θεοῖς σωτῆρσιν ἔθυον καὶ ἀναθήματα ἀνέθηκα

θεοῖς σωτῆρσιν ἔθυον καὶ ἀναθήματα ἀνέθηκα
θεοῖς σωτῆρσιν ἔθυον καὶ ἀναθήματα ἀνέθηκα

NOT IN THIS "NEW GREECE" - ΟΧΙ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ "ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ"

NOT IN THIS "NEW GREECE"  - ΟΧΙ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ "ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ"
NOT IN THIS "NEW GREECE" - ΟΧΙ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ "ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ"

Sunday, September 10, 2017

ο Mark Zuckerberg κατά της ταινίας Social Network

 
Κοινωνικό Δίκτυο "έφτιαξε πράγματα που με έβλαψαν", λέει ο Mark Zuckerberg
Ο ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος του Facebook λέει ότι η ταινία παρουσίαζε στοιχεία της ζωής του, επειδή η πραγματικότητα δεν ήταν αρκετά λαμπερή.

Social Network ‘made up stuff that was hurtful’, says Mark Zuckerberg
Facebook founder and chief executive says film embellished elements of his life because reality was not glamorous enough
 
 
Το κοινωνικό δίκτυο
Το Κοινωνικό Δίκτυο είναι μια αμερικανική βιογραφική ταινία του 2010 που σκηνοθέτησε ο David Fincher και γράφτηκε από τον Aaron Sorkin. Προσαρμοσμένο από το βιβλίο του Ben Mezrich για το 2009 Οι τυχαίοι δισεκατομμυριούχοι: Η ίδρυση του Facebook, μια ιστορία για το σεξ, τα χρήματα, η ιδιοφυΐα και η ανατροπή, η ταινία απεικονίζει την ίδρυση ιστότοπου κοινωνικής δικτύωσης, το Facebook και τις αγωγές που προκύπτουν.

The Social Network
The Social Network is a 2010 American biographical drama film directed by David Fincher and written by Aaron Sorkin. Adapted from Ben Mezrich's 2009 book The Accidental Billionaires: The Founding of Facebook, A Tale of Sex, Money, Genius, and Betrayal, the film portrays the founding of social networking website Facebook and the resulting lawsuits.