θεοῖς σωτῆρσιν ἔθυον καὶ ἀναθήματα ἀνέθηκα

θεοῖς σωτῆρσιν ἔθυον καὶ ἀναθήματα ἀνέθηκα
θεοῖς σωτῆρσιν ἔθυον καὶ ἀναθήματα ἀνέθηκα

NOT IN THIS "NEW GREECE" - ΟΧΙ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ "ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ"

NOT IN THIS "NEW GREECE"  - ΟΧΙ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ "ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ"
NOT IN THIS "NEW GREECE" - ΟΧΙ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ "ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ"

Saturday, January 13, 2018

Υπάρχουν πολλοί που θέλουν να αναστήσουμε την θρησκεία των Ελλήνων.

 
 
Υπάρχουν πολλοί που θέλουν να αναστήσουμε την θρησκεία των Ελλήνων.
Ο θεός κε Πετρο, είναι το παιχνιδάκι σας που τον κόβετε και τον ράβετε όπως θέλετε για την πάρτη σας, γιατί εσείς τον φτιάξατε ( και όχι αυτός εσάς ) όμοιο με τη μούρη σας. Εάν είσασταν Κινέζος Κε Πετρο, θα ήταν κιτρινομάτης ο θεός σου και θα τον έλεγαν Βούδα και όχι Γιαχβέ, άρα αν το κατάλαβες, σε κάθε χώρα έφτιαξαν οι αρχαίοι ανθρωποι ένα παιχνιδάκι κατ' ομοίωση τους και βόλεψαν εκεί την κακιά τους και ψυχρή μοίρα, μαζί και την άγνοια τους.
Συνεχώς κάνεις υποθέσεις και φλυαρείς άστοχα: Υπάρχουν πολλοί που θέλουν να αναστήσουμε την «παλαιά» θρησκεία των Ελλήνων, και αφού υπάρχουν, είναι δικαίωμα τους - έτσι τους γουστάρει, εσύ πάντως δεν είσαι εις θέση να τους κρίνεις, αν είναι γραφικοί ή όχι.
Τα πραγματικά γραφικά και γελοία υποκείμενα είναι το ταλιμπάν - παπαδολόι, όπου τους βλέπουν οι ξένοι τουρίστες και γελάνε με δαύτους και αναρωτιούνται αν τους πήγαν κατά λάθος σε ισλαμική χώρα για διακοπές, και όχι στην Ελλάδα..
Θα έπρεπε να ντρέπονται όλοι οι χριστιανοί, που περιφρονείτε τα πάντα, προς τιμήν του Εβραίου θεού Ιεχωβά και του "γιου" του Γιεσούα και όλο το σκυλολόι της εβραϊκής βίβλου, που τους προσκυνάτε μέσα στις εκκλησιές, ούτε ένας Έλληνας για δείγμα (αι και σιχτίρ δηλαδή) όλοι τους αλλοδαποί, τρομάρα σας!
 
Σχόλια στο: http://www.pare-dose.net/