θεοῖς σωτῆρσιν ἔθυον καὶ ἀναθήματα ἀνέθηκα

θεοῖς σωτῆρσιν ἔθυον καὶ ἀναθήματα ἀνέθηκα
θεοῖς σωτῆρσιν ἔθυον καὶ ἀναθήματα ἀνέθηκα

NOT IN THIS "NEW GREECE" - ΟΧΙ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ "ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ"

NOT IN THIS "NEW GREECE"  - ΟΧΙ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ "ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ"
NOT IN THIS "NEW GREECE" - ΟΧΙ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ "ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ"

Friday, August 25, 2017

O Αριστοτέλης Κακογεωργίου στον "πατέρα" Ηλία Υφαντή


Απάντηση του Προέδρου της Ομάδας «Ε» Αριστοτέλη Κακογεωργίου στον πάτερ Ηλία Υφαντή σχετικά με τον Αρτέμη Σώρρα
 
Αγαπητέ "Πάτερ Ηλία",             
                                             04.04.2017
Μου είχες γράψει, ότι είσαι 84  ετών και δεν μπορείς να συνεχίσεις την συνομιλία μαζί μου, ή μάλλον δεν είσαι πλέον σε θέση να  απαντήσεις στα συγκεκριμένα κείμενα της Αγίας Γραφής που ανέφερα.
Όμως απ’ ότι βλέπω δεν είσαι ειλικρινής. Σ’ αυτό το έγγραφο και σε άλλα που δεν απάντησα εξακολουθείς να κακολογείς τα των Ελλήνων. Αυτός είναι ο λόγος που αναγκάζομαι να σου απαντήσω. Οι  ηγέτες του χριστιανισμού αρέσκονται στον μονόλογο, ενώ οι Έλληνες μισούν τον μονόλογο γιατί δεν τρομάζουν από τις αντιθέσεις των συνομιλητών τους.
Ο Σώρρας δεν έχει καμιά σχέση με τον αρχαιοελληνισμό, αλλά ούτε και οι  θαυμαστές του. Μήπως βόλεψε αυτό την κυρία Εκκλησία γιατί βρήκε πάτημα να  πυροβολήσει τον Ελληνισμό; Γιατί πιάσατε τον Σώρρα και δεν  μπορέσατε να καμαρώσετε τις γνήσιες και αγνές κινήσεις των θαυμαστών της Αρχαιότητας; Όταν αντίκρισαν οι δεσποτάδες σας, τους ναούς προς τιμή των Ελλήνων και τις αγνές και καθαρές εκδηλώσεις  προς τιμή των προγόνων μας, τους έπιασε ναυτία και άρχισαν να κηρύττουν εναντίον μας.  Τώρα βρήκατε ευκαιρία να κατηγορήσετε τους λάτρες των Ελλήνων επειδή βρέθηκε κάποιος που χρήζει  ψυχιατρικής θεραπείας, όπως και όλοι οι πολιτικοί αλλά το ίδιο και οι περισσότεροι πνευματικοί ηγέτες. Γιατί Πάτερ Ηλία σας βολεύει να βάζετε τα πάντα μέσα σε ένα καζάνι;  Και εσύ ο ίδιος άρπαξες την ευκαιρία αυτή και άρχισες να ειρωνεύεσαι όπως «Γιατί πιστεύουν ότι η ανάσταση της αρχαίας θρησκείας θα συνεπιφέρει την ανάσταση και της αρχαίας αίγλης». Γιατί ξέφυγες από τον Σώρρα και άρχισες να τα βάζεις με τα των Ελλήνων; Αγαπητέ Πάτερ Ηλία, είτε το θέλετε, είτε όχι η Ελλάδα μεγαλούργησε με  τα παιδιά του Δία, τον Ηρακλή, τον Περσέα, τον Αιακό, τον Μίνωα, τον Ραδάμανθυ, τον Διόνυσο, τον Μιλτιάδη, τον Λεωνίδα, τον Θεμιστοκλή, τον Παυσανία και τον Αλέξανδρο, ενώ  καταστράφηκε κυριολεκτικά  και εξαφανίστηκε  από τον Χριστό  που ήταν μοναχογιός και νόθος γιος του Γιαχβέ ή του κυρίου όπως εσείς τον αποκαλείτε,  επειδή σας τρομάζει η αλήθεια. Γιατί δεν λέτε στους πιστούς ότι ο δήθεν παντοδύναμος και πανάγαθος θεός-Γιαχβέ είναι το κατασκεύασμα του Μωϋσή;