θεοῖς σωτῆρσιν ἔθυον καὶ ἀναθήματα ἀνέθηκα

θεοῖς σωτῆρσιν ἔθυον καὶ ἀναθήματα ἀνέθηκα
θεοῖς σωτῆρσιν ἔθυον καὶ ἀναθήματα ἀνέθηκα

NOT IN THIS "NEW GREECE" - ΟΧΙ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ "ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ"

NOT IN THIS "NEW GREECE"  - ΟΧΙ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ "ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ"
NOT IN THIS "NEW GREECE" - ΟΧΙ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ "ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ"

Wednesday, November 21, 2018

Πώς να αντιμετωπίσετε το "προοδευτικό" δόγμα που διδάσκεται στο σχολείο του παιδιού σας

 
 
 
Πώς να αντιμετωπίσετε το "προοδευτικό" δόγμα που διδάσκεται στο σχολείο του παιδιού σας.
 
από το προσωπικό της Tsarizm 18 Νοεμβρίου 2018  0356

Εικόνα από τον Aleksander Kaasik
 
Γράφτηκε ανώνυμα
 
Ήμουν σοκαρισμένος πρόσφατα όταν ο γιος μου ήρθε από το γυμνάσιο και μου είπε πώς έμαθε στην τάξη εκείνη την ημέρα ότι το Σύνταγμα των ΗΠΑ ήταν ένα ρατσιστικό έγγραφο που γράφτηκε από μια ομάδα γέρων, πλούσιων, λευκών ανδρών και πώς έπρεπε να αλλάξει, γιατί η Αμερική ήταν κληρονομικά κακή.
Τρομοκρατημένος και θυμωμένος, προσπάθησα πρώτα να καλέσω την διευθύντρια του σχολείου. Φυσικά, δεν απάντησε. Άφησα ένα μήνυμα, αλλά δεν δέχτηκα κάποια τηλεφωνική κλήση.

Στη συνέχεια έστειλα ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στην διευθύντρια. Αργότερα έμαθα πως ήταν μία φλογερή φιλελεύθερη και «προοδευτική». Τελικά απάντησε  λέγοντας ότι δεν είχε κανένα έλεγχο σε ό, τι διδάσκεται στην τάξη και ότι έπρεπε να επικοινωνήσω απευθείας με την δασκάλα, κάτι που έκανα. Συμφώνησε να οργανώσει μια συνάντηση για να συζητήσουμε την κατάσταση.
Μια εβδομάδα αργότερα, κάθισα σε μια αίθουσα συνεδριάσεων με την προσβλητική, δασκάλα, η οποία αμέσως παρατήρησα πως είχε σχέδιο. Θα προσπαθούσε να με σκοτώσει με την καλοσύνη. Ρώτησε για την καριέρα μου, μου είπε πόσο αξιόλογος ήμουν και μετά προχώρησε να αρνηθεί ότι κάτι συνέβη. Υπογράμμισε ότι τα σχόλια που μου ανέφεραν ήταν απλά από άλλα παιδιά της τάξης και όχι από την ίδια. Ένιωσε ότι ο γιος μου «είχε ακούσει εσφαλμένα». Στη συνέχεια προσπάθησε να αλλάξει τη συζήτηση επιστρέφοντας πίσω στην «καριέρα μου» και πόσο «αξιοσημείωτη» ήταν. Ενδιαφέρουσα τακτική.
Περιττό να πω, έφυγα από τη συνεδρίαση κάπως μπερδεμένος. Πήγα σπίτι, μίλησα πάλι στον γιο μου και επιβεβαίωσα τι μου είπε την πρώτη φορά.
Από τότε ήλθα σε επαφή με το σχολικό συμβούλιο και έκανα σαφές σε αυτήν την δασκάλα ότι παρακολουθώ τι συμβαίνει στην τάξη της από πολλαπλές πηγές και ότι δεν θα γινόταν ανεκτή καμία τιμωρία ως εκδικητική ανταπόδοση εναντίον του παιδιού μου.
Το μάθημα που έμαθα από αυτή την εμπειρία, που θέλω να το μοιραστώ, είναι ότι όταν έλθουμε σε σύγκρουση, το πρώτο πράγμα που θα κάνουν αυτοί οι αριστεροί εκπαιδευτικοί είναι να πουν ψέματα, θα προσπαθήσουν να μπερδέψουν την κατάσταση και να αλλάξουν το θέμα.
Μην τους επιτρέψετε να το κάνουν αυτό.
Η Αριστερά θέλει να τερματίσει την Αμερική όπως την ξέρουμε.
Αυτό είναι μόνο μια παράσταση από το δράμα του μαρξισμού που κατααλαμβάνει την Αμερική. Αυτό επαναλαμβάνεται πολλές φορές σε αυτό το μεγάλο έθνος.
Οι συντηρητικοί πρέπει να εμπλακούν στα σχολεία μας αν θέλουμε να σταματήσουμε τη μαρξιστική προπαγάνδα που ταΐζει στα παιδιά μας. Αυτό θα περιλαμβάνει την έξοδο από τη ζώνη της άνεσής σας και να σας κάνει περισσότερο ενεργητικούς.
 
Τα παιδιά μας το αξίζουν.