θεοῖς σωτῆρσιν ἔθυον καὶ ἀναθήματα ἀνέθηκα

θεοῖς σωτῆρσιν ἔθυον καὶ ἀναθήματα ἀνέθηκα
θεοῖς σωτῆρσιν ἔθυον καὶ ἀναθήματα ἀνέθηκα

NOT IN THIS "NEW GREECE" - ΟΧΙ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ "ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ"

NOT IN THIS "NEW GREECE"  - ΟΧΙ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ "ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ"
NOT IN THIS "NEW GREECE" - ΟΧΙ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ "ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ"

Wednesday, August 28, 2019

Ποιοι είναι «Αυτοί»;

 
 
Ποιοι είναι «Αυτοί»;
 
G. - Αλλά ας δούμε. Ας υποθέσουμε ότι το σχέδιό σας είναι αποδεκτό ... Αλλά πρέπει να έχουμε κάτι απτό, προσωπικό, για να μπορέσουμε να διεξαγάγουμε διαπραγματεύσεις.
R. - Για παράδειγμα;
G. - Κάποιο άτομο με πληρεξούσιο και εκπροσώπηση.
R. - Γιατί όμως; Ακριβώς για την ευχαρίστηση να τον γνωρίσεις; Για την ευχαρίστηση μιας ομιλίας; Λάβετε υπόψη ότι ο υποτιθέμενος, σε περίπτωση εμφάνισής του, δεν θα σας παρουσιάσει διαπιστευτήρια με σφραγίδες και εθνόσημα και δεν θα φορά διπλωματική στολή, τουλάχιστον έναν άνθρωπο από "Αυτούς". Εάν ήθελε να πει κάτι ή να υποσχεθεί, τότε δεν θα έχει νόμική εξουσία ή νόημα ως σύμφωνο ... Καταλάβετε πως "Αυτοί" δεν είναι κράτος. "Αυτοί" είναι εκείνοι που ήταν η Διεθνής πριν από το 1917, αυτό δεν είναι ακόμα τίποτα και ταυτόχρονα είναι όλα. Φανταστείτε εάν είναι πιθανό η ΕΣΣΔ να κάνει διαπραγματεύσεις με τη μασονία, με μια οργάνωση κατασκοπείας, με τους Μακεδόνες (Εννοεί τους Βουλγάρους) Κομιτατζήδες ή τους Κροάτες Ουστάσι. Θα εγράφετο κάποια νομική συμφωνία; ... Τέτοιες συμφωνίες όπως το σύμφωνο του Λένιν με το Γερμανικό Γενικό Επιτελείο, ή όπως το σύμφωνο του Τρότσκυ με "Αυτούς" - πραγματοποιούνται χωρίς γραπτά έγγραφα και χωρίς υπογραφές. Η μόνη εγγύηση για την εκτέλεσή τους έχει τις ρίζες της στο γεγονός ότι η υλοποίηση αυτού που έχει συμφωνηθεί είναι κερδοφόρα για τα συμβαλλόμενα μέρη στο σύμφωνο, αυτή η εγγύηση είναι η μοναδική πραγματικότητα του συμφώνου, όσο μεγάλη και εάν είναι η σημασία του.
 
Red Symphony, by Dr. J. Landowsky; translated by George Knupffer - Peter Myers, December 31, 2003; update April 23, 2011.

Κόκκινη Συμφωνία, από τον Δρ J. Landowsky. μεταφρασμένο από τον George Knupffer - Peter Myers, 31 Δεκεμβρίου 2003. ενημέρωση 23 Απριλίου 2011.