θεοῖς σωτῆρσιν ἔθυον καὶ ἀναθήματα ἀνέθηκα

θεοῖς σωτῆρσιν ἔθυον καὶ ἀναθήματα ἀνέθηκα
θεοῖς σωτῆρσιν ἔθυον καὶ ἀναθήματα ἀνέθηκα

NOT IN THIS "NEW GREECE" - ΟΧΙ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ "ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ"

NOT IN THIS "NEW GREECE"  - ΟΧΙ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ "ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ"
NOT IN THIS "NEW GREECE" - ΟΧΙ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ "ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ"

Friday, January 19, 2018

Οι Αλβανοί δεν είναι Ιλλυριοί.

 
 
Οι Αλβανοί δεν είναι Ιλλυριοί.
 
Η Ιλλυρία ιδρύθηκε τον 6ο πχ, από τον Έλληνα πρίγκιπα Ιλλυριό τον γιο του βασιλέα της Θήβας Κάδμου...οι Αλβανοί σιπιτάρηδες ήρθαν τον μεσαίωνα από τον Καύκασο σύμφωνα με την βυζαντινή χρονογράφο Άννα Κομνηνή.
 
 
Ακούω πάντα το ψευδοεπιχείρημα περί της αρχαιότητας του αλβανικού έθνους.   Ισχυρίζονται  πως οι Αλβανοί έχουν πέντε χιλιάδες χρόνια ιστορίας! Στο κλασσικό ερώτημα αν υπάρχει κάτι που να αποδεικνύει την ιστορικότητα των Αλβανών, ένα αρχαίο δικό τους μνημείο κάποιο αλφάβητο, έστω ένα νόμισμα. Κάτι που να τους συνδέει με τη βαρβαρική φυλή των Ιλλυριών. Η απάντηση που λάμβανα πάντα ήταν:  "υπάρχει και θα στο δείξω". Έχουν περάσει 25 χρόνια κι ακόμη περιμένω. Έτσι δεν γράφεται η Ιστορία, χρειάζονται ατράνταχτες αποδείξεις.
Όσο αδιανόητο και άν φαίνεται η κύρια ράτσα των Αλβανών είναι Γεωργιανοί και Κοζάκοι ή αλλιώς Καζακστανοι.. Μεταξύ τους επίσης υπάρχουν και Τούρκοι όπως και ράτσες από τις βόρειες φυλές όπως Σκυθες Σλάβοι θράκες αλλά και Έλληνες στην Βόρεια Ήπειρο και Ιταλοί.
Όσο για τον Γεώργιο Καστριώτη  αυτός ήταν ελληνο-σερβος και όχι Αλβανός εξ’ ού και το όνομα του το πήρε από την Καστοριά από τον παππού τον Ιωάννη Καστριώτη ο οποίος είχε το μεγαλύτερο κάστρο της Καστοριάς γι' αυτό και (κάστρο-γιό-της).......Οι Αλβανοί και οι Αρβανίτες δεν έχουν καμία σχέση γι’ αυτό αποκαλούνται οι φίλοι Αλβανοί σκιπταρ …..οι Τούρκοι το είχαν σαν βρισιά που σήμαινε τον  λωποδύτη ή τον κλέφτη.
Οι Αρβανίτες είναι 100% Έλληνες.