θεοῖς σωτῆρσιν ἔθυον καὶ ἀναθήματα ἀνέθηκα

θεοῖς σωτῆρσιν ἔθυον καὶ ἀναθήματα ἀνέθηκα
θεοῖς σωτῆρσιν ἔθυον καὶ ἀναθήματα ἀνέθηκα

NOT IN THIS "NEW GREECE" - ΟΧΙ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ "ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ"

NOT IN THIS "NEW GREECE"  - ΟΧΙ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ "ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ"
NOT IN THIS "NEW GREECE" - ΟΧΙ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ "ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ"

Tuesday, January 09, 2018

Είσαστε οι πρώτοι διδάξαντες την μισαλοδοξία κύριοι ανθέλληνες χριστιανοί.

 


Κύριε Βυζαντινοπληκτίδη,
ΠΡΩΤΟΝ: Μετά την ήττα του Μαντζικέρτ και με την πλήρη συγκατάθεση του προδοτικού επισκοπικού ράσου, με την συνωμοσία του μηχανορράφου παπαδοπόντικα ψευδοφιλόσοφου Μιχαήλ Ψελλού με το σφετεριστή Μιχαή Δούκα, τύφλωσαν τον πατριώτη αγωνιστή αυτοκράτορα Ρωμανό Δ' Διογένη.

ΔΕΥΤΕΡΟΝ: Συμφωνώ, είναι αλήθεια ότι ο "βυζαντινός πολιτισμός" έχει τις ρίζες του στον Σωκράτη και στον μαθητή του Πλάτωνα, μόνο που αυτοί οι δύο δεν αντιπροσωπεύουν εξ’ ολοκλήρου την αρχαία κλασική Ελλάδα, γι' αυτό φρόντισαν οι ρασοφόροι να καταστρέψουν τα θεόπνευστα συγγράμματα των άλλων φιλοσόφων .

ΤΡΙΤΟΝ: Η θεολογία των αγίων πατέρων είναι απύθμενης ανοησίας και εχθρότητας εναντίον των κατ' αυτούς μυσαρών Ελλήνων που τους παρομοίαζαν χειρότερους από τα γουρούνια!

ΤΕΤΑΡΤΟΝ: Δώσε μας εσείς μια συγκεκριμένη αναφορά από ένα κείμενο ή "προφητεία" από τις Σίβυλλες (καφετζούδες) που να αναφέρει πουθενά το όνομα Ιησούς.

ΠΕΜΠΤΟΝ: Τι έχετε διαβάσει εσείς και έχετε μελετήσει από τους παλαιούς Έλληνες, ενόσω ούτε το 5% δεν έχει διασωθεί ; Διαβάσατε ποτέ σας τον Διογένη Λαέρτιο, για να διαπιστώσετε πόσα συγγράμματα αρχαίων υπήρχαν και έχουν καταστραφεί από τους αμόρφωτους και ανθέλληνες χριστιανούς;

ΕΚΤΟΝ: Αθωώνετε τους ορθόδοξους και αφορίζετε τους δυτικούς, παρότι αυτό είναι δικό σας ενδοχριστιανικό πρόβλημα, να ξέρετε όμως, πως οι πρώτοι διδάξαντες στην μισαλοδοξία και στο δόλο ήταν οι «ορθόδοξοι». Αυτά προκύπτουν από την μελέτη της πρώιμης ιστορίας του Βυζαντίου (όχι της εκκλησιαστικής πχ Λακτάντιος και σία) του αιμοσταγούς Βυζαντίου, από τον 4ο αιώνα μέχρι την προσχεδιασμένη παράδοσή του από τους «ορθόδοξους» χριστιανούς στους Τούρκους το 1453.
ΕΒΔΟΜΟΝ: Ποιά πολύτιμα χειρόγραφα διέσωσαν και ποιών, οι καλόγεροι στα μοναστήρια σας;
Για πείτε μας να μας διαφωτίσετε.
Δώστε μας μια λίστα, καθότι θα είστε ο πρώτος που θα το κάνει!

ΥΓ. Πείτε μας επιτέλους, και για τις κατάρες εναντίων των Ελλήνων, καθώς είναι και το θέμα μας αυτό!
Δεν καταλαβαίνετε πως δεν σας τιμά καθόλου ως συνομιλητή να κάνετε την πάπια;

Σχόλια στο: http://www.pare-dose.net/