θεοῖς σωτῆρσιν ἔθυον καὶ ἀναθήματα ἀνέθηκα

θεοῖς σωτῆρσιν ἔθυον καὶ ἀναθήματα ἀνέθηκα
θεοῖς σωτῆρσιν ἔθυον καὶ ἀναθήματα ἀνέθηκα

NOT IN THIS "NEW GREECE" - ΟΧΙ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ "ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ"

NOT IN THIS "NEW GREECE"  - ΟΧΙ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ "ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ"
NOT IN THIS "NEW GREECE" - ΟΧΙ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ "ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ"

Monday, February 07, 2011

Τρίτη απόπειρα δολοφονίας κατά της Προμηθέας

Ο eldiamantaras@netone.gr έγραψε:

Eξέπνευσε η Γεωργία

Συνέλληνες,

πριν από λίγο κυκλοφόρησε η είδηση ότι πέθανε η μητέρα της Προμηθέας, από τις έξη σφαίρες που είχε δεχθεί στις 17 Ιανουαρίου από αυτόν τον «ιδιόρρυθμο» άντρα που ήθελε να την υιοθετήσει δια της βίας να εγκαταλείψει το σπίτι της να τον ακολουθήσει και να τον φωνάζει παππού!το απόγευμα έλαβα ένα μήνυμα από το xemandrios@hotmail.com το οποίο σας επισύναψα με την αγγελία ότι :

Η ΜΗΤΕΡΑ ΤΗΣ ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΚΑΤΕΛΗΞΕ - ΠΕΘΑΝΕ.

Επειδή ήταν στην ΜΟΝΤΑΝΑ ΧΑΡΑΜΑΤΑ επικοινώνησα πριν από λίγο με την τοπική
εφημερίδα που έχω συνεχή επαφή και μου δήλωσαν ότι δεν ΓΝΩΡΙΖΑΝ τίποτα για
αυτήν την πληροφορία και από πού την έμαθα.

Πριν από λίγο μου έστειλαν μήνυμα αφού επικοινώνησαν πρώτα με τον δικηγόρο
της Προμηθέας, ο οποίος τους πληροφόρησε ότι:
Η ΜΗΤΕΡΑ ΤΗΣ ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΓΕΩΡΓΙΑ
ΠΗΡΕ ΕΞΙΤΗΡΙΟ ΑΠΟ ΤΟ

ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΤΗΝ ΠΕΡΑΣΜΕΝΗ ΠΕΜΠΤΗ !!!!

Το Μαιλ της Προμηθέας και το κινητό της (δεν έχει για οικονομικούς λόγους
σταθερό) είναι κλειστό από την ημέρα του συμβάντος, διότι είχε διακομισθεί
σε άλλη πόλη με ελικόπτερο, αλλά και για λόγους ασφαλείας.

Όταν θα έχω θετικά νέα και από πρώτο χέρι θα σας ενημερώσω.

Σας χαιρετώ όλους για το ενδιαφέρον σας.

Ελευθέριος Διαμαντάρας

Έξι σφαίρες στην καρδιά της Προμηθέας, έξι σφαίρες στην καρδιά της Ελλάδας

Με έξι σφαίρες προσπάθησε να σκοτώσει την Προμηθέα, το παιδί-θαύμα της Βόρειας Αμερικής, ο Θωμάς Κύρος, αλλά μπήκε στη μέση η μητέρα της Γεωργία που τώρα βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο. Ουσιαστικά είναι κατά το ήμισυ νεκρή από σφαίρες στην κοιλιά και στο λαιμό και οι ελπίδες της να ζήσει δυστυχώς είναι λίγες.

Η Προμηθέα ειδοποίησε την αστυνομία. Ο Κύρος απείλησε και τους αστυνομικούς με αποτέλεσμα να τον πυροβολήσουν και να τον σκοτώσουν επί τόπου.

Η Προμηθέα είχε γίνει γνωστή στο κοινό όταν πριν από μερικά χρόνια, σαν σήμερα, στην Γιορτή των Τριών Ιεραρχών, πρόβαλε το ελληνικό πνεύμα και κατηγόρησε την ορθοδοξία για την με κάθε τρόπο καταστροφή του ελληνικού πολιτισμού. Μπορεί να μη συμφωνείτε με όλες τις ιδέες της, αλλά ότι έχει ελληνικό πνεύμα πολύ περισσότερο από τους πιο πολλούς από μας είναι σίγουρο.

Παράλληλα είναι το παιδί θαύμα της Αμερικής: αποφοίτησε από το πανεπιστήμιο όταν οι συμμαθητές της μόλις τελείωναν το δημοτικό.

Δεν ήταν εύκολη η ζωή της. Η μητέρα της Γεωργία, που τώρα βρίσκεται σε κώμα, χρειάστηκε να καθαρίσει χιλιάδες σκάλες, τουαλέτες και άλλους χώρους για να σπουδάσει η κόρη της. Κατά καιρούς είχαν σα σπίτι ένα μικρό φορτηγό.

Η «πτώση» ήρθε όταν η Προμηθέα αποφάσισε να πει το λόγο της στη γιορτή των Τριών Ιεραρχών. Από τότε έγιναν 3 απόπειρες κατά της ζωής της οικογένειάς της – η τελευταία δυστυχώς με «επιτυχία».

Για μια από τις προηγούμενες απόπειρες η Προμηθέα γράφει:
«Πολυαγαπημένοι μου Έλληνες,
Πολλοί, πολλοί από εσάς, φτωχοί Έλληνες, σηκώσατε στους ώμους σας τα πάθη μας, όταν εγώ και η μητέρα μου είχαμε το τροχαίο ατύχημα. Μας βοηθήσατε να ξεπεράσουμε την πιο σκοτεινή περίοδο στην ζωή μας. Η μητέρα μου, δυναμώνει χάρη σε εσάς Έλληνες της Πατρίδας, εσάς όλους, δηλαδή, που συνδράματε με τόση αγάπη τότε, όταν την γύρευε ο θάνατος του Σκότους, και εσείς πανέμορφοι Έλληνες, την περιτυλίξατε στο φως της ψυχής σας. Δεν θα ξεχάσουμε ποτέ ούτε έναν από εσάς.
Και επειδή και εγώ είμαι παιδί του λαού γνωρίζω την φτώχια όσο καλά, όσο πολλοί από εσάς.
Με όλη μου την αγάπη, σε όλους σας στην Γη του Φωτός.
Προμηθέα

Δεν ξέρω αν η μητέρα της Προμηθέας μέσα στο κώμα της νοιώθει κάτι. Αν νοιώθει θα είναι περηφάνια για την κόρη της. Οι Έλληνες του Καναδά και των ΗΠΑ οργανώνουν εκστρατεία για να βοηθήσουν αυτό το λαμπρό αστέρι του πνεύματος της ομογένειας της Βόρειας Αμερικής να τελειώσει τις σπουδές του τώρα που έχει μείνει ουσιαστικά μόνο του. Ελπίζουμε ότι και η ελληνική κυβέρνηση, όχι από υποχρέωση, αλλά από τιμή, θα μπορέσει να διαθέσει κάποιο ποσό κόβοντας από μια άχρηστη εκδήλωσή της για ένα παιδί που τιμά παγκόσμια τον Ελληνισμό.

Χρήστος Μαγγούτας

Chris@Mangoutas.com

ΥΓ Επικοινωνήσαμε με την Προμηθέα. Η ψυχολογική της κατάσταση –και φυσιολογικά- δεν ήταν τέτοια ώστε να θέλουμε να γράψουμε οτιδήποτε άλλο για την ώρα....

Πληροφορίες για την Προμηθέα βλέπε στο «ΒΗΜΑ»:
[www.tovima.gr]

Για το τελευταίο συμβάν στο
[www.nbcmontana.com]

Neighbors Respond To Livingston Shooting

PARK COUNTY

POSTED: 6:09 pm MST January 20, 2011
AAText Size
UPDATED: 6:16 pm MST January 20, 2011Park County investigators say 81-year-old Thomas Kyros from Florida shot Georgia Smith, the mother of Promethia Pythaitha, six times.Police records show Promethia had seen Kyros in a court house lobby last week and was making her feel unsafe.Promethia told officers Kyros contacted her online several years ago, when she was 15 and "tried to get her to be with him."Promethia had garnered some fame for being a child genius...graduating from Montana State University at the age of 14.The now 19-year-old Promethia called 911 when her 56-year-old mother had been shot outside their home at 50 Outlaw Hill Road.When police arrived, they claim Kyros pointed his gun at them... and they shot him.Smith, a mother of three, is now reported to be in stable condition.Residents in Smith's community are responding."I did know Georgia and I'm trying to reach out to the community and bring awareness to what happened to her and what happened in our neighborhood," said neighbor Courtney Marchesani.That's why Marchesani has set up a monetary account to help the victim's family.The monetary fund is set up at the Wells Fargo bank in Livingston.If you want more information you can call 222-7903.