θεοῖς σωτῆρσιν ἔθυον καὶ ἀναθήματα ἀνέθηκα

θεοῖς σωτῆρσιν ἔθυον καὶ ἀναθήματα ἀνέθηκα
θεοῖς σωτῆρσιν ἔθυον καὶ ἀναθήματα ἀνέθηκα

NOT IN THIS "NEW GREECE" - ΟΧΙ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ "ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ"

NOT IN THIS "NEW GREECE"  - ΟΧΙ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ "ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ"
NOT IN THIS "NEW GREECE" - ΟΧΙ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ "ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ"

Sunday, August 25, 2019

«Εκείνοι» χρηματοδότησαν την επανάσταση του Οκτωβρίου του 1917.

 
 
 Even more proof Jacob Schiff financed Bolshevism
 
 
«Εκείνοι» χρηματοδότησαν την επανάσταση του Οκτωβρίου.
 
 
R. - Ναι για μένα αυτό είναι απολύτως σαφές. Καταλάβετε ότι προσωπικά έλαβα μέρος σε όλα αυτά. Θα σας πω ακόμα περισσότερο: Ξέρετε ποιος χρηματοδότησε την επανάσταση του Οκτωβρίου; «Εκείνοι» την χρηματοδότησαν ιδίως μέσω των ίδιων τραπεζιτών που είχαν χρηματοδοτήσει την Ιαπωνία το 1905, δηλαδή τον Jacob Schiff και τους αδελφούς Warburg. Αυτό σημαίνει ότι μέσω του μεγάλου τραπεζικού αστερισμού, μέσω μιας από τις πέντε τράπεζες που είναι μέλη της Federal Reserve, μέσω της τράπεζας Kuhn, Loeb & Co., συμμετείχαν και άλλοι Αμερικανοί και Ευρωπαίοι τραπεζίτες, όπως οι Guggenheim, οι Hanauer, οι Breitung, οι Aschberg, η  "Nya Banken" της Στοκχόλμης. Ήμουν εκεί στη Στοκχόλμη "τυχαία" και συμμετείχα στη διαβίβαση των κεφαλαίων. Μέχρι να φτάσει ο Τρότσκι ήμουν ο μόνος που ήταν μεσάζων από την επαναστατική πλευρά. Αλλά, επιτέλους, ήρθε ο Τρότσκι. Πρέπει να υπογραμμίσω ότι οι Σύμμαχοι τον είχαν εκδιώξει από τη Γαλλία ως ηττοπαθή. Και οι ίδιοι Σύμμαχοι τον απελευθέρωσαν έτσι ώστε να μπορεί να είναι ένας ηττοπαθής στη συμμαχική Ρωσία ... "Μια άλλη ευκαιρία." Ποιος το κανόνισε; Οι ίδιοι άνθρωποι που είχαν αποφασίσει ο Λένιν να περάσει μέσω της Γερμανίας. Ναι, μπορούσαν να βγάλουν τον αντεπαναστατικό Τρότσκι από ένα καναδικό στρατόπεδο στην Αγγλία και να τον στείλουν στη Ρωσία, δίνοντάς του την ευκαιρία να περάσει ελεύθερα μέσα από όλους τους ελέγχους των συμμάχων. Άλλοι από  " Εκείνους" - ένας κάποιος Ράτενάου - Rathenau – βοήθησε να ολοκληρωθεί το ταξίδι του Λένιν μέσω της εχθρικής Γερμανίας. Εάν ξεκινήσετε τη μελέτη της ιστορίας της επανάστασης και του εμφυλίου πολέμου χωρίς προκαταλήψεις, και   χρησιμοποιήσετε όλες τις {p. 29} τις ικανότητες διερεύνησης που γνωρίζετε να εφαρμόζετε σε πράγματα πολύ λιγότερο σημαντικά και λιγότερο προφανή, τότε όταν μελετάτε τις πληροφορίες στο σύνολό τους και μελετάτε ξεχωριστές λεπτομέρειες μέχρι και ανεκδοτολογικά γεγονότα, θα συναντήσετε μια ολόκληρη σειρά «καταπληκτικών ευκαιριών" .
 
Ρ .-- Επιτρέψτε μου να ολοκληρώσω αυτή τη μικρή ιστορία και τότε θα καταλήξουμε και οι δύο στα συμπεράσματα. Από την εποχή της άφιξής του στην Πετρούπολη, ο Τρότσκι δέχθηκε ανοιχτά τον Λένιν. Όπως γνωρίζετε αρκετά καλά, κατά τη διάρκεια του διαστήματος μεταξύ των δύο επαναστάσεων υπήρξαν βαθιές διαφορές μεταξύ τους. Όλα ξεχάστηκαν και ο Τρότσκι αναδεικνύεται ως κύριος της υπόθεσης στο ζήτημα του θριάμβου της επανάστασης, είτε το θέλει είτε όχι ο Στάλιν. Γιατί; Αυτό το μυστικό είναι γνωστό στη σύζυγο του Λένιν – την Κρούπσκαγια - Krupskaya. Ξέρει ποιος είναι Τρότσκι στην πραγματικότητα και είναι αυτή που έπεισε τον Λένιν να δεχθεί τον Τρότσκι. Εάν δεν τον είχε δεχτεί, τότε ο Λένιν θα παρέμενε μπλοκαρισμένος στην Ελβετία. Αυτός ήταν μόνο γι' αυτόν ένας σοβαρός λόγος και επιπλέον γνώριζε ότι ο Τρότσκι παρείχε χρήματα και βοήθησε να πάρει μια κολοσσιαία διεθνή βοήθεια, μια απόδειξη γι' αυτό ήταν το σφραγισμένο τρένο. Επιπλέον, ήταν το αποτέλεσμα του έργου του Τρότσκι και όχι της σιδηράς αποφασιστικότητας του Λένιν που έγινε η ενοποίηση γύρω από το ασήμαντο κόμμα των μπολσεβίκων ολόκληρου του αριστερού επαναστατικού στρατοπέδου, των κοινωνικών επαναστατών και των αναρχικών. Ήταν το πραγματικό κόμμα του «μη κόμματος» Τρότσκι. Ήταν το αρχαίο «Bund» του εβραϊκού προλεταριάτου, από το οποίο προέκυψαν όλοι οι επαναστατικοί κλάδοι της Μόσχας και το οποίο έδωσε το 90% των ηγετών του. Όχι το επίσημο και γνωστό Bund, αλλά το μυστικό Bund που είχε διεισδύσει σε όλα τα σοσιαλιστικά κόμματα, οι ηγέτες των οποίων ήταν σχεδόν όλοι υπό τον έλεγχό του. Και Κερένσκυ επίσης.
 
Red Symphony, by Dr. J. Landowsky; translated by George Knupffer - Peter Myers, December 31, 2003; update April 23, 2011.