θεοῖς σωτῆρσιν ἔθυον καὶ ἀναθήματα ἀνέθηκα

θεοῖς σωτῆρσιν ἔθυον καὶ ἀναθήματα ἀνέθηκα
θεοῖς σωτῆρσιν ἔθυον καὶ ἀναθήματα ἀνέθηκα

NOT IN THIS "NEW GREECE" - ΟΧΙ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ "ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ"

NOT IN THIS "NEW GREECE"  - ΟΧΙ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ "ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ"
NOT IN THIS "NEW GREECE" - ΟΧΙ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ "ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ"

Saturday, December 01, 2018

ΔΙΑΛΕΞΗ: ΟΛΥΜΠΙΟΙ & ΑΓΝΩΣΤΟΙ ΘΕΟΙ ΣΤΙΣ ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ ΤΩΝ ΓΡΑΜΜΙΚΩΝ ΓΡΑΦΩΝ.

 
 
 

ΟΛΥΜΠΙΟΙ & ΑΓΝΩΣΤΟΙ ΘΕΟΙ ΣΤΙΣ ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ ΤΩΝ ΓΡΑΜΜΙΚΩΝ ΓΡΑΦΩΝ.

ΔΙΑΛΕΞΗ: ΑΙΘΟΥΣΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟΥ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟΝ

ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ: ΑΔΡΙΑΝΟΣ ΜΠΕΖΟΥΓΛΩΦ

ΕΡΜΟΥ 61 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

ΠΕΜΠΤΗ 6 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2018 – ΩΡΑ: 20:00
 
Η πολυαναμενόμενη ταινία μικρού μήκους με θέμα:
 
ΟΛΥΜΠΙΟΙ & ΑΓΝΩΣΤΟΙ ΘΕΟΙ ΣΤΙΣ ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ ΤΩΝ ΓΡΑΜΜΙΚΩΝ ΓΡΑΦΩΝ
 
θα παρουσιαστεί σε πρώτη προβολή αρχές Δεκέμβρη στην Θεσσαλονίκη. Στην διάλεξη θα συζητηθούν πληροφορίες που θα αποκαλύψουμε για πρώτη φορά που σηματοδοτούν κρυμμένη ή κεκαλυμμένη γνώση που αφορά στις Μινωικές και Μυκηναϊκές πινακίδες. Σκοπός μας είναι να παρουσιάσουμε στοιχεία που αφορούν την διαχρονικότητα της αρχαίας Ελληνικής θρησκείας, να αναδείξουμε άγνωστες πτυχές της, ιερούς και παραμελημένους υπόγειους χώρους της Χθόνιας Λατρείας στην Κρήτη κατά την Εποχή του Χαλκού καθώς και την μεταλαμπάδευση αυτών των ιδεών σε άλλους πολιτισμούς. Το υλικό θα βγεί στην δημοσιότα για πρώτη φορά. Οι υποστηρικτές μας ήδη μπορούν να δούν την ταινία στο κανάλι μας στο Youtube. Την επιμέλεια, κινηματογράφηση και σκηνοθεσία υπογράφει ο Αδριανός Μπεζούγλωφ και την μουσική ο Τάκης Ταφ.
 
Στην διάλεξη αυτή θα σας παρουσιάσω όλα τα στοιχεία που είναι γενικώς αποδεκτά αλλά και πολλά που είναι κρυμμένα ή αποσιωπώνται. Η εισήγηση δεν θα αφορά στις Γραμμικές γραφές, δομή, κανόνες κλπ. Θα εξετάσουμε έννοιες και όρους που αφορούν στις θεότητες και τις διαστάσεις τους. Επίσης θα παρουσιαστεί υλικό από επιτόπια έρευνα σε άγνωστους μυητικούς χώρους των Χθονίων Θεοτήτων μέσα στην Γη της Κρήτης.
 
Αυτές τις μέρες με τις αναρτήσεις για την επόμενή μας παραγωγή ΟΛΥΜΠΙΟΙ & ΑΓΝΩΣΤΟΙ ΘΕΟΙ ΣΤΙΣ ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ ΤΩΝ ΓΡΑΜΜΙΚΩΝ ΓΡΑΦΩΝ έχω δεχτεί πλήθος μηνυμάτων για την διάλεξη και την ταινία.
Όσοι επιθυμούν να είναι στην διάλεξη θα πρέπει να φροντίσουν να είναι νωρίς στην αίθουσα διαλέξεων του Αριστοτελείου. Δεν υπάρχει η δυνατότητα κράτησης θέσεων.
Όσοι επιθυμούν να δουν την ταινία μπορούν να κάνουν μια δωρεά μέσω paypal πολύ εύκολα στον ιστοχώρο μας.
Η διάλεξη θα κινηματογραφηθεί και θα είναι στο κανάλι μας με το νέο έτος και θα συμπεριλαμβάνει ολόκληρο το υλικό της κινηματογράφισης των Χθονίων Ιερών – παντελώς άγνωστα μπορώ να σας διαβεβαιώσω!
Το τρέηλερ που ανέβηκε στο FB δεν έχει την υψηλή ποιότητα χρωμάτων που υπάρχουν στην ταινία οπότε το ανέβασα και στο Youtube σε ανάλυση 4Κ.
Τέλος να καταθέσω πως η ταινία ήταν μιά Οδύσσεια για μένα. Ευχαριστώ τους φίλους που ήταν δίπλα μου όλο αυτόν τον καιρό.
 
ΕΥΟΙ ΕΥΑΝ
 
ΑΔΡΙΑΝΟΣ ΜΠΕΖΟΥΓΛΩΦ