θεοῖς σωτῆρσιν ἔθυον καὶ ἀναθήματα ἀνέθηκα

θεοῖς σωτῆρσιν ἔθυον καὶ ἀναθήματα ἀνέθηκα
θεοῖς σωτῆρσιν ἔθυον καὶ ἀναθήματα ἀνέθηκα

NOT IN THIS "NEW GREECE" - ΟΧΙ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ "ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ"

NOT IN THIS "NEW GREECE"  - ΟΧΙ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ "ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ"
NOT IN THIS "NEW GREECE" - ΟΧΙ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ "ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ"

Tuesday, January 16, 2018

Μία Μυστική Διαθήκη.

 

The Secret Covenant
of the Illuminati

 

"Μια ψευδαίσθηση θα είναι τόσο μεγάλη, τόσο ευρεία που θα ξεφύγει από την αντίληψή τους".

"Εκείνοι που θα το δουν θα θεωρηθούν τρελοί. Θα δημιουργήσουμε ξεχωριστά μέτωπα για να τους εμποδίσουμε να δουν τη σχέση μεταξύ μας, θα συμπεριφερόμαστε σαν να μην είμαστε συνδεδεμένοι για να κρατήσουμε ζωντανή την ψευδαίσθηση. Στόχος μας είναι  να ενεργούμε κατά μία σταγόνα κάθε φορά, ώστε να μην φέρουμε ποτέ υποψίες στους εαυτούς μας, γεγονός που θα τους εμποδίσει να δουν τις αλλαγές που συμβαίνουν.
"Θα βρισκόμαστε πάντα πάνω από το σχετικό πεδίο της εμπειρίας τους, γιατί γνωρίζουμε τα μυστικά του απόλυτου. Θα συνεργαζόμαστε πάντα και θα παραμένουμε δεσμευμένοι από το αίμα και την μυστικότητα. Ο θάνατος θα έλθει σε εκείνον που μιλάει.
"Θα κρατήσουμε τη διάρκεια ζωής τους σύντομη και το μυαλό τους αδύναμο ενώ θα προσποιούμε το αντίθετο. Θα χρησιμοποιήσουμε τις γνώσεις μας για την επιστήμη και την τεχνολογία με λεπτούς τρόπους, ώστε να μην δουν ποτέ τι συμβαίνει. Θα χρησιμοποιήσουμε μαλακά μέταλλα, επιταχυντές γήρανσης και προσθετικά στα τρόφιμα και το νερό, επίσης στον αέρα. Θα απειλούνται από δηλητήρια παντού όπου γυρίζουν.
Τα μαλακά μέταλλα θα τους κάνουν να χάσουν το μυαλό τους. Θα υποσχεθούμε ότι θα βρούμε μια θεραπεία από τα πολλά μας μέτωπα , όμως θα τους ταΐζουμε με περισσότερο δηλητήριο. Τα δηλητήρια θα απορροφηθούν μέσω του δέρματος και του στόματος τους, θα καταστρέψουν το μυαλό τους και τα αναπαραγωγικά τους συστήματα. Από όλα αυτά, τα παιδιά τους θα γεννώνται νεκρά και θα αποκρύπτουμε αυτές τις πληροφορίες.
Τα δηλητήρια θα βρίσκονται σε όλα όσα τους περιβάλλουν, σε αυτά που πίνουν, τρώνε, αναπνέουν και φορούν. Πρέπει να είμαστε έξυπνοι στη διάθεση των δηλητηρίων και να βλέπουμε μακριά. Θα τους διδάξουμε ότι τα δηλητήρια είναι καλά, με εικόνες και ευχάριστους ήχους. Εκείνοι που κοιτάζουν προς τα πάνω θα σας βοηθήσουν. Θα τους στρατολογήσουμε να προωθήσουν τα δηλητήρια μας.
        «Θα βλέπουν τα προϊόντα μας να χρησιμοποιούνται σε ταινίες και θα τα συνηθίσουν και δεν θα ξέρουν ποτέ το πραγματικό τους αποτέλεσμα. Όταν γεννιούνται, θα εισαγάγουμε δηλητήρια στο αίμα των παιδιών τους και θα τους πείσουμε ότι είναι για τη βοήθειά τους. Όταν τα μυαλά τους είναι νεαρά, θα στοχεύσουμε τα παιδιά τους με αυτά που αγαπούν τα παιδιά, δηλαδή τα γλυκά πράγματα.
Όταν τα δόντια τους σαπίζουν, θα τα γεμίζουμε με μέταλλα που θα σκοτώσουν το μυαλό τους και θα κλέψουν το μέλλον τους. Όταν η ικανότητά τους να μάθουν έχει επηρεαστεί, θα δημιουργήσουμε φάρμακα που θα τους κάνουν πιο άρρωστους και θα προκαλέσουμε άλλες ασθένειες για τις οποίες θα δημιουργήσουμε ακόμα περισσότερα φάρμακα. Με τη δύναμή μας θα τους καταστήσουμε υπάκουους και αδύναμους. Θα πάθουν κατάθλιψη, θα γίνουν αργόστροφοι και παχύσαρκοι, και όταν θα έρθουν σε μας για βοήθεια, θα τους δώσουμε περισσότερα δηλητήρια.                              


ΥΛΙΣΜΟΣ

«Θα επικεντρώσουμε την προσοχή τους στα χρήματα και στα υλικά αγαθά, έτσι ώστε πολλοί να μην συνδέονται ποτέ με τον εσωτερικό εαυτό τους. Θα τους αποσπάσουμε με την πορνεία, τις εξωτερικές απολαύσεις και τα παιχνίδια, ώστε να μην είναι ποτέ ένα με την ενότητα όλων αυτών. Τα μυαλά τους θα ανήκουν σε εμάς και θα κάνουν ό, τι λέμε. Αν αρνηθούν θα βρούμε τρόπους να εφαρμόσουμε την τεχνολογία που αλλάζει τη σκέψη στη ζωή τους (mind-altering technology) .
Θα χρησιμοποιήσουμε το φόβο ως όπλο μας. Εμείς θα καθιερώσουμε τις κυβερνήσεις τους και θα εγκαθιδρύσουμε αντιθέσεις στο εσωτερικό. Θα ελέγχουμε και τις δύο πλευρές. Πάντα θα κρύβουμε τον στόχο μας αλλά θα κάνουμε το σχέδιό μας. Θα εκτελέσουν το έργο για εμάς και θα ευημερήσουμε από το έργο τους.
 «Οι οικογένειές μας δεν θα αναμιγνύονται ποτέ με τις δικές τους. Το αίμα μας πρέπει να είναι πάντα αγνό, γιατί αυτός είναι ο τρόπος που θα τους κάνει να σκοτώνουν ο ένας τον άλλο όταν μας βολεύει. Θα τους κρατήσουμε διαχωρισμένους από την ενότητα με τα δόγματα και την θρησκεία. Θα ελέγχουμε όλες τις πτυχές της ζωής τους και να τους λέμε τι να σκεφτούν και πώς. Θα τους καθοδηγήσουμε ευγενικά και απαλά αφήνοντάς τους να πιστεύουν ότι αυτοί καθοδηγούν τους εαυτούς τους.
Θα υποκινούμε την εχθρότητα μεταξύ τους μέσω των φατριών μας. Όταν ένα φως θα λάμψει μεταξύ τους, θα το σβήσουμε με την γελοιοποίηση ή τον θάνατο, όποιο από αυτά μας ταιριάζει καλύτερα. Θα τους κάνουμε να διαχωρίζουν τις καρδιές τους και να σκοτώνουν τα δικά τους παιδιά. Θα το επιτύχουμε χρησιμοποιώντας το μίσος ως σύμμαχό μας, τον θυμό ως φίλο μας. Το μίσος θα τους τυφλώνει τελείως, και ποτέ δεν θα το δουν αυτό από τις συγκρούσεις τους που αναδύονται ως κυβερνήτες τους.
Θα είναι απασχολημένοι να σκοτώνουν ο ένας τον άλλον. Θα κολυμπήσουν στο αίμα τους και θα σκοτώσουν τους γείτονές τους για όσο διάστημα θεωρούμε κατάλληλο.
"Θα επωφεληθούμε πολύ από αυτό, γιατί δεν θα μας βλέπουν, επειδή δεν μπορούν να μας δουν, θα συνεχίσουμε να ευημερούμε από τους πολέμους τους (prosper from their wars) και τους θανάτους τους. Θα το επαναλαμβάνουμε αυτό ξανά και ξανά μέχρι να πετύχουμε τον απώτατο στόχο μας. Θα τους κάνουμε να ζουν με φόβο και θυμό, με εικόνες και ήχους. Θα χρησιμοποιήσουμε όλα τα εργαλεία που έχουμε για να το πετύχουμε. Τα εργαλεία θα παρέχονται από τη δουλειά τους.  Θα τους κάνουμε να μισούν τους εαυτούς τους και τους γείτονές τους.
Εμείς πάντα θα κρύβουμε τη θεϊκή αλήθεια από αυτούς, ότι είμαστε όλοι ένα. Αυτό δεν πρέπει ποτέ να ξέρουν! Δεν πρέπει ποτέ να ξέρουν ότι το χρώμα είναι ψευδαίσθηση, πρέπει πάντα να πιστεύουν ότι δεν είναι ίσοι. Θα προωθήσουμε τον στόχο μας, θα αναλάβουμε τη γη, τους πόρους και τον πλούτο τους για να ασκήσουμε τον απόλυτο έλεγχο. Θα τους εξαπατήσουμε για να αποδεχθούμε τους νόμους που θα κλέψουν τη μικρή ελευθερία που θα έχουν, θα δημιουργήσουμε ένα σύστημα χρήματος που θα τους φυλακίζει για πάντα , κρατώντας αυτούς και τα παιδιά τους σε χρέος.
"Όταν θα συνεννοηθούν, θα τους κατηγορήσουμε για διάφορα εγκλήματα και θα παρουσιάσουμε μια διαφορετική ιστορία στον κόσμο γιατί θα έχουμε όλα τα μέσα ενημέρωσης. Θα χρησιμοποιήσουμε τα μέσα μας για να ελέγξουμε τη ροή των πληροφοριών και τα συναισθήματα τους προς όφελός μας. Εάν εξεγερθούν εναντίον μας, θα τους συντρίψουμε σαν έντομα, γιατί είναι λιγότερο από αυτό. Θα είναι ανήμποροι να κάνουν τίποτα επειδή δεν θα έχουν όπλα.
"Θα προσλάβουμε μερικούς από τους δικούς μας για να πραγματοποιήσουμε τα σχέδιά μας, θα τους υποσχεθούμε αιώνια ζωή, αλλά αιώνια ζωή που δεν θα έχουν ποτέ επειδή δεν είναι από εμάς.  Οι νεοσύλλεκτοι θα αποκαλούνται "μυημένοι" και θα είναι δασκαλεμένοι να πιστεύουν σε ψευδείς τελετές μετάβασης σε υψηλότερες σφαίρες. Τα μέλη των ομάδων αυτών θα πιστεύουν ότι είναι μαζί μας αλλά δεν γνωρίζουν ποτέ την αλήθεια.
Δεν πρέπει να μάθουν ποτέ αυτή την αλήθεια επειδή θα στραφούν εναντίον μας. Για τη δουλειά τους, θα ανταμειφθούν με τα γήινα πράγματα και με τίτλους μεγάλους, αλλά ποτέ δεν θα γίνουν αθάνατοι και θα συνδεθούν μαζί μας, ποτέ δε θα λάβουν το φως και δεν θα ταξιδέψουν στα αστέρια. Ποτέ δεν θα φτάσουν στις υψηλότερες σφαίρες, γιατί η δολοφονία του ίδιου του είδους τους θα αποτρέψει τη μετάβαση στη σφαίρα του διαφωτισμού. Αυτό δεν θα μάθουν ποτέ.
Η αλήθεια θα είναι κρυμμένη μπροστά στο πρόσωπό τους, τόσο κοντά που δεν θα μπορέσουν να επικεντρωθούν σε αυτήν μέχρι να είναι πολύ αργά. Ω ναι, τόσο μεγάλη είναι η ψευδαίσθηση της ελευθερίας, ότι δεν θα μάθουν ποτέ πως είναι δούλοι μας.
      «Όταν όλα θα βρίσκονται στη θέση τους, η πραγματικότητα που θα δημιουργήσουμε γι ' αυτούς, θα τους κατέχει. Αυτή η πραγματικότητα θα είναι η φυλακή τους, θα ζουν σε αυταπάτη. Όταν ο στόχος μας ολοκληρωθεί, θα ξεκινήσει μια νέα εποχή κυριαρχίας. Θα δεσμευτούν από τις πεποιθήσεις τους, τις πεποιθήσεις που έχουμε καθιερώσει από αμνημονεύτων χρόνων.
     "Αν όμως μάθουν ότι είναι ίσοι με εμάς, τότε θα χάσουμε. Αυτό δεν πρέπει ποτέ να το γνωρίζουν. Αν βρουν ποτέ ότι μαζί μπορούν να μας εξοντώσουν, θα αναλάβουν δράση. Δεν πρέπει ποτέ να μάθουν τι κάναμε, διότι, αν το κάνουν, δεν θα έχουμε θέση να τρέξουμε, γιατί όταν πέσει το πέπλο θα είναι εύκολο να δουν ποιοι είμαστε. Οι ενέργειές μας θα έχουν αποκαλύψει ποιοι είμαστε και θα μας κυνηγήσουν και κανένας άνθρωπος δεν θα μας δώσει καταφύγιο.
"Αυτή είναι η μυστική διαθήκη με την οποία θα ζήσουμε το υπόλοιπο της σημερινής και της μελλοντικής ζωής μας, γιατί αυτή η πραγματικότητα θα υπερβεί πολλές γενιές και πολλές διάρκειες ζωής."
Αυτή η διαθήκη είναι σφραγισμένη με αίμα, το δικό μας αίμα. Εμείς που ήλθαμε από τον ουρανό στην γη. " ( the ones who from heaven to earth came)
 "Αυτή η διαθήκη δεν πρέπει ΠΟΤΕ, μα ΠΟΤΕ να γίνει γνωστό πως υπάρχει.
 Δεν πρέπει ΠΟΤΕ να γραφτεί ή να μιλήσει για το εάν υπάρχει, η συνείδηση θα απελευθερώσει την οργή του ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥ σε εμάς και θα ριφθούμε στα βάθη από όπου ήρθαμε και θα παραμείνουμε εκεί μέχρι το τέλος του χρόνου».


https://www.bibliotecapleyades.net/sociopolitica/esp_sociopol_illuminati_21.htm