θεοῖς σωτῆρσιν ἔθυον καὶ ἀναθήματα ἀνέθηκα

θεοῖς σωτῆρσιν ἔθυον καὶ ἀναθήματα ἀνέθηκα
θεοῖς σωτῆρσιν ἔθυον καὶ ἀναθήματα ἀνέθηκα

NOT IN THIS "NEW GREECE" - ΟΧΙ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ "ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ"

NOT IN THIS "NEW GREECE"  - ΟΧΙ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ "ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ"
NOT IN THIS "NEW GREECE" - ΟΧΙ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ "ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ"

Sunday, May 17, 2015

ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ 2015 - 9, 10, 11 ΚΑΙ, 12 ΙΟΥΛΙΟΥ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΟ.ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ 2015 - 20ο ΕΤΟΣ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΑΝΑΔΕΙΞΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΟΣΜΟΘΕΑΣΕΩΣ 9, 10, 11 ΚΑΙ, 12 ΙΟΥΛΙΟΥ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΟ


Προμήθεια 2015

Φέτος γιορτάζουμε την 20η επέτειο των Προμηθείων, που θα πραγματοποιηθούν στις 9, 10, 11 και 12 Ιουλίου και όπως κάθε φορά στο Άλσος Προμηθέα, στον Όλυμπο.Τα Προμήθεια έχουν αναχθεί πλέον σε θεσμό μέσα στην ελληνική κοινωνία. Παρόλο που ξεκίνησαν από το όραμα και το σθένος ενός ανθρώπου, του καθηγητού του πανεπιστημίου της Στοκχόλμης Τρύφωνα Ολύμπιου, πολύ γρήγορα αγκαλιάστηκαν από όλους όσους έλκονταν από τα ιδανικά και τις αξίες των Αρχαίων Ελλήνων. Αυτό είχε ως συνέπεια, κατά τα δύο – τρία πρώτα χρόνια, να κατακλύζεται από εκατοντάδες ανθρώπους κάθε Ιούνιο το Άλσος Προμηθέως. Συν τω χρόνω οι εκατοντάδες έγιναν χιλιάδες, με αποτέλεσμα σήμερα πλέον τα Προμήθεια να αποτελούν σημείο αναφοράς όλων των Ελλήνων που θεωρούν πως η ανάδειξη του Αρχαίου Ελληνικού Πνεύματος έχει να προσφέρει πολλά στην εποχή μας.Η παρουσία και συμμετοχή όλων σας είναι σημαντική για την στήριξη του μεγάλου αυτού πανελλήνιου θεσμού.
ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΑΝ ΜΕ ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΤΑ 20α ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ

http://enneaetifotos.blogspot.gr/2015/07/20.html
Άρωμα Ελλάδος, ελληνίδες γυναίκες, ελληνική ομορφιά !!!!!!
 
 
Μούσες - Απόλλων
 

 
Επικεφαλής των Προμηθείων Γιώργος Αγρόδιος.

 Δείτε ακόμη φωτό:
https://www.facebook.com/groups/pyrforos/permalink/970456709642401/ Άρωμα Ελλάδος, Ελληνική Ομορφιά !!!!!!

Ολοκληρώθηκαν πλέον με απόλυτη επιτυχία και τα 20α Προμήθεια. Ευχαριστούμε θερμά τον Δήμο Δίου - Ολύμπου , την Αστυνομία, την Πυροσβεστική και όλους τους τοπικούς παράγοντες για την συμπαράσταση και βοήθειά τους. Ήταν ιδιαίτερη τιμή για εμάς η παρουσία τους στις εκδηλώσεις μας. Ευχαριστούμε τους παράγοντες και τους κατοίκους της περιοχής για την όμορφη φιλοξενία. Ευχαριστούμε όλους τους ανθρώπους που εδώ και τρεις μήνες περίπου με την παρουσία τους και την υπομονή τους κόπιασαν και βοήθησαν για να έχουμε αυτό το εξαιρετικό αποτέλεσμα. Να μην ξεχνάμε πως ό,τι γίνεται, στηρίζεται αποκλειστικά και μόνο στον εθελοντισμό με ό,τι αυτό συνεπάγεται. Την υπέροχη νεολαία μας, τα παιδιά που με τόσο ζήλο δούλεψαν και έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους με το πείσμα τους, τις φρέσκες ιδέες τους και τις ατελείωτες ώρες πρόβας για να έχουμε αυτό το εξαιρετικό αποτέλεσμα, αλλά και για να βάλουν την σφραγίδα τους για ένα ελπιδοφόρο μέλλον. Τα παιδιά της φύλαξης για την ακούραστη συμπαράστασή τους, την συνεχή φύλαξη και ασφάλεια του χώρου, αλλά και την ομαλή διεξαγωγή των εκδηλώσεων εκτός άλσους. Τον αγαπητό μας φίλο Μάριο Πετρίδη για την προσφορά του στον καταπληκτικό κυκεώνα. Τα μηνύματα που φτάσανε στην επιτροπή ήταν μηνύματα θαυμασμού και μόνο. Την μοναδική δασκάλα χορού και πολυαγαπημένη μας Kairen Rennie Achlada για την υπομονή και επιμονή της , αλλά και για τις εκπληκτικές χορογραφίες της. Τον Γιωργο Τσαρδούνη, Νίκο και Σούλα Καραμανώλη, και Δημήτρη Καπάτο για την συμπαράσταση, την συνεχή προσφορά και την αποτελεσματικότητά τους. Τον εξαίρετο φίλο Αριστείδη Τζιτζώκο για το υπέροχο κρασί που μας έφερε και για όλη τη βοήθεια στην μεταφορά ανθρώπων από και προς το άλσος. Ευχαριστούμε όλους εσάς τους αφανείς ήρωες που πάντα αθόρυβα και σεμνά συμμετέχετε , βοηθάτε και στηρίζεται ο καθένας με τον δικό του τρόπο αυτόν τον μεγάλο θεσμό. Ευχαριστούμε όλους τους φίλους, εσάς δηλαδή, που μέσα στις δύσκολες εποχές που ζούμε, στηρίξατε με την παρουσία σας και φέτος την μεγάλη γιορτή των Ελλήνων, τα Προμήθεια. Είναι τόσοι πολλοί οι άνθρωποι που θα έπρεπε να ευχαριστήσουμε και ζητούμε συγνώμη αν δεν αναφέρουμε τα ονόματα όλων. Όμως είναι βέβαιο πως αυτοί οι άνθρωποι χαίρουν της απόλυτης εκτίμησης και σεβασμού μας. Τελειώνοντας - και καθόλου τυχαία για το τέλος - χαιρετίζουμε και ευχαριστούμε θερμά τον πρωτεργάτη και πατέρα των Προμηθείων, τον καθηγητή κ. Τρύφωνα Ολύμπιο γιατί χωρίς την μεγάλη αυτή ιδέα και προσφορά του, τίποτα απ' όλα αυτά σήμερα δεν θα συνέβαινε, τίποτα δεν θα ήταν ίδιο. Σας ευχαριστούμε θερμά όλους, να είμαστε όλοι γεροί και του χρόνου !!!! 

 Georgia Altintasiotou

Δείτε φωτό ΕΔΩ: 

 http://oraiokastromekatiallo.blogspot.gr/2015/07/2015_13.html