θεοῖς σωτῆρσιν ἔθυον καὶ ἀναθήματα ἀνέθηκα

θεοῖς σωτῆρσιν ἔθυον καὶ ἀναθήματα ἀνέθηκα
θεοῖς σωτῆρσιν ἔθυον καὶ ἀναθήματα ἀνέθηκα

NOT IN THIS "NEW GREECE" - ΟΧΙ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ "ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ"

NOT IN THIS "NEW GREECE"  - ΟΧΙ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ "ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ"
NOT IN THIS "NEW GREECE" - ΟΧΙ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ "ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ"

Sunday, January 12, 2014

Απάντηση σε μήνυμα άθεου «ελληνοκεντρικού»

  

   ΠΗΓΗ: http://www.hellenicreligion.gr/doc/anakoinosi27.htm   Απάντηση σε μήνυμα άθεου «ελληνοκεντρικού»

Χαίρετε αγαπητέ "ελληνοκεντρικέ" κύριε Οδυσσέα Επικουρίδη,
 
Για εσάς η λογική-ορθολογισμός ταυτίζεται με τον αθεϊσμό, και ο αθεϊσμός με τον Ελληνισμό...Ωραίες εξισώσεις, "λογικές"... Ο χειρισμός της λογικής και της ταυτίσεως εννοιών από το μήνυμά σας αποδεικνύει το πόσο άξιος μαθηματικός είστε...Κάτι τέτοιες μαθηματικές εξισώσεις χρησιμοποιεί και ο κ. Χριστόδουλος Παρασκευαΐδης και γελούν όλοι οι Έλληνες μαζί του: Ελληνισμός=χριστιανισμός=ορθοδοξία=παπαδαριό.
Και αφού σύμφωνα με τα λεγόμενά σας είστε εχθρός της θρησκείας, σημαίνει ότι είστε εχθρός και της Ελληνικής Θρησκείας, της Θρησκείας των Ελλήνων Προγόνων. Επιπλέον λέτε ότι οι Πατρώοι Θεοί είναι ανύπαρκτοι(Ω! τί βλασφημία) και ουδείς απ' όσους πάνε στα Προμήθεια πιστεύει στους Πατρώους Θεούς! Αλήθεια από πότε γίνατε εκπρόσωπος Τύπου των επισκεπτών των Προμηθείων και μιλάτε εξ ονόματος όλων; Να μιλάτε μόνο για τον εαυτό σας. Εσείς δεν πιστεύετε στους Πατρώους Θεούς, αυτό δεν ισχύει για τους Έλληνες που πάνε στα Προμήθεια.  
Σε ό,τι αφορά το συμπέρασμά σας ότι "με ραγδαίους ρυθμούς οι Θεοί πεθαίνουν στις συνειδήσεις των ανθρώπων", αυτό αντίκειται στην Ελληνική και την διεθνή πραγματικότητα. Χιλιάδες Ελλήνων εγκαταλείπουν την αθεΐα(χριστιανισμό, κοσμοπολιτισμό, κομμουνισμό) και επιστρέφουν στην Θρησκεία των Προγόνων τους. Επιπλέον οι περισσότεροι πόλεμοι σήμερα στον Κόσμο έχουν ως βάση την εθνοθρησκευτική ταυτότητα. Άρα δεν είστε μόνο ανιστόρητος, αλλά έχετε αποκοπεί τελείως από την πραγματικότητα. Δεν βλέπετε ότι παντού στον Κόσμο η θρησκεία καταλαμβάνει το ρόλο του προσδιορισμού εθνικών ταυτοτήτων. Ενώ στην Ρωσσική ομοσπονδία, στην Κίνα, στο Ιράκ, στην Μέση Ανατολή, στην Ινδία, στην Αφρική, παντού διεξάγονται αιματηροί θρησκευτικοί πόλεμοι, εσείς οι άθεοι "ελληνοκεντρικοί" συμπεραίνετε ότι η θρησκεία παγκοσμίως καταρρέει! Μάλλον οι άθεοι "ελληνοκεντρικοί" καταρρέουν, και τους ευσεβείς πόθους των τούς προβάλλουν ως πραγματικές καταστάσεις. 
Είστε εκτός τόπου και χρόνου κύριε Επικουρίδη. Έχετε παραμείνει στο άθεο κοσμικό κράτος της Γαλλικής Επαναστάσεως. Αν δεν το έχετε συνειδητοποιήσει, η ανθρωπότης έχει προχωρήσει 200 χρόνια από τότε.
Ως Εκκλησία των Ελλήνων στο θρήσκευμα δηλώνουμε φανατικοί εχθροί της αθεΐας και του "ελληνοκεντρικού" αθεϊσμού, και θα πολεμήσουμε ανελέητα το ανθελληνικό και αντιθρησκευτικό μίσος κατά της Πατρώας Θρησκείας.
Αν το τιμώμενο πρόσωπο της εκδηλώσεως, ο κύριος Καλόπουλος, δηλώνει όπως εσείς εχθρός της Ελληνικής Θρησκείας και των Πατρώων Θεών, καλύτερα να βγάλετε από πάνω σας τον μανδύα του "ελληνοκεντρικού" και να φορέσετε το ένδυμα του απλού αντιχριστιανού. Όποιος είναι αντιχριστιανός δεν σημαίνει ότι είναι και Έλλην. Για να είναι κάποιος Έλλην πρέπει να ενστερνίζεται όλες τις βασικές δοξασίες του Ελληνισμού, συμπεριλαμβανομένης και της Ελληνικής Θρησκείας. Εκτός και αν εσείς οι "ελληνοκεντρικοί" αντιχριστιανοί, αποδέχεστε το προπαγανδιστικό επιχείρημα της αιρέσεως των ναζωραίων ότι τάχα οι Αρχαίοι Έλληνες Φιλόσοφοι δεν πίστευαν στους Πατρώους Θεούς, και ότι τάχα ήταν άθεοι ή μονοθεϊστές.
Ενώ μιλάτε στο όνομα της φιλοσοφίας και του ορθολογισμού, αποκρύπτετε από τους ατυχείς αναγνώστες των μηνυμάτων σας τις απόψεις περί Θεών του Πυθαγόρου, του Αριστοτέλους, του Πλάτωνος, του Πρόκλου και άλλων φιλοσόφων-θεολόγων. Μήπως αυτοί οι Φιλόσοφοι είχαν τις ίδιες απόψεις περί Θεών όπως εσείς οι άθεοι "ελληνοκεντρικοί"; Είπε ποτέ ο Πυθαγόρας, ο Αριστοτέλης, ο Πλάτων, ο Πρόκλος ότι οι Πατρώοι Θεοί είναι ανύπαρκτοι; Αλλά εσείς οι άθεοι "ελληνοκεντρικοί" ψευδοφιλόσοφοι έχετε το θράσος και το λέτε, και μάλιστα μιλάτε στο όνομα της Ελληνικής Φιλοσοφίας!!! 
Ταυτίζετε τον Ελληνισμό με την αθεΐα, αυτό αποτελεί έγκλημα εσχάτης προδοσίας. Είστε αποστάτες και όχι προστάτες του Ελληνισμού. Ελληνική Θρησκεία και άθεος "ελληνοκεντρισμός" ήταν και θα είναι άσπονδοι εχθροί.
 
Ευχόμαστε η σύγκρουση μεταξύ Ελληνικής Θρησκείας και "ελληνοκεντρικής" αθεΐας να έχει αίσιο τέλος.
 
Θάνατος στην μισελληνική αθεΐα 
 
Εκκλησία των Ελλήνων στο θρήσκευμα
 
4η Μεσούντος μηνός Σκιροφοριώνος, έτους 2783 μετά πρώτην Ολυμπιάδα