θεοῖς σωτῆρσιν ἔθυον καὶ ἀναθήματα ἀνέθηκα

θεοῖς σωτῆρσιν ἔθυον καὶ ἀναθήματα ἀνέθηκα
θεοῖς σωτῆρσιν ἔθυον καὶ ἀναθήματα ἀνέθηκα

NOT IN THIS "NEW GREECE" - ΟΧΙ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ "ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ"

NOT IN THIS "NEW GREECE"  - ΟΧΙ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ "ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ"
NOT IN THIS "NEW GREECE" - ΟΧΙ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ "ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ"

Friday, August 21, 2015

Η “Θεόπνευστη” Βίβλος διακατέχεται από Παράνοια, Σαδισμό, Σχιζοφρένεια, Εγκληματικότητα και Αιμομιξία.Το ότι η “Θεόπνευστη” Βίβλος διακατέχεται από Παράνοια, Σαδισμό, Σχιζοφρένεια, Εγκληματικότητα και Αιμομιξία και το ότι η Παλαιά διαθήκη είναι κοινή στις τρεις επικρατούσες μονοθεϊστικές Θρησκείες του Πλανήτη, είναι και ο βασικός λόγος της κατάντιας της Ανθρωπότητας.


Ζούμε στο τέλος 2000 χρόνων εκφυλισμού του πνεύματος και σχιζοφρένειας με την ανθρωπότητα έτοιμη να καταστραφεί λόγω της Πυρηνικής Ηλιθιότητας που επικρατεί. Ο Χριστιανισμός είναι το άρμα του Σατανά στη γη που το χειρίζονται Παρανοϊκά άτομα και κατοικεί στις καρδιές των ανθρώπων, τα τελευταία 2000 χρόνια (Ο Σατανάς είναι εφεύρεση των Ιουδαίων.
Δεν τον ξέραμε πριν.
Κανείς δεν τον έχει δεί γιατί δεν υπάρχει.
Σατανάς είναι ο κωλοχαρακτήρας των ανθρώπων (ΚΑΪΝ) που δεν ζουν με Αρετή και όταν θέλουν να δικαιολογήσουν την εγκληματικότητα τους λένε ... ο Σατανάς με έσπρωξε).
Xωρίς τον Χριστιανισμό που κατέστεψε την Αλεξάνδρεια και σφαγίασε την Υπατία, θα είχαμε αρχίσει τον εποικισμό τουλάχιστον των κοντινών μας πλανητών αν όχι του Γαλαξία μας. Αντ' αυτού βλέπουμε τον πλανήτη να καταστρέφεται απ τη δική τους εγκληματική δραστηριότητα ... αν δε γίνει πυρηνικός πόλεμος ο πλανήτης ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΤΑΙ με μαθηματική ακρίβεια ...
Ο Κάιν και Άβελ ... εκτός των άλλων δημιουργούν στο υποσυνείδητο του ανθρώπου την αδελφοκτονία και το μίσος μεταξυ των αδελφών εκ προϊμιου, αφού βρίσκεται στη Γέννεση και αμέσως μετά τη δημιουργία των πρωτοπλάστων ... πολύ σωστά χαρακτηρίζετε την Βίβλο σαν το ποιο αιμοσταγές ανάγνωσμα που έχει γραφτεί ποτέ ... το λάθος όμως που κάνουν όλοι οι σύγχρονοι επιστήμονες, φιλόσοφοι και στοχαστές είναι ότι λόγω της γελοιότητας της Βίβλου απορρίπτουν την έννοια του ΘΕΙΟΥ ... το Θειο, ο ΘΕΟΣ, οι ΘΕΟΙ των Ελλήνων βρίσκονται στην ετοιμολογία της Ελληνικής γλώσσας.
Μιλάμε και χρησιμοποιούμε τις λέξεις άκριτα μη γνωρίζοντας τη σημασία τους. πχ ΔΙΑΣ - ΖΕΥΣ είναι η Διάνοια που Δίνει ΖΩΗ. Έμπνευση = ΕΝ ΠΝΕΥΜΑ. Ένας καλλιτέχνης του λόγου της σκέψης της μουσικής των τεχνών το ξέρει πολύ καλά αυτό γιατί ζει μαζί του.
Κάθεται στο κενό αναζητώντας και ξαφνικά μέσα σε λίγη ώρα έχει κάνει μια δημιουργία, ένα ποίημα, ένα μουσικό κομμάτι, έναν πίνακα ζωγραφικής, μια εφεύρεση, κατασκευή κλπ ένα τέλος πάντων δημιούργημα που δεν υπήρχε πριν. Δίνει με τη δημιουργία του σάρκα και οστά σε κάτι που πριν ήταν αιθέριο. Αυτός είναι και ο τρόπος που το ΘΕΙΟ δημιουργεί το ΝΟΥ κι ο ΝΟΥΣ ΤΗΝ ΥΛΙΚΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ και τη Σκέψη ... τώρα αν νομίζει κάποιος, σύμφωνα με τις υπάρχουσες αντιλήψεις ότι το ΘΕΙΟ, ο ΘΕΟΣ δηλ. κάθεται και ασχολείται με τον καθένα μας ξεχωριστά και δεν έχει άλλη δουλειά να κάνει απατάται πλάνην οικτρά.
Το ΘΕΙΟ υπάρχει παντού.
Εκείνο που μας λειπει είναι ο ΝΟΥΣ για να το δούμε, να το πιάσουμε ... είναι αυτό που συχνά ονομάζεται ΦΩΤΙΣΗ ... ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ... Οι Αρχαίοι είχαν δώσει το όνομα της Αρετής στο καλό πνεύμα, στην ορθή στάση ζωής ... Το παραμύθι με τον Κάιν και τον Άβελ δίνουν το πνεύμα της αδελφοκτονίας και η Βίβλος της Παράνοιας ...
Δυστυχώς το ΠΝΕΥΜΑ ΤΟΥ ΚΑΪΝ εξουσιάζει τον πλανήτη κι αν δεν απαλλαγούμε απ αυτό το συντομότερο δυνατόν πάνε όλα χαμένα ... τα περιθώρια έχουν στενέψει και ο χρόνος μετράει αντίστροφα ... ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ, ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΟ ΘΕΙΟ, η Ελληνική θρησκεία παρέχει άπειρες επιλογές.


Η ανάρτηση ανήκει στα σχόλια στο άρθρο:


Άρθρα και μελέτες επί του χριστιανικού φαινομένου (Ιωάννης Νεοκλής Φιλάδελφος Ρούσσος)

στο: http://www.pare-dose.net/4001