θεοῖς σωτῆρσιν ἔθυον καὶ ἀναθήματα ἀνέθηκα

θεοῖς σωτῆρσιν ἔθυον καὶ ἀναθήματα ἀνέθηκα
θεοῖς σωτῆρσιν ἔθυον καὶ ἀναθήματα ἀνέθηκα

NOT IN THIS "NEW GREECE" - ΟΧΙ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ "ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ"

NOT IN THIS "NEW GREECE"  - ΟΧΙ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ "ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ"
NOT IN THIS "NEW GREECE" - ΟΧΙ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ "ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ"

Tuesday, April 28, 2020

Οπαδός του Isis προσποιείται το θύμα.

 
 
Απο σχολια φιλου που γνωριζει, λεει οτι τα γραμματα που ειναι πανω αριστερα ειναι γνωμικο και λεει πως : Όσο περναει ο καιρος τοσο εσυ ζεις.
 
 
Αναφερομενος προφανως στον αρχηγο της οργανωσης . Η δευτερη λεξη πιο κατω γραφει, οπως λεει ο φιλος ΣΙΓΟΥΡΑ Baghadi. Τωρα η εικονα ειναι πιθανον ενος αρχηγου του isis, εικαζεται οτι ειναι το προσωπο του Αλ Μπαγκνταντι και εχει την κορδελα των μαχητων του isis που δηλωνουν υψηλα στην ιεραρχια . 'Η οπως λενε ειναι προσωπογραφια του Ιμαμ Αλι με το ονομα Χουσειν. Δηλαδη ολα δειχνουν οτι ειναι τατουαζ δεμενο με τρομοκρατικη δραση...Αυτα εμαθα.
 
Terry Corridan Δεν είμαι γιατρός, αλλά αυτά δεν μοιάζουν με αυτά που ισχυρίζεται ότι είναι .. Αυτός ο τύπος πρέπει να συλληφθεί το συντομότερο δυνατόν
     Όλες του οι πληγές στην πλάτη του μοιάζουν σαν να έχει κτυπήσει τον εαυτό του με κάτι που έχει ακανόνιστη άκρη με αποτέλεσμα να τραυματίζει το σώμα του .
 
Terry Corridan  I am not a doctor but these do not look like what he claims them to be.. This guy should be arrested asap
   Terry Corridan  All those sores on his back look to me like he has whipped himself with something that has a jagged edge resulting wounding the body.