θεοῖς σωτῆρσιν ἔθυον καὶ ἀναθήματα ἀνέθηκα

θεοῖς σωτῆρσιν ἔθυον καὶ ἀναθήματα ἀνέθηκα
θεοῖς σωτῆρσιν ἔθυον καὶ ἀναθήματα ἀνέθηκα

NOT IN THIS "NEW GREECE" - ΟΧΙ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ "ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ"

NOT IN THIS "NEW GREECE"  - ΟΧΙ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ "ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ"
NOT IN THIS "NEW GREECE" - ΟΧΙ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ "ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ"

Saturday, September 28, 2019

Εκπληκτοι; Πίσω από την Greta Thunberg η "προπονητής" , Luisa-Marie Neubauer, ο Σόρος, ο Bill & η Melinda Gates

 
 
Η Luisa-Marie Neubauer
 
Έκπληκτοι; Η "προπονητής" της Greta Thunberg, Luisa-Marie Neubauer, ο Σόρος, ο Bill & η Melinda Gates Operative
 
Operative: Επιχειρησιακό πρόσωπο που εργάζεται κρυφά για έναν οργανισμό.


Οι ίδιοι παγκοσμιοποιητές φαίνεται να έχουν οικονομικούς δεσμούς με κάθε μεγάλο κίνημα προπαγάνδας.

 Η 16χρονη οπορτουνίστρια της κλιματικής αλλαγής, Greta Thunberg, ωθείται από το παγκόσμιο κατεστημένο αφού μίλησε μπροστά στο Κογκρέσο, το Ηνωμένο Βασίλειο, συνάντησε τον Πάπα και ήταν το πρόσωπο των κλιματικών διαμαρτυριών αυτού του Σαββατοκύριακου.

Πώς έγινε αυτό το ανήλικο κορίτσι μια τόσο κυρίαρχη προσωπικότητα στο θέμα της προστασίας του κλίματος;

Αποδεικνύεται ότι υπάρχουν ισχυρές δυνάμεις πίσω από την ξαφνική άνοδο της Σουηδού εφήβου, συμπεριλαμβανομένων μερικών από τους συνηθισμένους υπόπτους.

Μια γυναίκα που συνοδεύει τον Thunberg στις περισσότερες δημόσιες εκδηλώσεις είναι η "Γερμανίδα" κλιματολογική ακτιβίστρια Luisa-Marie Neubauer.
Το
EuropeReloaded.com ανέφερε ότι "η Thunberg απέκτησε σύντομα και την δική της προπονητή - μία γνωστή ακτιβίστρια του κλίματος από τη Γερμανία, με το όνομα Luisa-Marie Neubauer (εικόνα). Ποια είναι η πιθανότητα μια νεαρή κοπέλα που ξεκινά μία σχολική απεργία έξω από το Σουηδικό κοινοβούλιο, να παρασύρει μαθητές από όλο τον κόσμο για να προωθήσει την υπόθεσή της και να καταπολεμήσει την αλλαγή του κλίματος; Και πόσο συχνά υπάρχουν 16χρονες που έχουν τους δικούς τους προπονητές; "

Στις φωτογραφίες πίσω της βλέπεις την Luisa-Marie Neubauer, χειρίστριά της.
Είναι μέλος του «Ιδρύματος ONE» -
"ONE Foundation"
του BONO, του Bill Gates και του George Soros.

Αποδεικνύεται ότι η Neubauer είναι η «Πρέσβης της Νεολαίας» - “Youth Ambassador” του Ιδρύματος «ONE», ένας διεθνής οργανισμός πίεσης που χρηματοδοτείται από τον George Soros, τον Bill και την Melinda Gates, τον Bono και άλλους.

Σε ένα tweet από το 2018, η Neubauer έγραψε: "Το προνόμιο να είσαι  Πρεσβευτής της Νεολαίας του "ONE" : συναντάς φοβερούς Αγωνιστές του "ONE"σε όλο τον κόσμο".

Σύμφωνα με τον δικτυακό τόπο "ONE"  
“ONE” website, , "Το "ONE" προήλθε από συζητήσεις μεταξύ Bill Gates και Bono στις αρχές της δεκαετίας του 2000 σχετικά με την ανάγκη καλύτερης ενημέρωσης των Αμερικανών για την ακραία φτώχεια σε όλο τον κόσμο".

"Μαζί με την Melinda Gates, τον Bobby Shriver, τον George Soros, τον Ed Scott, τον Bob Geldof και τον Jamie Drummond, δημιούργησαν έναν οργανισμό εναντίον της φτώχειας που ονομάζεται DATA και επικεντρώθηκε στην ανάπτυξη διασημοτήτων και άλλων σημαντικών ατόμων με επιρροή για να παροτρύνουν τους ηγέτες του κόσμου να αναλάβουν δράση σε συγκεκριμένα αναπτυξιακά ζητήματα ", συνεχίζει η ιστοσελίδα..

Όπως ο ακτιβιστής David Hogg, το παγκοσμιοποιητικό ίδρυμα τοποθετεί την Thunberg στο δημόσιο προσκήνιο για να προωθήσει την ατζέντα του ακόμα κι αν σημαίνει να επωφελείται από έναν έφηβο με την ασθένεια Asperger.
 
Πηγή: