θεοῖς σωτῆρσιν ἔθυον καὶ ἀναθήματα ἀνέθηκα

θεοῖς σωτῆρσιν ἔθυον καὶ ἀναθήματα ἀνέθηκα
θεοῖς σωτῆρσιν ἔθυον καὶ ἀναθήματα ἀνέθηκα

NOT IN THIS "NEW GREECE" - ΟΧΙ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ "ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ"

NOT IN THIS "NEW GREECE"  - ΟΧΙ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ "ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ"
NOT IN THIS "NEW GREECE" - ΟΧΙ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ "ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ"

Tuesday, November 14, 2017

Η Gehlen Org η γερμανική υπηρεσία πληροφοριών που διαχειρίζετο ο [ιππότης της Μάλτας] Reinhard Gehlen, ήταν πιο ισχυρή από το δίκτυο Merk.

 «Η Gehlen Org [Σύφωνα με τον γερμανό στρατηγό Reinhard Gehlen], η γερμανική υπηρεσία πληροφοριών που διαχειρίζετο ο [ιππότης της Μάλτας] Reinhard Gehlen, ήταν ακόμη πιο ισχυρή από το δίκτυο Merk. Η Org αντικατέστησε ακόμη και τα ναζιστικά SS ... Στην πραγματικότητα, η οργάνωση του Gehlen είναι αυτή που κατά κύριο λόγο   δημιούργησε τη CIA ... για να προστατέψει τον Gehlen και ολόκληρο το γερμανικό δίκτυο Υπηρεσιών από κάθε πιθανή  ζημιά.
Ο Gehlen ήταν αξιωματούχος του SMOM, ο οποίος διατηρούσε μία ασυμβίβαστη οικονομική στήριξη και πολιτική επιρροή ... Με κάποιο τρόπο δεν εκπλήσσομαι να μάθω ότι τα οικονομικά κίνητρα ... ήταν στην καρδιά της SMOM και της ναζιστικής-αμερικανικής συμμαχίας ...
Λίγο μετά τον πόλεμο, το OSS [δηλαδή το Γραφείο Στρατηγικών Υπηρεσιών - ο πρόδρομος της CIA] βρήκε την εκτενή τεκμηρίωση μιας συνάντησης ... μεταξύ εκπροσώπων των [ναζιστών] SS ... και επιχειρήσεων όπως η ... IG Farben ...
Οι μάζες του κόσμου δεν γνώριζαν τίποτα για την εταιρική σχέση που σχηματίστηκε μεταξύ της Standard Oil Company του John D. Rockefeller, της I.G. Farben και του Τρίτου Ράιχ του Χίτλερ.
Οι «πειρατές της Wall Street», οι Allen και John Foster Dulles, της δικηγορικής εταιρίας Sullivan & Cromwell, είχαν διαπραγματευτεί κρυφά τη συμμαχία. Δεν ήταν γνωστό στους συμμαχικούς πιλότους, που πετούσαν σε αποστολές βομβαρδισμών στη Γερμανία, γιατί οι εγκαταστάσεις της I.G. Farben , όπου κατασκεύαζαν τα πυρομαχικά του Χίτλερ, απαλλάχθηκαν από τους βομβαρδισμούς.
Ομοίως, όταν το I.G. Farben - Rockefeller Consortium χρησιμοποίησε τα θύματα των στρατοπέδων συγκέντρωσης ως δούλους για να χτίσουν και να εκτελέσουν τα εργοστάσιά τους δεν ανακοινώθηκε ποτέ στις ειδήσεις...   Οι πρόσφατες επικεφαλίδες των νέων ζήτησαν να μάθουν πού πήγε ο ναζιστικός χρυσός. Οι ιστορικοί μόλις πρόσφατα κατέγραψαν ότι η τράπεζα Chase του Rockefeller [με επανδρωμένο από έναν υψηλό ιππότη της Μάλτας, Joseph J. Larkin] ήταν ένας από τους μεγαλύτερους παραλήπτες ... "

- Ο Δρ Leonard Horowitz (συγγραφέας του βιβλίου Emerging Viruses: AIDS και Ebola)