θεοῖς σωτῆρσιν ἔθυον καὶ ἀναθήματα ἀνέθηκα

θεοῖς σωτῆρσιν ἔθυον καὶ ἀναθήματα ἀνέθηκα
θεοῖς σωτῆρσιν ἔθυον καὶ ἀναθήματα ἀνέθηκα

NOT IN THIS "NEW GREECE" - ΟΧΙ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ "ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ"

NOT IN THIS "NEW GREECE"  - ΟΧΙ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ "ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ"
NOT IN THIS "NEW GREECE" - ΟΧΙ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ "ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ"

Tuesday, March 24, 2009

ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ!!! ΜΕ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ


ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ!!!

ΜΕ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ

ΕΜΕΙΣ 0Ι ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΘΡΗΣΚΕΥΟΜΕΝΟΣ ΛΑΟΣ. ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΘΕΟ, ΛΑΤΡΕΥΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ, ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΘΡΗΣΚΕΥΟΜΕΝΟΙ, ΟΧΙ ΘΡΗΣΚΟΛΗΠΤΟΙ. ΔΕΝ ΑΝΕΧΟΜΑΣΤΕ ΟΜΩΣ ΤΟΥΣ ΣΗΜΕΡΙΝΟΥΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ, ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗ ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΗΓΟΥΜΕΝΟΥΣ ΤΩΝ ΜΟΝΩΝ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΟΡΟΥΣ.

ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΑΣ ΕΡΘΟΥΜΕ ΣΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ. Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΑΜΥΘΗΤΗ ΑΚΙΝΗΤΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ, ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΚΙΝΗΤΑ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ ΚΑΙ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΟΝΤΑΙ 01 ΙΕΡΑΡΧΕΣ ΓΙΑ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΣΥΜΦΕΡΟΝ. ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΤΙΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΟΝΕΣ ΠΡΙΓΚΙΠΑΤΑ ΜΕ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥΣ ΣΤΡΑΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΘΡΗΣΚΟΛΗΠΤΟΥΣ. ΖΟΥΝ ΣΚΑΝΔΑΛΩΔΩΣ, ΠΡΟΒΑΙΝΟΥΝ ΣΕ ΜΠΙΖΝΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΟΦ ΣΟΡ π.χ. ΕΦΡΑΙΜ, ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ. ΕΙΝΑΙ Ο ΠΙΟ ΘΡΑΣΥΣ. ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΑΠΟ ΣΥΣΤΑΣΕΩΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΑΥΤΗ Η ΑΜΥΘΗΤΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΔΕΝ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ. ΑΝ ΙΣΧΥΡΙΣΤΟΥΝ ΟΤΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΕΧΕΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΑ ΕΞΟΔΑ, ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΨΙΧΟΥΛΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΚΕΡΔΗ ΤΟΥΣ.

ΑΝ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΝ ΤΑ ΔΥΟ ΜΕΓΑΛΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΝΑ ΦΟΡΟΛΟΓΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ, ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΠΡΑΞΟΥΝ ΤΟ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ, Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΧΕ ΤΟΣΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. ΑΝ ΙΣΧΥΡΙΣΤΟΥΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΤΟ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ ΚΑΝΟΥΝ ΛΑΘΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΝΕΟΙ ΝΟΜΟΙ ΨΗΦΙΖΟΝΤΑΙ. ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΟΜΩΣ ΔΙΟΤΙ ΥΠΟΛΟΓΙΖΟΥΝ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΟΣΤΟΣ ΤΟΝ ΘΡΗΣΚΟΛΗΠΤΩΝ.

ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ, 4 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΖΟΥΝ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΑ ΟΡΙΑ ΤΗΣ ΦΤΩΧΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗΣ. ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΡΩΝΕ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΤΩΝ ΛΑΪΚΩΝ ΑΓΟΡΩΝ. ΕΧΟΥΜΕ 1 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ ΑΝΕΡΓΟΥΣ. ΕΧΟΥΜΕ ΑΥΤΟΑΠΑΣΧΟΛΟΥΜΕΝΟΥΣ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑΡΧΕΣ ΠΟΥ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΤΟΥΣ ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΕΛΠΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ. ΕΧΟΥΜΕ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΤΩΝ 700 €. ΕΧΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΟΛΟΓΊΖΟΝΤΑΙ ΣΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΛΛΑ ΣΑΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΒΑΡΟΣ.

ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ. ΦΟΡΟΛΟΓΗΣΤΕ ΑΜΕΣΑ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ.