θεοῖς σωτῆρσιν ἔθυον καὶ ἀναθήματα ἀνέθηκα

θεοῖς σωτῆρσιν ἔθυον καὶ ἀναθήματα ἀνέθηκα
θεοῖς σωτῆρσιν ἔθυον καὶ ἀναθήματα ἀνέθηκα

NOT IN THIS "NEW GREECE" - ΟΧΙ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ "ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ"

NOT IN THIS "NEW GREECE"  - ΟΧΙ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ "ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ"
NOT IN THIS "NEW GREECE" - ΟΧΙ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ "ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ"

Saturday, June 01, 2019

Το Εωσφορικό Δόγμα

 
 
Το Εωσφορικό Δόγμα

 Το δόγμα του Εωσφορισμού χρησιμοποιήθηκε ως στρατηγική χειραγώγησης από τις δυνάμεις του ΝΑΑ, οι οποίες είχαν ενοχληθεί από την επιτυχία του ελέγχου του Μαύρου Ήλιου πάνω στις μάζες και την τεράστια δύναμη, τον πλούτο και την επικράτεια που είχαν συσσωρευτεί από τις εκστρατείες των Παπών και τους Ρωμαίους που στήριζαν την καθολική Εκκλησία. Λόγω της απίστευτης βιαιότητας που εκδηλώνουν οι Μαύροι Ήλιοι επιβάλλοντας τη σατανική ιδεολογία της Ρωμαιοκαθολικής Εκκλησίας, ορισμένες ομάδες πέρασαν κάτω από την επιφάνεια   για να απορρίψουν την Εκκλησία και τις διδασκαλίες της. Έτσι, γεννήθηκε το Εωσφορικό Δόγμα από την απόρριψη της εξουσίας της Καθολικής Εκκλησίας κατά τη διάρκεια των δολοφονικών χρόνων των πρώτων χρόνων της επιβολής τους στην Ελλάδα και των σταυροφοριών μετέπειτα, που ισχυρίζεται ότι ο Εωσφόρος είναι ο θετικός βοηθός που φέρνει το φως σε μια αφυπνισμένη ανθρωπότητα, επιδιώκοντας να αποκτήσει βαθύτερη γνώση και τον πραγματικό πνευματικό εαυτό. Οι υποστηρικτές του Εωσφορικό Δόγματος πιστεύουν ότι ο Εωσφόρος δεν είναι κακός ή εχθρικός προς την ζωή, αλλά είναι ο Θεός που επιθυμούσε να εκπαιδεύσει την ανθρωπότητα και να την σώσει από την πεπτωκότα κατάσταση, έτσι ώστε οι άξιοι άνθρωποι να μπορούν να ανυψωθούν στην αληθινή Παγκόσμια γνώση και ΤΗΝ διαφώτιση.
Σε αυτό το δόγμα, η Βίβλος του Θεού Γιαχβέ-Yahweh θεωρείται ως η αρχή κατά της ζωής και είναι στην πραγματικότητα ο πρωταρχικός κακός καταπιεστής της ανθρωπότητας, επειδή δεν θέλησε οι άνθρωποι να αποκτήσουν τη γνώση του δέντρου της ζωής. Ως αποτέλεσμα της δολοφονικής δίωξης όλων εκείνων που διαφώνησαν με την Καθολική Εκκλησία, σχηματίστηκαν μυστικές κοινωνίες προκειμένου οι ομάδες να συζητήσουν αυτές τις θεωρίες, καθώς και να μελετήσουν την αρχαία σοφία που συλλέχθηκε από τους Γνωστικούς αλλά και άλλα ιερά κείμενα έξω από τη Βίβλο, όπως την Ελληνική φιλοσοφία και μυθολογία.
Αυτό εξελίχθηκε σε πολλές διαφορετικές μυστικές κοινωνίες που λειτουργούν και σήμερα, με μίγματα πνευματικών διδασκαλιών που προέρχονταν από μια ποικιλία από βασικές διδασκαλίες που βρέθηκαν σε πολλές από τις αρχαίες μυστηριακές σχολές και ιερά κείμενα που ήταν κρυμμένα από τους ηγέτες των εκκλησιών και τους θρησκευτικούς τους οπαδούς. Μέσα από αυτό, οι διδασκαλίες με βάση το Εωσφορικό δόγμα διαδόθηκαν σε βιβλία που διατέθηκαν στο κοινό και οι υποστηρικτές του πίστευαν ότι ο Εωσφόρος ελέγχει όλες τις παγκόσμιες υποθέσεις και επιθυμεί να οδηγήσει τους ανθρώπους σε μια νέα εποχή ευημερίας και ειρήνης. Συνεπώς, οι ανάμικτες αντιλήψεις για το Εωσφορικό Δόγμα αποτελούν τον κεντρικό πυρήνα για τα μέλη της Ελίτ της Εξουσίας - Power Elite που διαχειρίζονται τους πυλώνες των Ελεγκτών της κοινωνίας, καθώς και τα κεντρικά για την οργάνωση πολλών μυστικών κοινωνιών, όπως είναι τα Μασονικά Τάγματα, επηρεάζοντας ακόμη και πολλά από τα πιο δημοφιλή συστήματα πεποιθήσεων της Νέας  Εποχής.
Ωστόσο, όταν γνωρίζετε βαθιά την εικόνα του Εωσφόρου που υπάρχει ως το προϊόν που διατίθεται στο εμπόριο από τις δυνάμεις του ΝΑΑ Εωσφορικού Δόγματος, αντιλαμβάνεστε ότι είναι απατεώνες, ψεύτες και προπαγανδιστές που επιθυμούν να παραποιήσουν και να κερδίσουν την εκτίμηση για το φως της δημιουργίας όπως και άλλων επιτευγμάτων μέσω του ενεργειακού παρασιτισμού. Το ψευδές φως του Εωσφόρου έχει κλαπεί από το αρχικό πρότυπο DNA και τη συνείδηση των αγγελικών ανθρώπων, που αντικατοπτρίζει το αληθινό φως της αιώνιας σπίθας του Θεού που υπάρχει μέσα μας. Πώς το Εωσφορικό NAA περιφρονεί τη σπίθα του φωτός που μας δόθηκε φυσικά για να επιτύχουμε την ανεξαρτησία και την πνευματική ελευθερία μέσα μας! Οι Εωσφορικές οντότητες θέλουν τη φωτεινή μας πηγή και εμφανίζουν τους εαυτούς τους ως θεούς σε εκείνους που θα ανταλλάσσουν το φως της ψυχής τους και την εσωτερική σπίθα τους για την άμεση ικανοποίηση της απόκτησης γνώσης, του υλικού πλούτου και της εξουσίας στον εξωτερικό κόσμο. Ως αποτέλεσμα της σύναψης αυτού του συμφώνου, διαμορφώνεται μια διαθήκη αίματος και η συνείδηση αυτού του προσώπου είναι πλέον χρεωμένη και συνδεδεμένη με αιτία και αποτέλεσμα, για να εξυπηρετήσει αυτές τις Εωσφορικές οντότητες στη παρούσα ζωή και στη ζωή μετά τον θάνατο. Είναι λογικό να θυμάστε ότι όταν σχετίζεστε με τις δυνάμεις του Σατανά ή του Εωσφορικού Δόγματος μέσω των τελετουργικών πρακτικών τους, τίποτα δεν δίνεται ποτέ δωρεάν και πως θα υπάρχει πάντα μια σοβαρή πληρωμή που απαιτείται την κατάλληλη στιγμή. Δεν υπάρχει πραγματική αγάπη ή ειρήνη και αυτές οι οντότητες είναι καθαρά στην Υπηρεσία για το Εγώ, δεν ενδιαφέρονται για την ανθρωπότητα και θα πουν τα πάντα για να σας κάνουν να πιστέψετε τα ψέματά τους.