θεοῖς σωτῆρσιν ἔθυον καὶ ἀναθήματα ἀνέθηκα

θεοῖς σωτῆρσιν ἔθυον καὶ ἀναθήματα ἀνέθηκα
θεοῖς σωτῆρσιν ἔθυον καὶ ἀναθήματα ἀνέθηκα

NOT IN THIS "NEW GREECE" - ΟΧΙ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ "ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ"

NOT IN THIS "NEW GREECE"  - ΟΧΙ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ "ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ"
NOT IN THIS "NEW GREECE" - ΟΧΙ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ "ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ"

Thursday, April 18, 2019

Φορτίο 400 τόνων με οστά Ελλήνων φτάνει στην Μασσαλία.

 
 
They-Sold-the-Bones-of-Greek-And-Armenians-Who-Were-Killed-in-Turkey.-400-Tons-Of-Bones-Were-Transferred-to-France-for-Industrial-Use
 
Φορτία ανθρωπίνων οστών [1] Copyright, 1924, από την New York Times Company. Ειδικό τηλεγράφημα για τους New York Times ΠΑΡΙΣΙ, 22 Δεκεμβρίου 1924 - Η Μασσαλία είναι ενθουσιασμένη από μια περίεργη ιστορία άφιξης.
 
                        Φορτία ανθρωπίνων οστών [1]
       
                 Copyright, 1924, από την   New York Times Company
                         Ειδικό τηλεγράφημα για τους New York Times
   Παρίσι, 22 Δεκεμβρίου - Η Μασσαλία ενθουσιάζεται από μια περίεργη ιστορία άφιξης ενός πλοίου στο λιμάνι που φέρει τη βρετανική σημαία και ονομάζετο Zan και μεταφέρει ένα μυστηριώδες φορτίο 400 τόνων με ανθρώπινα οστά που απεστάλησαν στους εκεί βιομηχάνους.
Τα οστά λέγεται ότι φορτώθηκαν στα Μουδανία που βρίσκονται στη Θάλασσα του Μαρμαρά και να είναι τα οστά των θυμάτων των σφαγών των Ελλήνων στη Μικρά Ασία. Για τις φήμες που κυκλοφορούν αναμένεται να διεξαχθεί έρευνα.
[1] _New York Times_, 23 Δεκεμβρίου 1924, σελίδα 3, στήλη 2 (κάτω μέρος)
                        ---------------------------
Τον Απρίλιο του 1915, η τουρκική κυβέρνηση ξεκίνησε έναν συστηματικά εκτελεσθέντα αποπληθυσμό της ανατολικής πατρίδας των Αρμενίων στην Ανατολία μέσω της γενοκτονικής εξόντωσης του λαού της Αρμενίας. Όλα αυτά εξασφάλισαν ώστε οι Τούρκοι να κυριαρχήσουν αποκλειστικά στη γεωγραφική περιοχή που σήμερα ονομάζεται Τουρκία. Το αποτέλεσμα ήταν: 1,5 εκατομμύριο δολοφονήθηκαν, 30 δισεκατομμύρια δολάρια Αρμενίων
εκλάπησαν και λεηλατήθηκε η   ιδιοκτησία τους. Αυτή η γενοκτονία έδωσε τέλος σε 2.500 χρόνια Αρμενικού  πολιτισμού στην περιοχή   αυτή. Σήμερα, η τουρκική κυβέρνηση συνεχίζει να σβήνει και να καθαρίζει οποιοδήποτε τεκμήριο της προηγούμενης αρμενικής ύπαρξης στις χώρες αυτές. Η τούρκικη
κυβερνητική πολιτική είναι να ξαναγράψει την ιστορία της περιόδου αυτής και να κατασκευάσει δικαιολογίες για τη δολοφονία ενός λαού. Ενόψει της άρνησης και της αποδεδειγμένης διαστρεύλωσης, η Τουρκική Ιστορική Εταιρεία (Turkish Historical Society) και οι συνεργάτες της συνεχίζουν χωρίς ντροπή να αρνούνται πως συνέβη μία τέτοια γενοκτονία. Μια τέτοια πολιτική απλώς αποδεικνύει ότι στη σύγχρονη εποχή, η γενοκτονία είναι μια αποτελεσματική κρατική πολιτική όταν παραμένει χωρίς αποκατάσταση και χωρίς τιμωρία. Ένα έγκλημα ατιμώρητο είναι ένα έγκλημα ενθαρρύνεται.

Η Τουρκία ισχυρίζεται ότι οι Αρμένιοι ήταν πάντα μια ασήμαντη μειονότητα, όμως ...
Η Τουρκία ισχυρίζεται ότι οι Αρμένιοι ήταν υπεύθυνοι για όλες τις «μουσουλμανικές» απώλειες στον Α΄ Παγκόσμιο Πόλεμο!
Η Τουρκία ισχυρίζεται ότι δεν υπήρξε συστηματική απέλαση των Αρμενίων, αλλά ...
Οι Αρμένιοι εκδιώχθησαν από κάθε πόλη, κωμόπολη και χωριό σε ολόκληρη την Τουρκία! Οι Αρμένιοι που αντιστάθηκαν στην απέλαση και τη σφαγή αναφέρονται ως "αντάρτες".
Η Τουρκία ισχυρίζεται ότι δεν υπήρξε γενοκτονία των Αρμενίων, αλλά ...
Τα στοιχεία του τουρκικού πληθυσμού δείχνουν σήμερα πως δεν υπάρχουν πλέον Αρμένιοι στην ανατολική Τουρκία, την πατρίδα των Αρμενίων!
Η Τουρκία πούλησε τα οστά περίπου 100.000 Ελλήνων και Αρμενίων για κέρδος στην Ευρώπη -
Σήμερα, η τουρκική κυβέρνηση απολαμβάνει τους καρπούς αυτής της γενοκτονίας και λαμβάνει σιωπηρή υποστήριξη για τη θέση της από τον ευεργέτη της, τις ΗΠΑ. Δεν μαθαίνουμε ποτέ ... απλά δεν μαθαίνουμε ποτέ.
Οι Αρμένιοι, οι Έλληνες Πόντιοι , οι Έλληνες της Μικράς Ασίας ζητούν αναγνώριση, αποκατάσταση, επιστροφή γης και ιδιοκτησία που τους έκλεψαν ως αποτέλεσμα αυτής της γενοκτονίας.
ΟΙ ΑΡΜΕΝΙΟΙ ΖΗΤΟΥΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ
ERMENILER ADALET INSTIYOR