θεοῖς σωτῆρσιν ἔθυον καὶ ἀναθήματα ἀνέθηκα

θεοῖς σωτῆρσιν ἔθυον καὶ ἀναθήματα ἀνέθηκα
θεοῖς σωτῆρσιν ἔθυον καὶ ἀναθήματα ἀνέθηκα

NOT IN THIS "NEW GREECE" - ΟΧΙ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ "ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ"

NOT IN THIS "NEW GREECE"  - ΟΧΙ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ "ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ"
NOT IN THIS "NEW GREECE" - ΟΧΙ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ "ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ"

Tuesday, July 31, 2018

Mel Gibson: Το Χόλιγουντ είναι «Μία φωλιά Παρασίτων» που «Γιορτάζει με το αίμα παιδιών»


 

Mel Gibson: Hollywood Is ‘Den Of Parasites’
 
 
Mel Gibson: Το Χόλιγουντ είναι «Μία φωλιά Παρασίτων» που «Γιορτάζει με το αίμα παιδιών»
 
30 Νοεμβρίου 2017 Baxter Dmitry Entertainment 828

  Τα στούντιο του Χόλιγουντ είναι "γεμάτα με το αίμα αθώων παιδιών" σύμφωνα με τον Μελ Γκίμπσον, ο οποίος ισχυρίζεται ότι η κατανάλωση του "αίματος του μωρού είναι τόσο δημοφιλής στο Χόλιγουντ που βασικά λειτουργεί ως δικό του νόμισμα".
Η ελίτ του Χόλιγουντ είναι ένας "εχθρός της ανθρωπότητας που ενεργεί συνεχώς αντίθετα προς τα καλύτερα συμφέροντά μας" και "διαρρηγνύει κάθε γνωστό ταμπού που έδωσε ο Θεός στον άνθρωπο, συμπεριλαμβανομένης και της ιερότητας των παιδιών", δήλωσε ο Μελ Γκίμπσον στο Λονδίνο, όπου προωθεί το ρόλο του στην ταινία Daddy's Home 2 , τον σημαντικότερο ρόλο του στην οθόνη εδώ και χρόνια.
 "Είναι ένα ανοιχτό μυστικό στο Χόλιγουντ. Αυτοί οι άνθρωποι έχουν τις δικές τους θρησκευτικές και πνευματικές διδασκαλίες και τα δικά τους κοινωνικά και ηθικά πλαίσια. Έχουν τα ιερά τους κείμενα - είναι άρρωστα, πιστέψτε με - και δεν θα μπορούσαν να είναι πιο αντίθετα με αυτό που αντιπροσωπεύει η Αμερική ».
Ο Mel Gibson εμφανίστηκε στο Graham Norton Show στο BBC την Παρασκευή και μίλησε στους προσκεκλημένους του για την πραγματική φύση της ελίτ του Χόλιγουντ στο παρασκήνιο του πράσινου δωματίου μετά την εμφάνισή του.
Εξηγώντας ότι πέρασε τα τελευταία δέκα χρόνια «δουλεύοντας με τις δικές μου ιδέες έξω από το σύστημα του Χόλιγουντ», αφού έμεινε στη μαύρη λίστα του Χόλιγουντ από το 2006 για να μοιραστεί απόψεις για τη βιομηχανία και τον κόσμο που έρχονται σε αντίθεση με την φιλελεύθερη ορθοδοξία. Δεν ξέρεις πώς να το σπάσεις μαλακά ... Το Χόλιγουντ είναι μία θεσμοποιημένη παιδεραστία.
 
«Χρησιμοποιούν και κακοποιούν παιδιά».
 
"Φαίνονται μέσα από ένα τεράστιο ποσό παιδιών κάθε χρόνο. Οι πνευματικές τους πεποιθήσεις, αν μπορείτε να τις αποκαλείτε πνευματικές, τους κατευθύνουν να συγκομίσουν την ενέργεια των παιδιών. Γιορτάζουν με αυτά τα πράγματα και αγωνίζονται γι’  αυτό ", δήλωσε ο σκηνοθέτης του Hacksaw Ridge.
 
"Τι εννοώ; Αυτό δεν είναι ένα είδος καλλιτεχνικής αφαίρεσης. Συλλέγουν το αίμα των παιδιών. Τρώνε τη σάρκα τους. Πιστεύουν ότι αυτό τους δίνει δύναμη ζωής. Αν το παιδί υπέφερε στο σώμα και την ψυχή πριν πεθάνει, πιστεύουν ότι αυτό τους δίνει επιπλέον δύναμη ζωής ».


"Υπάρχει μια δημιουργική και αγάπη δύναμη στους περισσότερους από εμάς που μας καθοδηγεί στη ζωή. Αυτοί οι άνθρωποι δεν το έχουν αυτό. Για αυτούς είναι το αντίθετο. "
Σύμφωνα με τον Μελ Γκίμπσον, ο οποίος έχει περάσει 30 χρόνια μέσα και έξω από το σύστημα του Χόλιγουντ, η ελίτ της βιομηχανίας του Χόλιγουντ,  «ευδοκιμεί από τον πόνο, το τραύμα, το άγχος, την κακοποίηση και τα βάσανα».
"Το Χόλιγουντ είναι λερωμένο με το αίμα αθώων παιδιών. Για μεγάλο χρονικό διάστημα όλες οι αναφορές στην παιδεραστία και τον κανιβαλισμό ήταν συμβολικές ή υπονοούμενες. Αλλά εισήχθην προσωπικά στην πρακτική, στις αρχές της δεκαετίας του 2000. Μπορώ να μιλήσω γι 'αυτό τώρα γιατί αυτοί οι άνθρωποι, οι εκτελεστές, είναι τώρα νεκροί. "

"Το αίμα ενός σεξουαλικά κακοποιημένου βρέφους θεωρείται ιδιαίτερα« εμπλουτισμένο » και είναι εξαιρετικά πολύτιμο. Τα χρήματα αλλάζουν χέρια, οι χάρες, οι μίζες - δεν έχετε ιδέα. Τα μωρά είναι ένα νόμισμα υψηλής λειτουργικότητας και είναι δικό τους. Τα μωρά είναι  κορυφαίο εμπόρευμα και υψηλής ποιότητας καβουρδισμένη  μπριζόλα και διαμάντι κοκαΐνης. "

Αλλά σύμφωνα με τον Γκίμπσον αυτό δεν είναι μια διαστροφή του μήνα, και είναι δημοφιλής μεταξύ ανδρών και γυναικών που έχουν βαρεθεί από τις τυποποιημένες αμαρτίες.
"Αυτό δεν είναι κάτι καινούργιο. Εάν κάνετε κάποια έρευνα, θα δείτε ότι είναι ένα μεταφυσικό, αλχημικό φαινόμενο και μπορείτε να το βρείτε πίσω από την σκηνή σε όλες τις σκοτεινές εποχές της ιστορίας.
"Είναι μια σκοτεινή, πολυδιάστατη μυστική τέχνη και πρακτική, που χρησιμοποιείται από μυστικές κοινωνίες τις τελευταίες εκατοντάδες χρόνια για κοινωνικό προγραμματισμό και έλεγχο του νου και έχει φτάσει στο ζενίθ από το Χόλιγουντ στην Αμερική στην εποχή μας".

Πηγή: https://archive.4plebs.org/pol/thread/175322452/