θεοῖς σωτῆρσιν ἔθυον καὶ ἀναθήματα ἀνέθηκα

θεοῖς σωτῆρσιν ἔθυον καὶ ἀναθήματα ἀνέθηκα
θεοῖς σωτῆρσιν ἔθυον καὶ ἀναθήματα ἀνέθηκα

NOT IN THIS "NEW GREECE" - ΟΧΙ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ "ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ"

NOT IN THIS "NEW GREECE"  - ΟΧΙ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ "ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ"
NOT IN THIS "NEW GREECE" - ΟΧΙ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ "ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ"

Friday, May 18, 2018

Πολλές από τις λειτουργίες της θρησκείας σας είναι αντιγραφές

 
 
 
 
Επειδή επιμένεις στα μηνύματά σου περί "αληθινού, ζώντα κλπ. «ιησού χριστού», να' χεις υπ’ όψιν σου πως εμάς εδώ μας ενδιαφέρει να μην χαθεί η Κοινή Λογική, ούτε η Αλήθεια. Η μεν πρώτη δεν υπάρχει ούτε ως έννοια στο λεξιλόγιο της θρησκείας σας, η δε δεύτερη έχει βιαστεί ασύστολα και έχει κοφτεί-ραφτεί εκατοντάδες φορές, εδώ και 18 αιώνες περίπου, στα μέτρα των δημιουργών της θρησκείας σας και του φανταστικού ιησού τον οποίο επικαλείστε μονίμως.
Είναι γνωστό πως πολλές από τις λειτουργίες της θρησκείας σας είναι αντιγραφή-επικόλληση αρχαιολατρικών τελετών. Μερικές από αυτές είναι: Ο Επιτάφιος, τα Θεοφάνεια, ο Σταυρός/Σταύρωση και άλλες. Ειδικά για τον Επιτάφιο, ρίξε ένα μάτι στα "Αδώνια". Το πρόβλημα ημών είναι πως η Εκκλησία σας έχει κλέψει αυτά τα προϋπάρχοντα αυτής και τα έχει παρουσιάσει ως την "αποκλειστική Αλήθεια της". Ακόμα και η Εκκλησία ως λέξη, αποτελεί άλλη μια λέξη και έννοια που έχει κλέψει το ιερατείο από την αρχαία Ελλάδα, έχει κατακρεουργήσει τη σημασία της και έχει πλέον την αποκλειστικότητα στη χρήση της.
Η παρούσα εικόνα, λοιπόν, αποτελεί μία ακόμα κλοπή, κλεψιτυπία, βάλτε όποια λέξη επιθυμείτε, του ιερατείου για τη δημιουργία και γιγάντωση του μύθου του χριστούλη σας. 
Το να μιλήσουμε για χρονολογίες και για το ποιός προηγήθηκε από ποιόν, είναι σαφώς αστείο...

«Αγία Γραφή»: Το μεγαλύτερο παραμύθι τού κόσμου - Η Βίβλος τού μίσους, τής κτηνωδίας και τής πλαστογραφίας