θεοῖς σωτῆρσιν ἔθυον καὶ ἀναθήματα ἀνέθηκα

θεοῖς σωτῆρσιν ἔθυον καὶ ἀναθήματα ἀνέθηκα
θεοῖς σωτῆρσιν ἔθυον καὶ ἀναθήματα ἀνέθηκα

NOT IN THIS "NEW GREECE" - ΟΧΙ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ "ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ"

NOT IN THIS "NEW GREECE"  - ΟΧΙ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ "ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ"
NOT IN THIS "NEW GREECE" - ΟΧΙ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ "ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ"

Thursday, July 18, 2019

Χένρι Κίσινγκερ: Ελέγξτε τα μυαλά των προβάτων και ελέγχετε το κοπάδι.

 
 
Μόλις το κοπάδι αποδεχθεί τον υποχρεωτικό βίαιο εμβολιασμό, το παιχνίδι ολοκληρώνεται! Θα δεχτούν οτιδήποτε - εξαναγκαστική δωρεά αίματος ή οργάνων - για το "μεγαλύτερο καλό". Μπορούμε να τροποποιήσουμε γενετικά τα παιδιά και να τα στειρώσουμε - για το "μεγαλύτερο καλό." Ελέγξτε τα μυαλά των προβάτων και ελέγχετε το κοπάδι. Οι κατασκευαστές εμβολίων θέλουν να κάνουν δισεκατομμύρια, και πολλοί από εσάς σε αυτό το δωμάτιο σήμερα είναι επενδυτές. Είναι ένα μεγάλο παιχνίδι που όλοι κερδίζουν (win-win)! Εμείς αδυνατίζουμε το κοπάδι και το κοπάδι μας πληρώνει για την παροχή υπηρεσιών εξολόθρευσης. Τώρα, τι έχουμε για μεσημεριανό γεύμα;
 
ο Δρ. Χένρι Κίσινγκερ, ο οποίος διετέλεσε Σύμβουλος Εθνικής Ασφαλείας των ΗΠΑ και Υπουργός Εξωτερικών κατά τη διάρκεια των διοικήσεων Nixon και Ford, παρέδωσε ομιλία σε ένα συμβούλιο της Παγκόσμιας Οργάνωσης Υγείας (WHO) για την ευγονική το 2009, το πρώτο βήμα στον έλεγχο των πληθυσμών ήταν να τους αναγκάσουν να αποδεχθούν υποχρεωτικούς εμβολιασμούς. Μετά από αυτό το βήμα, οι άνθρωποι θα δέχονταν την υποχρεωτική δωρεά οργάνων, τα γενετικά τροποποιημένα παιδιά και την υποχρεωτική στείρωση.
 
 
Once the herd accepts mandatory forcible vaccination, it’s game over! They will accept anything — forcible blood or organ donation — for the “greater good.” We can genetically modify children and sterilize them — for the “greater good.” Control sheep minds and you control the herd. Vaccine makers stand to make billions, and many of you in this room today are investors. It’s a big win-win! We thin out the herd and the herd pays us for providing extermination services. Now, what’s for lunch, huh?