θεοῖς σωτῆρσιν ἔθυον καὶ ἀναθήματα ἀνέθηκα

θεοῖς σωτῆρσιν ἔθυον καὶ ἀναθήματα ἀνέθηκα
θεοῖς σωτῆρσιν ἔθυον καὶ ἀναθήματα ἀνέθηκα

NOT IN THIS "NEW GREECE" - ΟΧΙ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ "ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ"

NOT IN THIS "NEW GREECE"  - ΟΧΙ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ "ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ"
NOT IN THIS "NEW GREECE" - ΟΧΙ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ "ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ"

Saturday, May 25, 2019

Σεληνιακές Δυνάμεις

 
 
Σεληνιακές Δυνάμεις
 
Τα όντα της αλυσίδας της Σελήνης είναι άψυχα όντα, όπως οι Grays και οι Zetas (Από τον πλανήτη Ζήτα Ρετικούλι), που έχουν κλωνοποιηθεί και υβριδοποιηθεί για χρήση από τους Annunaki, τους Δρακονιανούς (Drakonians) κ.α. που έχουν τοποθετήσει αυτά τα όντα ως «εργάτες» σε διάφορους πλανήτες. Οι φυλές της αλυσίδας της Σελήνης είναι μέρος των   Προσφυγικών Φυλών που προήλθαν από τις εκρήξεις των πλανητών στο Ηλιακό μας Σύστημα. Οι γενεές της αλυσίδας της Σελήνης έχουν επίσης απορριφθεί από άλλους κύκλους εξέλιξης μεταξύ πολλών πλανητών στο Ηλιακό μας Σύστημα. Οι γενεές της αλυσίδας της Σελήνης έχουν εμπλακεί άμεσα, τόσο καρμικά όσο και τεχνολογικά, με τη σκόπιμη δημιουργία του προγράμματος "Σεξουαλική δυστυχία" στην ανθρώπινη φυλή κατά τη διάρκεια αυτής των σκοτεινών αιώνων. Το πρόγραμμα σεξουαλικής δυστυχίας είναι να παραμορφώνουν, να χειραγωγούν και να κακοποιούν τις σεξουαλικές ενέργειες, ως εκ τούτου τις πνευματικές ενέργειες, σε ανθρώπους που ενσαρκώθηκαν σε αυτόν τον πλανήτη.
Τα πεδία Baphomet εμπλέκονται περίπλοκα σε όλες τις παραπλανήσεις και τα τεχνάσματα που σχετίζονται με το Seducer Archetype Αρχέτυπο Seducer που προάγει τον Προγραμματισμό Της "Σεξουαλικής δυστυχίας"  των Σεληνιακών Δυνάμεων ή των Γεννεών της Σεληνιακής Αλυσίδας.
Πολλές από αυτές τις δομές ελέγχου του νού στη γη κρατήθηκαν στη θέση τους μέσω μαγνητικών αποτυπώσεων που μεταδόθηκαν από τη Σελήνη, που είναι ένας τεχνητός δορυφόρος. Οι δυνάμεις του Ωρίωνα από τον Κρόνο χρησιμοποιούν το φεγγάρι ως φυλάκιο για τη μετάδοση των Σεληνιακών δυνάμεων στη γη. Έχουν χρησιμοποιήσει τις γενεές της Σελήνης ως εργαζόμενους για το σκοπό αυτό για πολλές χιλιετίες. Αυτές οι γενεές της Σελήνης ήταν εγγενώς υπεύθυνες για τον έλεγχο του νου που μεταδόθηκε στη γη για να δημιουργήσει το διαχωρισμό των φύλων, τη σεξουαλική δυστυχία και τον Misogyny. [1]

Σεληνιακές Αλυσίδες, Σεληνιακές Δυνάμεις.
 
Οι ζημιές που προκλήθηκαν στο σύστημα Solar Stargate και στο Sun Disc Network αποσύνδεσαν τις πνευματικές επικοινωνιακές συνδέσεις του Avatar Christ Matrix μέσα στο πρότυπο εκδήλωσης του πλανητικού πυρήνα, καταβροχθίζοντας τη Γη  και οδηγώντας την στην πιο σκοτεινή εποχή. Αυτή η ζημιά στο πρότυπο του πυρήνα και η επακόλουθη αποσύνδεσή του από τον ηλιακό λόγο δημιούργησε ένα κλειστό σύστημα πεπερασμένης ενεργειακής τροφοδότησης που εμπόδισε την πλανητική ανάληψη και τερμάτισε την επικοινωνία με τις εξωδιασταλτικές οικογένειες του Diamond Sun. Οι ομάδες του NAA εκμεταλλεύτηκαν το κλειστό σύστημα και τις κατακερματισμένες ψυχές της Tara καθώς επανεμφανίστηκαν πίσω στα χρονοδιαγράμματα της Γης για να ανακτήσουν τα χαμένα μέρη της ψυχής τους. Ως αποτέλεσμα της βλάβης του πλανητικού πλέγματος, είχαν χάσει τις ψυχικές τους μνήμες και πολλοί ανακυκλώνονταν επανειλημμένα στις κατώτερες διαστατικές ζώνες των χρονοδιαγραμμάτων 3D της γης, ανίκανες να θεραπεύσουν το Matrix Soul τους, να εξελιχθούν ή να ανέβουν καθώς το σώμα της συνείδησης τους κόλλησε.
Αυτό το κατακλυσμιακό γεγονός έφερε τις οντότητες της Σελήνης και της Μαύρης Τρύπας που ήρθαν σε επαφή με τη Γη και άρχισαν να τροποποιούν και να αρπάζουν γενετικά το πλανητικό πεδίο χρησιμοποιώντας το ως φυλακή συνείδησης και γεωργική επικράτεια. Οι Σεληνιακές Αλυσίδες είναι άψυχα όντα, όπως μερικοί από τους Grays και Zetas, που έχουν κλωνοποιηθεί και υβριδοποιηθεί για χρήση από τις ομάδες NAA που τους έχουν τοποθετήσει σε διάφορα φεγγάρια και πλανήτες για να εργαζονται. Οι αλυσίδες της Σελήνης έχουν επίσης συνδέσεις με τις προσφυγικές φυλές που προήλθαν από τους πολέμους Άρη-Maldek, με αποτέλεσμα να εκραγούν οι πλανήτες στο Ηλιακό Σύστημα. Οι γενεές της Σελήνης θεωρούνται επίσης απογυμνωμένες ή καθυστερημένες από άλλους κύκλους εξελικτικών κύκλων που συμβαίνουν μεταξύ φυλετικών φυλών πολλαπλών πλανητών που βρίσκονται στο ηλιακό μας σύστημα. Οι γενεές της Σελήνης της Σελήνης έχουν εμπλακεί άμεσα τόσο σε καρμικό όσο και σε τεχνολογικό επίπεδο, δημιουργώντας σκόπιμα το πρόγραμμα ελέγχου του μυαλού σεξουαλικής δυστυχίας στην ανθρώπινη φυλή κατά τη διάρκεια αυτής της σκοτεινής εποχής, προκειμένου να συγκεντρώσει τη μέγιστη ποσότητα ανθρώπινης σεξουαλικής ενέργειας για τη αποκλειστική χρήση τους. Το πρόγραμμα της Σεξουαλικής δυστυχίας είναι μια σεληνιακή παραμόρφωση που έχει σχεδιαστεί για να χειραγωγήσει και να κακοποιήσει τις σεξουαλικές ενέργειες της ηλιακής συνείδησης. Αυτός ο τύπος χειραγώγησης είναι επίσης από πνευματική άποψη εξαιρετικά καταχρηστικός επειδή βλάπτει σε μεγάλο βαθμό το ανθρώπινο φωτεινό σώμα. [2]
 
 Αστρική διάσταση.
 
Η τέταρτη διάσταση, ένα φάσμα πράσινων ενεργειακών κυμάτων, είναι μια διάσταση που τραυματίζει την καρδιά  και την ψυχική βάση, η οποία εν μέρει μεταδίδεται από την απίστευτη ιστορία της ανθρώπινης ψυχικής βλάβης στον πλανήτη ... Αυτά τα 2D / 4D ενεργειακά κέντρα είναι συμβιβασμένα και αποτελούν μέρος του συμπλέγματος των καρδιακών τσάκρα όλων των ανθρώπων, καθώς επίσης συνδέεται με τις ιστορίες του πλανητικού συμπλέγματος της καρδιάς στη Γκίζα της Αιγύπτου.
Κατά την κατάληψη αυτών των 4D ενεργειακών κέντρων, το False White Light, τα ψεύτικα πλέγματα της συνείδησης Χριστού, η False Ascension χρησιμοποιήθηκαν τελικά εδώ για να παραπλανήσουν τα ανθρώπινα όντα. Οι ζημιές που προκλήθηκαν σε αυτά τα κέντρα οδήγησαν επίσης σε συναισθηματικές στρεβλώσεις και αποκλίνουσες συσσωρευμένες ενέργειες στα χαμηλότερα κέντρα ενέργειας. Από αυτό επωφελούνται οι αρνητικοί εξωγήινοι για να διασπάσουν τις ψυχικές ενέργειες, αντί να τις ενσωματώσουν και να τις θεραπεύσουν, ελέγχοντας τις σεξουαλικές ενέργειες. Προωθώντας τις στρεβλώσεις γύρω από τη σεξουαλική πράξη, τους ρόλους των φύλων και την καταστροφή της σχέσης μας με τη μητέρα και τον πατέρα μας, η φυλή μας κατέρρευσε μέσα στη σεξουαλική δυστυχία.
Αυτό είναι γνωστό ως το "πρόγραμμα της σεξουαλικής δυστυχίας" που πολλαπλασιάζεται και ελέγχεται από τις σειρές των Σεληνιακών Αλυσίδων (φεγγάρι) στη γη. (Αυτές είναι οι γενεαλογίες που δεν είναι γηγενείς στη γη, προήλθαν από τη διαδικασία της εισβολής και της εξαπάτησης.) Αυτά είναι πολλαπλά στρώματα αρχιτεκτονικής και ελέγχου του νού που δημιουργήθηκαν τεχνητά για να ελέγξουν, να εξαπατήσουν, να θαμπώσουν, να μπερδέψουν, να βασανίσουν και να κλέψουν την δύναμη των ανθρώπινων όντων και αυτό είναι μια παραβίαση της ανθρώπινης ψυχής. Αυτές οι ενέργειες τραυματίζουν το σώμα της ψυχής, καθώς το   τραύμα σε γεγονότα όπως ο βιασμός ή τα σεξουαλικά βασανιστήρια, κατακερματίζουν την ψυχή και την οδηγούν σε ολοκληρωτική καταστροφή. Όταν η ψυχή θραύεται από κάθε έντονο τραύμα, κλείνει τη διασύνδεση της ψυχής και τη διασύνδεση της καρδιάς και συμπυκνώνει   συστηματικά τα στρώματα των πνευματικών σωμάτων. Εάν αυτό δεν θεραπευτεί, τα θραύσματα της ψυχής δεν μπορούν να συνδεθούν καθόλου και υπάρχουν σε θραύσματα που διασκορπίζονται στα πλανητικά πλέγματα της συνείδησης. Το φυσικό αποτέλεσμα είναι μια αποσυνδεδεμένη ψυχή από το ενσαρκωμένο ανθρώπινο σώμα. (Η ψυχή που είναι έξω από τον φυσικό εαυτό, μπορεί να υπάρχει σε εκατομμύρια θραύσματα, αντί να ολοκληρώνεται για να ενσωματωθεί.)
Αυτή η αποσύνδεση είναι το αποτέλεσμα της μεγαλύτερης δυσλειτουργίας του ανθρώπινου εγκεφάλου και των σχετικών ψυχολογικών στρεβλώσεων, πολλές από τις οποίες είναι κλινικές αναφορές στην σχιζοειδή, τον ναρκισσιστική και σε όλες τις διαταραχές της προσωπικότητας. Μόλις μια ψυχή κατακερματιστεί το σώμα είναι πολύ εύκολο να ελεγχθεί ή να καταληφθεί. [3] [4]

Τραυματισμοί στις ψυχές στο γάμο.
 
Αυτές οι ενέργειες κατά της ζωής έχουν διαστρεβλωθεί σκόπιμα μέσω του έλεγχου του νου της πατριαρχικής κυριαρχίας Mind Control, η οποία έχει βλάψει σοβαρά τη φυσική ισορροπία που υπάρχει μεταξύ της αρχής του άνδρα και της γυναίκας. Αυτό έχει σε κάποιο βαθμό συναισθηματικά καταστρέψει και πνευματικά ακινητοποιήσει όλους τους ανθρώπους. Μερικά από τα πιο τραυματικά γεγονότα είναι αυτές οι επώδυνες αναμνήσεις από τις υφιστάμενες στρεβλώσεις μεταξύ ανδρών και γυναικών που αναγκάζονται να κακοποιήσουν ο ένας τον άλλο, ξανά και ξανά.
Αυτές οι παραμορφώσεις της αρχής του φύλου έχουν χρησιμοποιηθεί για να προωθήσουν μερικά από τα βαθύτερα επίπεδα πνευματικής κακοποίησης, της Σεξουαλικής δυστυχίας και των προσωπικών βασανιστηρίων που θα μπορούσαν να συμβούν σε μία φυλή όντων. Πολλοί άνθρωποι αισθάνονται αυτόν τον πόνο, καθώς η ψυχή συνθλίβεται και υπάρχουν λόγοι για αυτό που δικαιολογεούνται από τις κυτταρικές μνήμες της απόκρυφης ανθρώπινης ιστορίας.

Ο αληθινός πνευματικός γάμος, True spiritual marriage ως μέρος της φυσικής βιολογικής πνευματικής ανάληψης, κλέφθηκε από την ανθρωπότητα μέσα από την εξωγήινη εισβολή και ο πόνος αυτής της κλοπής και της συναισθηματικής κακοποίησης έβλαψε τις καρδιές πολλών ανθρώπων. Η καρδιακή βλάβη, τόσο η σωματική όσο και η ενεργητική, έχει μπλοκάρει το κέντρο επικοινωνίας της ψυχής με ολόκληρο το σώμα. Για το λόγο αυτό υπάρχει ένας ασυνείδητος τρόμος στην πρόσβαση στο κέντρο της καρδιάς επειδή η πληγή της ψυχής είναι τόσο οδυνηρή για τόσους πολλούς στη γη.
 
Η αποσυναρμολόγηση «Moloch» σχετίζεται με τις αλυσίδες της Σελήνης.
 
Έχω καταγράψει μια σύντομη ενημέρωση σχετικά με τη σατανική οντότητα που αποκαλύπτεται ως μια δομή σατανικού πλέγματος και ένα δίκτυο τροφοδοσίας το οποίο θα αναφέρεται ως Moloch. Το Moloch είναι ένα σατανικό δίκτυο που χρησιμοποιείται από τις δύο οντότητες της ΝΑΑ, τους ανθρώπους και τα μη φυσικά όντα. Αυτή είναι η ενεργειακή υπογραφή και ο σατανικός ιστός που σχετίζεται με κάθε σεξουαλική δυστυχία, σεξουαλική κακοποίηση και άλλες μορφές βίας που πλήττουν στην ανθρωπότητα και ξεκινά από τη γέννηση έως την παιδική ηλικία. Αυτό το Σατανικό δίκτυο και τα εμπορευματοκιβώτια (όπως οι δεξαμενές των μπαταριών) είναι σε θέση να παρατηρηθούν, εξεταζόμενα εκτεταμένα στον ίδιο τον πλανήτη, σε διάφορα διαστρωματικά επίπεδα γεμάτα σε όλο τον κόσμο. Η πρώτη δεξαμενή μπαταρίας του δοχείου Moloch δόθηκε στην κοινότητα ES