόχος των βιομηχανιών που πρόκειται να χάσουν, θα έπρεπε η εφεύρεση του Salter να είχε γίνει mainstream; (Σχετικό: Το FBI οργανώνει συχνά τρομοκρατικές επιθέσεις , επομένως αυτή η υπόθεση δεν είναι τόσο τραβηγμένη.)

Αποδεικνύεται ότι ο Σάλτερ δεν είναι το πρώτο άτομο που πέθανε μυστηριωδώς λίγο μετά την ανακάλυψη και την αποκάλυψη ενός νέου συστήματος που λειτουργεί με νερό και όχι με ορυκτά καύσιμα ή ηλεκτρική ενέργεια.

Ο Stanley Meyer είχε επίσης βρει μια τεχνολογία κινητήρων που κινούνταν με νερό ακριβώς πριν πεθάνει ξαφνικά και παράξενα ενώ έτρωγε σε ένα εστιατόριο Denny με δύο Βέλγους επενδυτές.

«Ο Meyer άρχισε να πνίγεται κατά τη διάρκεια του γεύματος, έτρεξε έξω και ισχυρίστηκε ότι είχε δηλητηριαστεί λίγο πριν πεθάνει», αναφέρει ο Baxter Dmitry για το Newspunch .

Μπορείτε να παρακολουθήσετε ένα βίντεο παρακάτω του Meyer που εξηγεί την τεχνολογία του:

Ορισμένοι πιστεύουν τώρα ότι το μεγαλύτερο λάθος του Σάλτερ ήταν η υποβολή αίτησης για δίπλωμα ευρεσιτεχνίας για την τεχνολογία του. Δεν πέρασε πολύς καιρός μετά από αυτό που εμφανίστηκε νεκρός σε μαζικό πυροβολισμό.

«Αν βρείτε έναν τρόπο να νικήσετε τις εταιρείες πετρελαίου, πρέπει να το ανοίξετε τον κώδικα στον κόσμο και να μην υποβάλετε ποτέ αίτηση για δίπλωμα ευρεσιτεχνίας», λέει η ImpairedDifinity . «Επειδή θα σε συντρίψουν και θα θάψουν την πατέντα σου με κάποιο τρόπο».

Στην ενότητα σχολίων στο Newspunch , κάποιος πρόσθεσε ότι θυμάται μια ιστορία όπου δολοφόνησαν εκατοντάδες σε ένα πλοίο που ονομάζεται Τιτανικός «για να σκοτώσουν τρεις άνδρες που εμπόδιζαν τη δημιουργία της Federal Reserve».

Περισσότερες σχετικές ειδήσεις σχετικά με τις επιθέσεις ψευδούς σημαίας του FBI μπορείτε να βρείτε στο FalseFlag.news .