θεοῖς σωτῆρσιν ἔθυον καὶ ἀναθήματα ἀνέθηκα

θεοῖς σωτῆρσιν ἔθυον καὶ ἀναθήματα ἀνέθηκα
θεοῖς σωτῆρσιν ἔθυον καὶ ἀναθήματα ἀνέθηκα

NOT IN THIS "NEW GREECE" - ΟΧΙ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ "ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ"

NOT IN THIS "NEW GREECE"  - ΟΧΙ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ "ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ"
NOT IN THIS "NEW GREECE" - ΟΧΙ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ "ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ"

Saturday, May 09, 2015

Υπάρχει ψωμί που παράγεται από δοκιμαστικό σωλήνα;Λευκό ψωμί, το οποίο από καιρό ήταν γνωστό ότι προκαλεί εγκέφαλο - επιληπτικές κρίσεις σε σκύλους, λόγω της απώλειας των κρίσιμων διατροφικών
συστατικών στην επεξεργασία του όμορφου λευκού αλεύρου. Τα τελευταία χρόνια εμπλουτίστηκε με μια ευρεία ποικιλία από βιταμίνες και θρεπτικά συστατικά.

Ωστόσο, μία ποσότητα συνθετικών βιταμινών, άλλη μία ποσότητα γαλακτωματοποιητή για να το κρατήσει μαλακό, και η προσθήκη άλλων συστατικών, υποδεικνύει ότι το ψωμί θα μπορούσε επίσης να παραχθεί από ένα δοκιμαστικό σωλήνα, αντί από ένα αρτοποιείο.

ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΕΣΠΕΙΡΑ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΣΙΤΑΡΙ ΣΤΟ ΧΩΡΑΦΙ ΜΟΥ ΧΩΡΙΣ ΛΙΠΑΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΨΕΚΑΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΙΤΑΡΙ ΠΟΥ ΕΒΓΑΛΕ ΤΟ ΣΥΝΤΗΡΩ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΛΙΟ ΤΡΟΠΟ ΧΩΡΙΣ ΕΝΤΟΜΟΚΤΟΝΑ. ΑΛΕΘΩ ΜΙΚΡΕΣ ΠΟΣΟΤΗΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΤΗΡΕΙΤΑΙ ΤΟ ΑΛΕΥΡΙ ΜΟΝΟ ΣΕ ΠΕΤΡΟΜΥΛΟ..


ΕΚΕΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΟΛΙΚΗΣ ΔΙΟΤΙ ΑΛΕΘΕΤΑΙ ΤΟ ΣΙΤΑΡΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΦΛΟΙΟ ΤΟΥ - ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΑΛΕΥΡΙ -ΤΑ ΟΛΙΚΗΣ ΤΟΥ ΕΜΠΟΡΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ‘ΣΥΝΧΡΟΝΟΥΣ’ ΚΥΛΙΝΔΡΟΜΥΛΟΥΣ ΟΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟΣ ΑΛΕΥΡΟΥ ΚΑΙ ΠΙΤΟΥΡΟΥ. ΜΕΤΑ ΤΑ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΕΝΕ ΟΛΙΚΗΣ. ΕΤΟΣ ΤΟΥ ΟΤΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ‘ΣΥΝΧΡΟΝΟ ΚΥΛΙΝΔΡΟΜΥΛΟ’ ΤΟ ΑΛΕΥΡΙ ΒΓΑΙΝΕΙ ΖΕΣΤΟ. ΕΧΟΥΝ ΚΑΕΙ ΤΑ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ ΤΟΥ!