θεοῖς σωτῆρσιν ἔθυον καὶ ἀναθήματα ἀνέθηκα

θεοῖς σωτῆρσιν ἔθυον καὶ ἀναθήματα ἀνέθηκα
θεοῖς σωτῆρσιν ἔθυον καὶ ἀναθήματα ἀνέθηκα

NOT IN THIS "NEW GREECE" - ΟΧΙ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ "ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ"

NOT IN THIS "NEW GREECE"  - ΟΧΙ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ "ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ"
NOT IN THIS "NEW GREECE" - ΟΧΙ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ "ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ"

Sunday, May 18, 2014

Θεωρεί ότι σήμερα να δηλώνει κάποιος δωδεκαθεϊστής ενδεχωμένως στερείται κατά κάποιον τρόπο σοβαρότητας

 Άς αντικαταστήσει λοιπόν το ΑΓΧΙΒΑΣΙΗΝ του ΗΡΑΚΛΕΙΤΟΥ :

 
Με το Απολυτίκιον του Αγίου Γεωργίου.
 
 
 

-Την ίδια ώρα όμως κ. Κασιδιάρη, πολλοί σας κατηγορούν ότι δεν ασπάζεστε την Ορθοδοξία, ότι είστε Δωδεκαθεϊστές και παγανιστές.

Στο διαδίκτυο μάλιστα κυκλοφόρησαν και κάποιες φωτογραφίες με σχετικές τελετές...
Υπάρχει ένα βίντεο από τελετές που προέρχεται απο ξένη χώρα που κάνουν κάτι μασωνικά, δεν έχουμε καμία σχέση με αυτό.
Οι θέσεις μας, για αυτό το λεπτό θέμα, έχουν αναρτηθεί στην ιστοσελίδα μας . Η Χρυσή Αυγή αντιτίθεται στον διαχωρισμό Εκκλησίας-Κράτους. Επιδιώκει την αποκατάσταση του κύρους της Εκκλησίας και την άμεση κάθαρση του κλήρου από κάθε παρακμιακό και διεθνιστικό στοιχείο. Ανεξιθρησκεία μόνο για τα δόγματα που δεν θίγουν την Ελληνική Παράδοση και Ιστορία και δεν φθείρουν την δύναμη του Έθνους. Η Ορθοδοξία αναγεννημένη και Ελληνική ξανά πρωτοπόρος στους αγώνες του Έθνους.


Δυστυχώς τα μέσα μαζικής ενημέρωσης βλέποντας την ραγδαία μας άνοδο προσπαθούν να μας χτυπήσουν με κάθε μέσο το 97% των ελλήνων είναι χρισταινοί ορθόδοξοι, τώρα βέβαια έχουν μπει και δυο εκατομμύρια λαθρομετανάστες και έχει γίνει ένα μείζον ζήτημα με την ισλαμοποίηση της Ελλάδας .

-Δωδεκαθεϊστές και παγανιστές δεν υπάρχουν δηλ στη Χρυσή Αυγή;

Ως εκπρόσωπος του κόμματος της Χρυσής Αυγής, σαν Ηλίας Κασιδιάρης και ως εκλεγμένος βουλευτής, θεωρώ γραφικό να δηλώνει κάπιος δωδεκαθεϊστής στην Ελλάδα του σήμερα. Σεβόμαστε απόλυτα την αρχαία ελληνική παράδοση, δεν θα μπορούσε να υπάρχει Ελλάδα εάν δεν υπήρχε αρχαία Ελλάδα η οποία είναι λίκνο του ευρωπαϊκού και παγκόσμιου πολιτισμού αλλά θεωρώ ότι σήμερα να δηλώνει κάποιος δωδεκαθεϊστής ενδεχωμένως στερείται κατά κάποιον τρόπο σοβαρότητας. Παρόλου αυτά η θρησκευτική πίστη κάθε πολίτη είναι απολύτως σεβαστή. Δεν θα δεχθούμε δόγματα που θίγουν την ελληνική παράδοση και που φθίνουν τις δυνάμεις του Εθνους.


http://www.agioritikovima.gr/arthra/item/31718-%CE%B7-%CE%B5%CE%BE%CE%BF%CE%BC%CE%BF%CE%BB%CF%8C%CE%B3%CE%B7%CF%83%CE%B7-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CE%B7%CE%BB-%CE%BA%CE%B1%CF%83%CE%B9%CE%B4%CE%B9%CE%AC%CF%81%CE%B7-%CF%83%CF%84%CE%BF-%CE%B1%CE%B3%CE%B9%CE%BF%CF%81%CE%B5%CE%AF%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%BF-%CE%B2%CE%AE%CE%BC%CE%B1-%CF%84%CE%BF-%CE%B1%CE%B3%CE%B9%CE%BF-%CE%BF%CF%81%CE%BF%CF%82,-%CE%B7-%CE%B5%CE%BB%CE%BB%CE%AC%CE%B4%CE%B1,-%CE%BF-%CE%BC%CF%80%CE%B1%CE%BB%CF%84%CE%AC%CE%BA%CE%BF%CF%82-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%BF%CE%B9-%CF%84%CE%AD%CE%BA%CF%84%CE%BF%CE%BD%CE%B5%CF%82-%CE%B9%CE%B5%CF%81%CE%AC%CF%81%CF%87%CE%B5%CF%82


Μία γραφική τελετή με έλειψη σοβαρότητος. (Κατά την άποψιν του δηλούντος).
Ανακοίνωση από το Θρησκευτικό Σωματείο ΕΛΛΗΝ.Α.Ϊ.Σ.

Κυριακή, 4 Μαΐου 2014

Με έκπληξη διαβάσαμε στην εφημερίδα "Αγιορείτικο Βήμα" τη συνέντευξη του βουλευτή της Χρυσής Αυγής, Ηλία Κασιδιάρη, ο οποίος ερωτηθείς για το αν υπάρχουν "δωδεκαθεϊστές και παγανιστές" στο κόμμα του, απάντησε οτι "θεωρώ γραφικό να δηλώνει κάποιος δωδεκαθεϊστής στην Ελλάδα του σήμερα" και παρακάτω "θεωρώ ότι σήμερα να δηλώνει κάποιος δωδεκαθεϊστής ενδεχομένως στερείται κατά κάποιον τρόπο σοβαρότητας."

Το Ιερατικό Συμβούλιο, το ΔΣ και τα μέλη του ΕΛΛΗΝ.Α.Ι.Σ., θέλουμε να δηλώσουμε κατηγορηματικά, οτι τιμώντας και ακολουθώντας τη φιλοσοφία και την προσέγγιση του Θείου με τον ίδιο τρόπο με τους προγόνους μας, καθόλου δεν μας κάνει να αισθανόμαστε γραφικοί ή στερούμενοι σοβαρότητας. Το αντίθετο, νιώθουμε εθνικά υπερήφανοι και γενναίοι, που παρά τον λυσσαλέο πόλεμο να δαιμονοποιηθεί οτιδήποτε είναι αμιγώς ελληνικό, είχαμε το σθένος να πούμε δυνατά τα πιστεύω μας, συμπορευόμενοι στη γραμμή των ενδόξων προγόνων, ακόμα κι αν λοιδορούμαστε.

Λυπούμαστε για οσους έσκυψαν το κεφάλι, είτε για να σώσουν τη ζωή τους, όπως κάποιοι απο τους προγόνους μας στο παρελθόν, είτε για να κερδίσουν μια πολιτική μάχη, όπως οι όψιμοι πολιτικάντηδες του σήμερα.

Η φιλοσοφία και η ελληνική θρησκεία, διδάσκουν ήθος, γενναιότητα και τιμή, και φαίνεται, πως πολύ λίγοι σήμερα την διαθέτουν.

Ελλήνων Αρχαιοθρήσκων Ιερόν Σωματείον ΕΛΛΗΝ.Α.Ι.Σ.