θεοῖς σωτῆρσιν ἔθυον καὶ ἀναθήματα ἀνέθηκα

θεοῖς σωτῆρσιν ἔθυον καὶ ἀναθήματα ἀνέθηκα
θεοῖς σωτῆρσιν ἔθυον καὶ ἀναθήματα ἀνέθηκα

NOT IN THIS "NEW GREECE" - ΟΧΙ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ "ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ"

NOT IN THIS "NEW GREECE"  - ΟΧΙ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ "ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ"
NOT IN THIS "NEW GREECE" - ΟΧΙ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ "ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ"

Friday, July 27, 2018

Chemtrails: Τα εργαλεία της δουλείας και του μετανθρωπισμού

 
 
Chemtrails: Τα εργαλεία της δουλείας και του μετανθρωπισμού.
 
Δεν υπάρχει πλέον καμία πρόφαση στην εγκυρότητα των chemtrails, ή της geoengineering. Η NASA, η CIA και πολλοί άλλοι θεσμοί έχουν βγει και έχουν αποδεχθεί ανοιχτά αυτήν την δραστηριότητα. Αυτό που δεν συζητείται είναι γιατί και πώς δημιουργήθηκε αυτό το πρόγραμμα ή για ποιο λόγο υπάρχει.
Είναι κάτι πολύ περισσότερο από την τροποποίηση του καιρού, αυτό είναι σαφές. Οι συνέπειες για τον πληθυσμό σε όλο τον κόσμο είναι εκρηκτικές, ωστόσο τα mainstream μέσα ενεργούν σαν να είναι το θέμα ακόμα στη σφαίρα της θεωρίας της συνωμοσίας.
Κάποιος καταλήγει στο συμπέρασμα ότι η ζωή γίνεται όλο και περισσότερο διεστραμμένη και οδηγείται σε μια σφαίρα θανάτου, τόσο για τον πλανήτη, όσο και για όλα του τα είδη.
Τα συστατικά και η συχνότητα του ψεκασμού είναι ένα φαινόμενο από μόνο του. Όμως πολλοί πιστεύουν ότι αυτή η δραστηριότητα συνδέεται με τον μετανθρωπισμό. (transhumanism).
Αυτό που είναι σίγουρο, είναι πως η υγεία και το μέλλον μας φαίνεται να είναι στα χέρια του κακού!

Γιατί οι δραστηριότητες αυτές πραγματοποιούνται, τι περιλαμβάνουν τα   συστατικά που βρίσκονται στους ψεκασμούς; Δυστυχώς δεν είναι περίεργο που οι άνθρωποι ανησυχούν έντονα για τη δραστηριότητα αυτή και δεν υπήρξαν απαντήσεις από επίσημες πηγές για το θέμα αυτό.
Από τη δική μας προοπτική, αυτή είναι μια πράξη προδοσίας από κάθε κυβερνητικό και θεσμικό όργανο που υποστηρίζει αυτό το παγκόσμιο πρόγραμμα παραφροσύνης.
Δεν μπορώ παρά να καταλήξω σε ένα τέτοιο συμπέρασμα, όπως θα έπραττε οποιοδήποτε φυσιολογικό άτομο, με εκείνους που συνεχίζουν να δηλητηριάζουν τη γη και το είδος μας.
Το έδαφος υπονομεύεται από την άνοδο του pH, η υγεία μας, οι πνεύμονες μας, ο εγκέφαλος μας, το δέρμα μας, το στομάχι μας, τα μάτια μας, επηρεάζονται από τα στοιχεία που περιέχονται στις χημικές ουσίες.
Ο ουρανός επιβαρύνεται όταν είναι ουδέτερο περιβάλλον, μέσω του συνδυασμού της γεωμηχανικής & του HAARP.
Το νερό τώρα μολύνεται από ένα κοκτέιλ χημικών. Τα έντομα, τα πουλιά και όλα τα θηλαστικά αυτού του πλανήτη υποφέρουν εξ’ αιτίας αυτής της επιστήμης του Φρανκεστάϊν.
Οι αποικίες των μελισσών αποδεκατίζονται σε όλο τον κόσμο, ενώ ό, τι έχει απομείνει από τον πληθυσμό τους πάσχει από εγκεφαλική τοξικότητα.
Εάν το έργο αυτό ήταν το μοναδικό μας μέλημα, θα έπρεπε να μελετήσουμε τη Φουκουσίμα, για την οποία κανείς δεν συζητά, καθώς και την ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία από τα wi fi και τους πύργους, που προσθέτουν στο περιβαλλοντικό μας κοκτέιλ την κόλαση!
  Είμαστε ηλεκτρομαγνητικοί, βιοχημικοί φορείς. Όλα όσα σπέρνουν είναι καταστροφικά για την υγεία μας!
Τι συμβαίνει λοιπόν; Γιατί συμβαίνει αυτό;
Κάποιος μπορεί να συμπεράνει μόνο τα χειρότερα για εμάς. Μόλις αρχίσετε να ασχολείστε με το πεδίο της παράτυπης πράξης που έχει απόλυτη περιφρόνηση για όλη τη ζωή, μη έχοντας καθόλου σεβασμό, τότε υπάρχει μόνο ένα συμπέρασμα.
Λέω τώρα ότι είμαστε εξοντωμένοι και μετασχηματισμένοι ως είδος. Αν νομίζετε ότι η δήλωση είναι υπερβολική, ωραία, τότε αυτή είναι η επιλογή σας.
Ωστόσο, εξετάστε αυτό το θέμα σε βάθος και πολύ σύντομα θα βρείτε ότι συνδέεται με πολλά άλλα θέματα και σχέδια που πραγματοποιούνται από τις ελίτ.
Θα μπορούσα να παρουσιάσω την μία αναφορά μετά την άλλη, το υλικό για το θέμα αυτό είναι πολύ, αυτό που γίνεται εναντίον μας είναι μια πράξη τέτοιας βαρβαρότητας και κακού που μπορεί να φτάσει στο συμπέρασμα ότι το μνημείο Guidestones στην Τζώρτζια έχει κάποιο νόημα.
Οι ψεκασμοί - Chemtrails είναι ένα άλλο θέμα στο οποίο μπορούμε να επισημάνουμε τις παράλογες ενέργειες των κυβερνητικών φορέων και των οργανισμών εάν είχαν στο νου την φροντίδα του λαού.
Φυσικά και δεν το κάνουν! Αυτό είναι σαφές. Ανεξάρτητα από την αλήθεια αυτών των επιχειρήσεων, η ευημερία μας απειλείται.
Αυτή η πορεία του μετανθρωπισμού που συνδέεται με τη γεωμηχανική θα οδηγήσει στο τέλος του είδους μας όπως το γνωρίζουμε.
Αυτό το οποίο το σύστημα παράγει για εμάς, είναι ο φόβος, η οργή, το μίσος, η απελπισία. Αυτά είναι το πρότυπο και η λύση θα είναι οι διανθρώπινες βελτιώσεις με χημική διέγερση, transhuman enhancements with chemical stimulation, σε συνδυασμό με την κατάργηση της σεξουαλικής απόλαυσης εκτός από την αναπαραγωγή.

Η ζωή μας δεν θα γίνει τίποτε περισσότερο από αυτό ενός αυτόματου.
Φαίνεται παράξενο το επιχείρημα όχι; 
Ωστόσο, οι άνθρωποι που εφαρμόζουν αυτήν την ατζέντα δεν είναι λογικοί. Αυτοί βλέπουν τον κόσμο με τα μάτια τους και όχι με τα δικά μας μάτια. Άνδρες και γυναίκες της εξουσίας που εμπλέκονται σε αυτές τις ατζέντες δεν έχουν ενσυναίσθηση ή συνείδηση. Μόνο η ατζέντα την οποία επιδιώκουν να εκπληρώσουν φέρει βάρος στη διαδικασία της σκέψης τους.
Αυτή δεν είναι μια δήλωση από την παρατήρηση, αλλά από τα στόματα των ίδιων των ανδρών και των γυναικών. Η εικόνα του Rockefeller είναι ένα παράδειγμα για το πώς σκέφτονται αυτοί οι άνθρωποι. Αυτή του η δήλωση θα έπρεπε να τον είχε συλλάβει.
 
Όσον αφορά το τι μπορούμε να κάνουμε σχετικά με αυτό το πρόγραμμα δηλητηρίασης, δεν το ξέρω πραγματικά. 

Όσον αφορά την προσωπική μας προστασία, αναζητήστε τρόφιμα που βοηθούν στην απομάκρυνση των τοξινών από το σύστημα, την άσκηση και προσπαθήστε να αποφύγετε όπου είναι δυνατόν τις περιοχές όπου υπάρχει έντονος ψεκασμός. Και πάλι, υπάρχει μεγάλη βοήθεια σχετικά με αυτό το θέμα εκεί έξω.
 
Αναφορά:
Truthhasnomaster.blogspot.com