θεοῖς σωτῆρσιν ἔθυον καὶ ἀναθήματα ἀνέθηκα

θεοῖς σωτῆρσιν ἔθυον καὶ ἀναθήματα ἀνέθηκα
θεοῖς σωτῆρσιν ἔθυον καὶ ἀναθήματα ἀνέθηκα

NOT IN THIS "NEW GREECE" - ΟΧΙ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ "ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ"

NOT IN THIS "NEW GREECE"  - ΟΧΙ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ "ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ"
NOT IN THIS "NEW GREECE" - ΟΧΙ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ "ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ"

Sunday, September 27, 2015

ΤΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΣΚΟΠΙΜΑ ΑΠΟΒΛΑΚΩΣΕΙ.


Εδώ βρίσκονται επτά τρόποι που δείχνουν πως η Αμερική έχει γίνει ένας δυστοπικός οργουελικός εφιάλτης, και εσείς είσαστε το θύμα του:

Τα καλά νέα είναι ότι μπορείτε να τα αλλάξετε τώρα.
Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την ικανότητά σας για να δείτε τον οργουελικό εφιάλτη της Αμερικής ως έναν τρόπο να ξεφύγετε από αυτόν και να αφυπνίσετε αυτό που πραγματικά είστε.
Μπορείτε να το κάνετε αυτό απλά ανακαλύπτοντας ένα σημαντικό πράγμα για τον εαυτό σας: Ποιά στ'  αλήθεια     είναι η Θέλησή σας.
Στη συνέχεια, μόλις το ανακαλύψετε, να ζήσετε.
Με άλλα λόγια, προσπαθήστε να καταλάβετε τι θέλετε από τη ζωή, τι είναι αυτό που σας κάνει ευτυχισμένο, γιατί είστε εδώ. Τότε θα κάνετε ένα ξαφνικό, τολμηρό, δραματικό σχέδιο για να φτάσει εκεί.
Να από που αρχίζει η μαγεία.Όλα ξεκινούν από εσάς, όταν αποτινάξετε τον παλιό σας εαυτό, διότι αυτός ο παλιός σας εαυτός, δεν μπορεί να είναι ο πραγματικό σας εαυτός.

Μπορεί να είναι ένας "ψευδής" εαυτός ... ένα ψεύτικο εγώ ... που είναι ήδη κατασκευασμένο από κρυμμένα συμφέροντα, μια βολική μάσκα που φοράτε, επειδή   ποτέ δεν ήσασταν σε θέση να γνωρίσετε ποιοι πραγματικά είστε βαθιά μέσα μέσα σας. ένα κάλυμμα που έχετε βάλει πάνω από τον εαυτό σας, γιατί είστε σε σύγχυση, παραπλατημένοι και τώρα είστε πολύ φοβισμένοι για να δείτε τον πραγματικό εαυτό σας.

Επιτρέψτε μου να το εξηγήσω αυτό καλύτερα, ξεκινώντας με το # 1:ΤΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΣΚΟΠΙΜΑ ΑΠΟΒΛΑΚΩΣΕΙ.

Οι προηγούμενες γενιές των Αμερικανών (που μεγάλωσαν στην δεκαετία του '40, του '50 και την δεκαετία του '60), μιλούν για την «αποβλάκωση» της αμερικανικής εκπαίδευσης, σαν να άρχισε  μόνο "πρόσφατα" να συμβαίνει,  τις τελευταίες δηλ. δεκαετίες:Αλλά η αποβλάκωση  δεν είναι κάτι που απλώς συμβαίνει τώρα. Πάντοτε συνέβαινε  - και αυτό είναι που συνέβη και σε σας.

Ναι σε εσάς.
Έχετε και εσείς, αποβλακωθεί πάρα πολύ.
Αποβλακωθήκατε από τότε που αρχίσατε να πηγαίνετε στο σχολείο.
Σήμερα η κατάσταση είναι χειρότερη από ποτέ, με το νέο πρόγραμμα σπουδών του κοινού πυρήνα της Αμερικής (new Common Core curriculum) (Google  it).
Αλλά και η Ελληνική (μόνο κατ' όνομα) εκπαίδευση, περιορίζετο ανέκαθεν στην βασική παιδεία . Πάντα προσπαθούσε να  διδάξει  στα παιδιά τι να σκέφτονται και όχι πώς να σκέφτονται για τον εαυτό τους. Περισσότερο να οδηγήσει τα παιδιά   να καταλαμβάνουν αναγκαίους ρόλους στην κοινωνία, αντί να τους  δίδουν την σοφία της ζωής. Περισσότερο να διδάσκουν   τα παιδιά για να ακολουθήσουν ένα αυστηρό καθημερινό «σχολικό» πρόγραμμα, για να τους επιβάλλει να χρησιμοποιούν μία άκαμπτη καθημερινή "εργασία" , ένα πρόγραμμα ως να ήταν ενήλικες.
Στην ουσία, Οι Έλληνες εκπαιδεύονται για να γίνουν το αντίθετο από ένας φυσικός και αυθόρμητος ελεύθερος και ανεξάρτητος στοχαστής- αυτό για το οποίο έχουν γεννηθεί για να είναι.


Το υπουργείο παιδείας και ....θρησκευμάτων (λες και υπάρχουν πολλά θρησκεύματα στην Ελλάδα) και πίσω απ' αυτό το Παιδαγωγικό Ινστιτούτο, μία σκιώδης κυβέρνηση που πραγματικά κυβερνά το υπουργείο, μαζί με τον εκάστοτε υφυπουργό που είναι αντιπρόσωπος της ηγεσίας της χριστιανικής ηγεσίας, διεξάγει απεινή διωγμό κατά της Ελληνικής γλώσσας. Κατήργησε την καθαρεύουσα που αποτελεί φυσικό κρίκο με την Αρχαία Ελληνική, επέβαλλε την μαλλιαρή, και την χυδαία γλώσσα των καταγωγίων, των ρεμπετών, κατήργησε τους τόνους, λες και στην γλώσσα υπήρχε κάτι περιττό, επιβάλλοντας την πνευματική περιτομή, (βλέπε λοβοτομή), και όταν τα πράγματα άρχισαν να ωριμάζουν, η υπουργός όργανο της Μπίλτερμπεργκ αποκάλυψε πως υπάρχει σχέδιο για την αντικατάσταση της Ελληνικής γλώσσας με την Αγγλική.
Για να σας βοηθήσουμε να ξυπνήσετε τον αληθινό Εαυτό σας,   θυμηθείτε  ποιος είναι ο σκοπός στη ζωή σας  , ώστε να προσπαθήσετε να θεραπεύσετε τον εαυτό σας.
Η λύση είναι ...


Ρωτάτε όλα όσα σας διδάσκουν στο σχολείο, ακόμα και το ίδιο σχολείο.
Πιστεύετε πραγματικά πρέπει να εργάζεστε από την Δευτέρα έως την Παρασκευή και αρκετές φορές και το Σάββατο, από  τις 8 π.μ. έως τις 18:00, προκειμένου να ζήσουμε σε αυτόν τον κόσμο;
- Μήπως αυτό που ελέγχεται από αυτούς που βρίσκονται "πίσω από τα παρασκήνια" από μία αχρεία Ελίτ (δηλαδή, το λεγόμενο 1%);
Πιστεύετε πραγματικά ότι ζούμε σε ένα κόσμο που τον κυβερνά το αίτιο και το αιτιατό, όπου οι ενέργειές μας   υπαγορεύουν το πεπρωμένο μας;
-Ή Υπάρχει ένα μαγικό στοιχείο για το οποίο οι αρχαίοι γνώριζαν, αλλά τώρα αποκρύπτεται από μπροστά σας;


Ο άνθρωπος πραγματικά εξελίχθηκε από τους πιθήκους;
-  Θα μπορούσαμε να καταγώμεθα από τους θεούς;
Ο ανθρώπινος πολιτισμός προχώρησε φυσικά από τον Νεάντερταλ στον άνθρωπο των σπηλαίων και από εκεί στο ταξιδιώτη του Διαστήματος;
-ή Μήπως αναδυόμαστε και πάλι μετά από μια καταστροφή που κατέστρεψε ένα πολύ προηγμένο πολιτισμό της Χρυσής Εποχής (αυτό που οι αρχαίοι Έλληνες αποκαλούσαν πολιτισμό της «Ατλαντίδος») που άνθισε στην απομακρυσμένη προϊστορία;
Η βαθιά σοφία αυτού του προγονικού "χαμένου πολιτισμού» είναι ακόμα ορατή και ευδιάκριτη στα αρχαία ερείπια του πρώτων "γνωστών" πολιτισμών;
ΣΥΜΠΤΩΣΗ;


Είναι τα "κατώτερα" ζώα "κάτω" από μας;
-Ή Είναι ότι, στην πραγματικότητα, οι αδελφοί μας στο πνεύμα, ή ίσως  ανώτεροί μας;
Υπάρχουν ένα εκατομμύριο ερωτήσεις όπως αυτές. Θα χρειαστεί να "ξε-μάθετε" ό, τι είχατε μέχρι τώρα μάθει.
Μόνο με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να δείτε αντικειμενικά τα πράγματα για αυτά που πραγματικά είναι.
Αναλύστε τα πάντα, χρησιμοποιήστε το μυαλό σας, την καρδιά σας, την ψυχή σας, για να καταλάβετε αν τα πράγματα που κάνατε στη ζωή σας έως σήμερα,  στην πραγματικότητα συνέβαλλαν στην ευημερία σας και την  ευτυχία σας.
Μπορεί κάλλιστα οι ενέργειές σας σήμερα να μην σας κάνουν ευτυχισμένο.   απλά τις κάνετε επειδή έχετε υποστεί πλύση εγκεφάλου και πιστεύετε ότι πρέπει να τις κάνετε. Ίσως επειδή έχετε  "ανάγκη τα χρήματα" ή "πρέπει να ανεβείτε τη ιεραρχική κλίμακα."
Ρωτήστε τον εαυτό σας: Αν "τα χρήματα δεν αξίζουν", τότε θα εξακολουθήσετε να ζείτε τη ζωή που ζείτε τώρα; Αν όχι, τότε ίσως θα πρέπει να αρχίσετε να σκεφτόσαστε δημιουργικούς τρόπους για να αλλάξετε την κατάστασή σας.Με δημιουργικό τρόπο, εννοώ:
• Μετακίνηση σε άλλη χώρα
• Απόρριψη του κοινωνικού πλέγματος
• Ακύρωση των πιστωτικών καρτών σας και φυγή έξω από την πόλη και πιο κοντά στη φύση
• Αγορά (ή κτίσιμο) ενός σπιτιού με 2 άλλα άτομα / οικογένειες και μείωση σε χαμηλότερο (ή  εξάλειψη) του ενοικίου σας / Πληρωμές Δανείου
• Ο εθελοντισμός να εργαστείτε μόνο για τον εαυτό σας
• Ξεκινήστε τη δική σας εταιρεία
• Ξεκινήστε τη δική σας επανάσταση

Οτιδήποτε!
Σκεφτείτε τι σας κάνει ευτυχισμένους. Στη συνέχεια κάντε ένα λογικό σχέδιο για να φτάσετε εκεί.
Τότε η μαγεία αρχίζει να συμβαίνει.
Αυτό δεν μπορεί να μην συμβεί ακριβώς όπως εσείς το σχεδιάζετε, αλλά τα πράγματα θα αλλάξουν σίγουρα.
Αυτά δεν είναι ασυναρτησίες της Νέας Εποχής. Είναι η αρχαία Ελληνική σοφία και η σοφία των ιθαγενών, η σοφία κάποτε ήταν γνωστή σε όλους τους μεγάλους πολιτισμούς του παρελθόντος, από τη μια άκρη του κόσμου στην άλλη:

Η ζωή συνεχίζεται με γρήγορο ρυθμό, οπότε αν δεν το κάνετε σήμερα, τότε  απλά δεν το κάνετε.
 

ΠΗΓΗ: http://www.richardcassaro.com/americas-orwellian-nightmare-seven-ways-to-awaken-and-remember-who-you-are