θεοῖς σωτῆρσιν ἔθυον καὶ ἀναθήματα ἀνέθηκα

θεοῖς σωτῆρσιν ἔθυον καὶ ἀναθήματα ἀνέθηκα
θεοῖς σωτῆρσιν ἔθυον καὶ ἀναθήματα ἀνέθηκα

NOT IN THIS "NEW GREECE" - ΟΧΙ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ "ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ"

NOT IN THIS "NEW GREECE"  - ΟΧΙ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ "ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ"
NOT IN THIS "NEW GREECE" - ΟΧΙ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ "ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ"

Thursday, June 06, 2019

Οι Κωναριοειδείς κλωβοί. Ή κλωβοί επίφυσης.

 
 
Researchers performed their experiments
with the holographic brain modulator
 
Οι Κωναριοειδείς κλωβοί.

Οι Κωναριοειδείς κλωβοί τοποθετούνται στο κέντρο του εγκεφάλου μέσω της εφαρμογής Holographic Insertion and των Alien Machinery για να αποσυνδέσουν το Ασημένιο νήμα που συνδέεται με την Τριπλή Φλόγα καθώς επίσης και να εμποδίσουν τη διέγερση του Κωναριοειδούς αδένα που ενεργοποιεί τα εμβρυϊκά κύτταρα στην ενεργοποίηση της ενέργειας Kundalini.
 
Μπορεί να υπάρχει ξεκάθαρη μνήμη στα χρονοδιαγράμματα της Αιγύπτου που μπορεί κανείς επιφανειακά να φανταστεί κατά τη διάρκεια της 8ης  Συγκαλυμμένης Μονάδας Τσάκρα σχετικά με την επίφυση. Καθώς προχωρούμε στην ενσωμάτωση των Μοναδικών, υπάρχουν στάδια ανάμνησης των μερών του σώματος του Μοναδικού που μπορεί να έχουν αντιστραφεί και να κρατηθούμε αιχμάλωτοι στο Phantom Matrix. Κατά τη διάρκεια αυτής της φάσης της πνευματικής ανάληψης, μπορεί κανείς να συνειδητοποιήσει τα εμφυτεύματα σταύρωσης στο κέντρο του κρανίου, μαζί με ένα κλουβί εγκεφάλου ή το κελί του Κωναριοειδούς κλουβιού . Αυτό γίνεται για να σταματήσει η διαδικασία της δημιουργίας των φτερών που είναι το πρώτο στάδιο του ιερού γάμου. Το Κωναριοειδές είναι απαραίτητο για να συνθέσουμε την 6η και 7η διάστατική συχνότητα του Φωτεινού Σώματος.
Ο στόχος είναι να δουλέψουμε με το Κρυστάλινο αστέρι σε διαλογισμό για να διαλύσουμε αυτά τα ολογράμματα του Νεκρού Φωτός με την έγχυση στα τσάκρας του ατόμου, Φωτός με τα πεδία πηγών Τριάδας, που είναι το πεδίο της Τριάδας της συνείδησης του «Χρισμένου».
 
 

Συγκρότημα καρδιάς-εγκεφάλου.
 
Το πλανητικό σύμπλεγμα καρδιάς-εγκεφάλου αναφλέγεται μέσα από τον πυρήνα της γης, καθώς και το αντίγραφο αυτού του συμπλέγματος που υπάρχει στο κέντρο του ανθρώπινου κρανίου του εγκεφάλου μας. Ο εγκέφαλος που συνδέει τον εγκέφαλο στο άτομο είναι ανάμεσα στο κέντρο του εγκεφάλου στον Κωναριοειδή αδένα, αναφλέγοντας τον πνευματικό του σπινθήρα και συνδέοντας τον άμεσα στο υψηλότερο καρδιακό κέντρο του μόνιμου σπερματικού ατόμου. Το σύμπλεγμα του καρδιακού εγκεφάλου αναφλέγεται από την Συλλογική Μοναδική σπίθα του Σώματος  (Collective Monadic Body Spark), το οποίο τροφοδοτείται από τη σωστή φάση που ανταλλάσσει άμεσα στην καρδιά του Θεού (Universal Core) και επιστρέφει τη σπίθα για να αναφλεγεί και να επεκταθεί ως τρέχον ρεύμα σε όλους τους σύνθετους μεσημβρινούς, Axiatonal γραμμές του καρδιακού εγκεφαλικού συμπλέγματος. Πρόκειται για μια γενική κοσμική τροχιά, την έκδοση του μακροκοσμού της "μικροκοσμικής τροχιάς" που τρέχει μέσα στο κεντρικό κάθετο κανάλι μας. Το σύμπλεγμα καρδιά-εγκέφαλος έρχεται σε απευθείας σύνδεση εντός του μικρότερου ανερχόμενου ανθρώπινου πληθυσμού τώρα, είναι επίσης είναι μέρος και αποτέλεσμα , στα μεγαλύτερα έργα κατεδάφισης και επισκευής πλανητικών πλέγματος των Guardian πλανητικών και προγραμμάτων κατεδάφισης. Από πέρυσι, υπήρξαν διαδοχικά γεγονότα που οδήγησαν σε αυτή τη διαδικασία κατεδάφισης, έκρηξης προκειμένου να αποκατασταθούν και να επανασυνδεθούν οι αναγκαίες Axiatonal Γραμμές, οι κλώνοι πλέγματος και διάφορες δίνες. Ένα τμήμα αυτού του ζητήματος ήταν ότι υπήρχαν εμφυτεύματα ολογραφικής ένθεσης στο πλανητικό σώμα που προεξέχουν επίφυτα εμφυτεύματα και κλουβιά που περιβάλλουν τον ίδιο το επίκεντρο. Αυτό ήταν για να «παγώσει» ή να ασβεστοποιήσει τις επιφάνειες της επίφυσης και να επιδεινώσει τις λειτουργίες της επίφυσης, αφού αυτός ο αδένας είναι κλειδί στη διαδικασία ανόδου για να ενεργοποιήσει την βαθύτερη αφυπνισμένη καρδιά, καθώς και να ανάψει τις ανώτερες νοητικές διαδικασίες της πνευματικής νοημοσύνης [1]
 
Μετατρονική ή Μοναδική αναστροφή.
 
Η αιτία της μοναδικής αναστροφής (τριάδα 7D-8D-9D) και η μονοαπευθυντική δύναμη που επηρέασαν σε μεγάλο βαθμό το διεισδυμένο συλλογικό αρσενικό πεδίο, το δίκτυο Golden Eagle (με έδρα τη Μέση Ανατολή, την πύλη του Ιράν). Αυτά τα χρονοδιαγράμματα είναι γνωστά ως η εποχή της Metatronic αναστροφής, όπου τα πεδία των ηλεκτρονίων κατεβαίνουν σε βαριά παραμορφωμένα μοτίβα, χωρίζοντας τα Μονδαδικά σώματα. Αυτό διαίρεσε επίσης τα ψυχικά σώματα και τα χώριζε σε νοσηρές καταστάσεις.

Αυτός ο διαχωρισμός των Μοναδικών σωμάτων διατηρήθηκε στη θέση του με μια διμερή θηλειά ή διπολική δομή γεωμετρίας η οποία θα έδινε τη δύναμη της ζωής. Αυτή η δομή βρίκεται επίσης στο Δίκτυο του Golden Eagle και διατηρεί τη δομή αυτή λειτουργώντας ως διπολική γεωμετρία, η οποία επηρεάζει άμεσα το ενδοκρινικό σύστημα, τον εγκέφαλο και το πνευματικό σώμα όλων των ανθρώπων. [Δείτε ενημερωμένη έκδοση του Ιανουαρίου 2013].

Vivisection στην Αίγυπτο.
 
Vivisection (Ζωοτομία): η πρακτική της εκτέλεσης εργασιών σε ζώντα ζώα με σκοπό πειραματισμό ή επιστημονική έρευνα.
 
Πολλοί από εμάς έχουν πολύ δυσάρεστες αναμνήσεις γύρω από την κατάχρηση και την ζωοτοξικότητα του ανθρώπινου εγκεφάλου για τους αδένες επίφυσης κατά την εποχή της Αιγύπτου. Ο Ακενατόν μου είπε ότι φοβήθηκε ότι οι ιερείς του Αμουν θα ζητούσαν από τους σκλάβους αγρότες να δώσουν στα παιδιά τους (όπως οι βομβιστές αυτοκτονίας της ισλαμικής τζιχάντ) να τα θυσιάσουν και ότι οι ιερείς του Δράκοντος θα συνέλλεγαν τον αδένα επίφυσης και θα δοκίμαζαν διαφορετικούς τρόπους μεγιστοποίησης έκκρισης. Προφανώς, όσο περισσότερο τρομοκρατούν ένα άτομο, τόσο περισσότερο αντλούν ορμόνες από τα επινεφρίδια και την επίφυση, έτσι θα φοβίσουν το άτομο / παιδί και στη συνέχεια ανοίξουν τον εγκέφαλό τους για να συλλέξουν την έκκριση. Σύμφωνα με τον ΑΚ, τίποτα δεν άλλαξε πολύ στη γη. Οι προνομιούχοι ιερείς θα εξαπατούν τους φτωχούς να πιστέψουν πως ότι κάνουν είναι ιερό και πως θα αναθρέψουν το παιδί   και θα καθαρίσουν το «κάρμα» τους στη μετά θάνατον ζωή. Αυτό ήταν ένα σημαντικό σημείο ως προς το γιατί το ΑΚ ήταν ανένδοτο να αλλάξει τελείως στη μοναδική λατρεία του Θεού του Ήλιου Ra, καθώς δεν απαιτούσε ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΘΥΣΙΕΣ. Προσπάθησε να τερματίσει τις θυσίες των παιδιών, καθώς αυτή ήταν η ατζέντα του Σατανικού Δρακονιανου ελέγχου. Μπορούμε να φανταστούμε πόσο οι Αιγύπτιοι τον μισούσαν γι 'αυτό, ήταν ένας λόγος για τον οποίο τον χαρακτήρισαν αιρετικό και ψυχοπαθή. Η επίφυση ενεργοποιείται για να συνδεθεί με την καρδιά, γεγονός που μπορεί να φέρει ορισμένες μνήμες certain memories of brain vivisection  του εγκεφάλου, που είναι το αγαπημένο του Orion Groups για το SRA.
Στην Αίγυπτο αυτές οι στρεβλώσεις συνδέονται με ολογραφικά ένθετα όπου τοποθετήθηκαν κλωβοί επίφυσης γύρω από τον κωνοειδή αδένα. Κάποιοι από εμάς ενδέχεται να τα διαλύσουμε αυτά ή να προχωρήσουμε σε ένα άλλο επίπεδο εκκαθάρισης αυτών, γι 'αυτό για τον λόγο αυτό, βάζω αυτές τις πληροφορίες εδώ για την εκτίμησή σας και την ευαισθητοποίησή σας. [2]