θεοῖς σωτῆρσιν ἔθυον καὶ ἀναθήματα ἀνέθηκα

θεοῖς σωτῆρσιν ἔθυον καὶ ἀναθήματα ἀνέθηκα
θεοῖς σωτῆρσιν ἔθυον καὶ ἀναθήματα ἀνέθηκα

NOT IN THIS "NEW GREECE" - ΟΧΙ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ "ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ"

NOT IN THIS "NEW GREECE"  - ΟΧΙ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ "ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ"
NOT IN THIS "NEW GREECE" - ΟΧΙ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ "ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ"

Monday, July 30, 2018

Η ΙΤΑΛΙΚΗ ΜΑΦΙΑ ΚΗΡΥΣΣΕΙ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΓΙΑ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ.

 


Η ΙΤΑΛΙΚΗ ΜΑΦΙΑ ΚΗΡΥΣΣΕΙ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΣΤΟΥΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ.

 
Οι αρχηγοί της μαφίας «κήρυξαν πόλεμο» εναντίον των μεταναστών στον παραθεριστικό παράδεισο της Σικελίας καθώς χίλιες νέες αφίξεις εισβάλουν στο νησί κάθε εβδομάδα.
Η τρομερή Cosa Nostra αγωνίζεται απελπισμένα για να διατηρήσει την υπεροχή της αφότου οι αφρικανικές εγκληματικές συμμορίες έφθασαν με τους μετανάστες - και απασχολούνται με έναν θανατηφόρο πόλεμο .
Ένας μετανάστης από την Γκάμπια πυροβολήθηκε στο κεφάλι από έναν δολοφόνο στο φως της ημέρας, πυροδοτώντας τους φόβους για ένα ευρύτερο λουτρό αίματος . Ο δήμαρχος Leoluca Orlando δήλωσε στο MailOnline: «Το Παλέρμο δεν είναι πλέον μια ιταλική πόλη. Δεν είναι πλέον ευρωπαϊκή.
Μπορείτε να περπατήσετε στην πόλη και να αισθανθείτε σαν να βρίσκεστε στην Κωνσταντινούπολη ή τη Βηρυτό. "Ο πληθυσμός των μεταναστών στο Ballaró, το μέρος του Παλέρμο όπου έλαβε χώρα ο πυροβολισμός, έχει αυξηθεί από περίπου πέντε έως 25 τοις εκατό από την έναρξη της κρίσης των μεταναστών.
   
Υπάρχει ευρύτατη ανησυχία στην Ιταλία ότι ο αριθμός των νέων μεταναστών υπερβαίνει την ικανότητα της χώρας να τον αντιμετωπίσει - και η μαφία είναι ο μεγαλύτερος και πιο επικίνδυνος κριτικός της. Ο δήμαρχος του Παλέρμο, Leoluca Orlando, δήλωσε: «Στο παρελθόν, όταν η μαφία ήταν πιο ισχυρή, εμπόδισε τους μετανάστες να εισέλθουν στην πόλη.
Μέχρι να γίνω 30 χρονών, δεν είχα δει ποτέ το Παλέρμο Αφρικανικό ή Ασιατικό  .
 
πηγή: interndtoday