θεοῖς σωτῆρσιν ἔθυον καὶ ἀναθήματα ἀνέθηκα

θεοῖς σωτῆρσιν ἔθυον καὶ ἀναθήματα ἀνέθηκα
θεοῖς σωτῆρσιν ἔθυον καὶ ἀναθήματα ἀνέθηκα

NOT IN THIS "NEW GREECE" - ΟΧΙ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ "ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ"

NOT IN THIS "NEW GREECE"  - ΟΧΙ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ "ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ"
NOT IN THIS "NEW GREECE" - ΟΧΙ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ "ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ"

Saturday, August 12, 2017

45 στόχοι για την υπονόμευση της δυτικής κοινωνίας.Όπως ο πρώην πράκτορας του FBI, ο Cleon Skousen, ανέλυσε λεπτομερειακά  το 1958 στο βιβλίο του, The Naked Communist, τους στόχους του κομμουνισμού που είχαν ακριβώς στόχο να διεισδύσουν και να υπονομεύσουν τη δυτική κοινωνία, ιδιαίτερα τον ηθικό της ιστό.

Μεταξύ των 45 στόχων τους ήταν:

  # 1. Η αποδοχή της συνύπαρξης με τις ΗΠΑ ως η μόνη εναλλακτική λύση στον ατομικό πόλεμο.

  #
2. Προθυμία των Η.Π.Α. να συνειδητοποιήσουν την προτίμησή τους να διεξάγουν ατομικό πόλεμο.

  #
3. Αναπτύξτε την ψευδαίσθηση ότι ο πλήρης αφοπλισμός των Ηνωμένων Πολιτειών θα ήταν επίδειξη ηθικής δύναμης.

  #
4. Να επιτρέπεται το ελεύθερο εμπόριο μεταξύ όλων των εθνών ανεξάρτητα από την κομμουνιστική συνύπαρξη και ανεξάρτητα από το αν αντικείμενα θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν για τον πόλεμο.

  #
5. Επέκταση των μακροπρόθεσμων δανείων στη Ρωσία και τους σοβιετικούς δορυφόρους.

  #
6. Παροχή αμερικανικής βοήθειας σε όλα τα έθνη ανεξάρτητα από την κομμουνιστική κυριαρχία.

  #
7. Ζητήστε την αναγνώριση της Κόκκινης Κίνας.
Να εισέλθη η Κόκκινης Κίνα  στα Ηνωμένα Έθνη.

  #
8. Δημιουργία της Ανατολικής και Δυτικής Γερμανίας ως χωριστών κρατών, παρά την υπόσχεση του Χρουστσόφ το 1955 για να διευθετήσει το γερμανικό ζήτημα με ελεύθερες εκλογές υπό την επίβλεψη του Ηνωμένου Βασιλείου.

  #
9. Να παραταθούν οι διασκέψεις για την απαγόρευση των ατομικών δοκιμών, διότι οι Ηνωμένες Πολιτείες συμφώνησαν να αναστείλουν τις δοκιμές εφόσον διεξάγονται διαπραγματεύσεις.

  #
10. Επιτρέψτε σε όλους τους σοβιετικούς δορυφόρους να εκπροσωπούνται ξεχωριστά στα Ηνωμένα Έθνη.

 
11. Προωθήστε τα Ηνωμένα Έθνη ως την μόνη ελπίδα για την ανθρωπότητα. Αν το καταστατικό τους ξαναγραφεί, ζητήστε να συσταθεί ως μία παγκόσμια κυβέρνηση  με τις δικές τους ανεξάρτητες ένοπλες δυνάμεις. (Μερικοί κομμουνιστές ηγέτες πιστεύουν ότι ο κόσμος μπορεί να αναληφθεί τόσο εύκολα από το Ηνωμένο Βασίλειο όπως και από τη Μόσχα. Μερικές φορές αυτά τα δύο κέντρα ανταγωνίζονται μεταξύ τους όπως κάνουν τώρα στο Κονγκό).

  #
12. Να αντισταθείτε σε οποιαδήποτε απόπειρα απαγόρευσης του Κομμουνιστικού Κόμματος.

  
13. Καταργήστε όλους τους όρκους πίστης.

  #
14. Συνέχιση της πρόσβασης της Ρωσίας στο Γραφείο Διπλωμάτων Ευρεσιτεχνίας των ΗΠΑ.

  #
15. Καταλάβετε το ένα ή και τα δύο πολιτικά κόμματα στις Ηνωμένες Πολιτείες.

  #
16. Να χρησιμοποιήσετε τεχνικές αποφάσεις των δικαστηρίων για την αποδυνάμωση των βασικών αμερικανικών θεσμών υποστηρίζοντας ότι οι δραστηριότητές τους παραβιάζουν τα πολιτικά δικαιώματα.


# 17 "Να αποκτήσετε τον έλεγχο των σχολείων, να τα χρησιμοποιήσετε ως ζώνες μετάδοσης για τον σοσιαλισμό και την τρέχουσα κομμουνιστική προπαγάνδα.
Να μαλακώσετε το πρόγραμμα σπουδών.
Πάρτε τον έλεγχο των ενώσεων των εκπαιδευτικών.
Βάλτε τη γραμμή του κόμματος στα βιβλία.


 # 18. Αποκτήστε τον έλεγχο όλων των φοιτητικών εφημερίδων.

  #
19. Χρησιμοποιήστε τις ταραχές των φοιτητών για να προωθήσετε δημόσιες διαμαρτυρίες ενάντια σε προγράμματα ή οργανισμούς που βρίσκονται κάτω από την κομμουνιστική επίθεση .


  #
20. Διεισδύστε στον τύπο.
Αποκτήστε τον έλεγχο των κριτικών των βιβλίων, της σύνταξης των εκδοτικών σημειωμάτων, των θέσεων χάραξης πολιτικής.


  #
21. Αποκτήστε τον έλεγχο των θέσεων κλειδιών σε ραδιόφωνο, τηλεόραση και κινηματογραφικές ταινίες.


  #
22. Συνέχιση της δυσφήμησης του αμερικανικού πολιτισμού με την υποβάθμιση όλων των μορφών καλλιτεχνικής έκφρασης.
Ένα αμερικανικό κομμουνιστικό διείσδυση κλήθηκε να "εξαλείψει όλα τα καλά γλυπτά από πάρκα και κτίρια, να τα υποκαταστήσει με άμορφες, απαίσιες και άχρηστες μορφές".


  #
23. Ελέγξτε τους κριτικούς τέχνης και τους διευθυντές των μουσείων τέχνης. "Το σχέδιό μας είναι να προωθήσουμε την ασχήμια, την απωθητική, χωρίς νόημα τέχνη".


 # 24 Εξαλείψτε όλους τους νόμους που διέπουν την αισχρολογία, ονομάζοντάς τους «λογοκρισία» και παραβίαση της ελευθερίας του λόγου και του ελεύθερου Τύπου.
Καταργήστε τα πολιτιστικά πρότυπα της ηθικής, προωθώντας την πορνογραφία και την αισχρολογία στα βιβλία, τα περιοδικά, τις κινηματογραφικές ταινίες, το ραδιόφωνο και την τηλεόραση.

 # 25. Καταρρίψτε τα πολιτιστικά πρότυπα της ηθικής, προωθώντας την πορνογραφία και την αισχρολογία σε βιβλία, περιοδικά, κινηματογραφικές ταινίες, ραδιόφωνο και τηλεόραση.

# 26 Παρουσιάστε την ομοφυλοφυλία, τον εκφυλισμό και την απερισκεψία ως "φυσιολογικά, φυσικά και υγιή".


 # 27. Διεισδύστε στις εκκλησίες και αντικαταστήστε την αποκαλυπτική θρησκεία με την "κοινωνική" θρησκεία. Υπονομεύστε τη Βίβλο και υπογραμμίστε την ανάγκη πνευματικής ωριμότητας, η οποία δεν χρειάζεται "θρησκευτικό δεκανίκι".

 
28. Εξαλείψτε την προσευχή ή οποιαδήποτε φάση θρησκευτικής έκφρασης στα σχολεία με το αιτιολογικό ότι παραβιάζει την αρχή του "διαχωρισμού εκκλησίας και κράτους".

  #
29. Υπονομεύστε το αμερικανικό Σύνταγμα αποκαλώντας το ανεπαρκές, ντεμοντέ, εκτός των σύγχρονων αναγκών, εμπόδιο στη συνεργασία μεταξύ των εθνών σε παγκόσμια βάση.

 # 30. Υπονομεύστε τους Αμερικανούς  ιδρυτές  πατέρες του έθνους. Παρουσιάστε τους ως εγωιστές αριστοκράτες που δεν είχαν καμία φροντίδα για τον «κοινό άνθρωπο».

  #
31. Μοιραστείτε όλες τις μορφές αμερικανικού πολιτισμού και αποθαρρύνετε τη διδασκαλία της αμερικανικής ιστορίας με το αιτιολογικό ότι ήταν μόνο ένα μικρό μέρος της «μεγάλης εικόνας».

 Δώστε μεγαλύτερη έμφαση στη ρωσική ιστορία από τότε που ανέλαβαν οι κομμουνιστές.

  #
32. Υποστήριξη κάθε σοσιαλιστικό κίνημα για να δοθεί κεντρικός έλεγχος σε οποιοδήποτε μέρος του πολιτισμού - εκπαίδευσης, κοινωνικών υπηρεσιών, προγραμμάτων κοινωνικής πρόνοιας, κλινικών ψυχικής υγείας κλπ.


  
33. Να εξαλειφθούν όλοι οι νόμοι ή οι διαδικασίες που παρεμβαίνουν στη λειτουργία του κομμουνιστικού μηχανισμού.


  #
34. Να εξαλειφθεί η Κοινοβουλευτική Επιτροπή για τις μη-αμερικανικές δραστηριότητες.


  #
35. Υπονομεύστε και τελικά αποσυναρμολογήστε το FBI.


  #
36. Διεισδύστε και αποκτήστε τον έλεγχο των περισσότερων συνδικάτων.


  #
37. Διεισδύστε και κερδίστε τον έλεγχο των μεγάλων επιχειρήσεων.


  #
38. Μεταφέρετε ορισμένες από τις εξουσίες σύλληψης από την αστυνομία στις κοινωνικές υπηρεσίες. Αντιμετωπίστε όλα τα προβλήματα συμπεριφοράς ως ψυχιατρικές διαταραχές που κανείς, αλλά και οι ψυχίατροι, δεν μπορούν να καταλάβουν [ή να θεραπεύσουν].


  
39. Κυριαρχήστε στο ψυχιατρικό επάγγελμα και χρησιμοποιήστε νόμους για την ψυχική υγεία ως μέσο για να αποκτήσουμε τον καταναγκαστικό έλεγχο σε όσους αντιτίθενται στους κομμουνιστικούς στόχους.


 
# 40 Υπονομεύστε την οικογένεια ως θεσμό. Ενθαρρύνετε την ασυδοσία, τον αυνανισμό και το εύκολο διαζύγιο.

# 41 Υπογραμμίστε την ανάγκη να μεγαλώσουν τα παιδιά μακριά από την αρνητική επιρροή των γονέων.


 # 42. Δημιουργήστε την εντύπωση ότι η βία και η εξέγερση είναι νόμιμες πτυχές της αμερικανικής παράδοσης. Ότι οι σπουδαστές και οι ομάδες ειδικών συμφερόντων πρέπει να εγερθούν και να χρησιμοποιήσουν μια ενωμένη δύναμη για την επίλυση οικονομικών, πολιτικών ή κοινωνικών προβλημάτων.

  #
43. Ανατρέψτε όλες τις αποικιακές κυβερνήσεις πριν οι γηγενείς πληθυσμοί να είναι έτοιμοι για αυτοδιοίκηση.


  #
44. Διεθνοποιήστε το Κανάλι του Παναμά.


  #
45. Να καταργηθεί η επιφύλαξη της Connally έτσι ώστε οι Ηνωμένες Πολιτείες να μην μπορούν να εμποδίσουν το Παγκόσμιο Δικαστήριο να αποφύγει τη διεθνή δικαιοδοσία [για εσωτερικά προβλήματα.
Δώστε στο Παγκόσμιο Δικαστήριο δικαιοδοσία] πάνω σε έθνη και ιδιώτες.


 
Σημείωση από το Webmaster: Η εγγραφή του Congressional back so far δεν ψηφιοποιείται και δημοσιεύεται στο Διαδίκτυο.
 
Θα είναι πιθανότατα διαθέσιμο στη πλησιέστερη βιβλιοθήκη σας που είναι ένα ομοσπονδιακό αποθετήριο. Καλέστε τους και ρωτήστε τους. Η βιβλιοθήκη του κολλεγίου σας είναι πιθανώς ένα αποθετήριο. Αυτή είναι μια εξαιρετική πηγή κυβερνητικών αρχείων. Μια άλλη πηγή είναι οι Συνθήκες σας για το Συνέδριο. Θα πρέπει να είναι πολύ χαρούμενοι που θα σας βοηθήσουν σε αυτό το θέμα. Θα βρείτε ενδιαφέρουσες τους Δέκα κανόνες του Κομμουνιστικού Μανιφέστου-Οι στόχοι αυτοί διαβάστηκαν στο Παράρτημα Αρχείου του Κογκρέσου των Ηνωμένων Πολιτειών, σελ. Α34-Α35, 10 Ιανουαρίου 1963...


As former FBI agent, Cleon Skousen, detailed in 1958 in his book, The Naked Communist, the goals of Communism were precisely to infiltrate and undermine Western society, particularly its moral fabric. Among their 45 goals were these:

  The Communist Takeover Of
America - 45 Declared Goals
From Greg Swank

You are about to read a list of 45 goals that found their way down the halls of our great Capitol back in 1963. As you read this, 39 years later, you should be shocked by the events that have played themselves out. I first ran across this list 3 years ago but was unable to attain a copy and it has bothered me ever since. Recently, Jeff Rense posted it on his site and I would like to thank him for doing so. http://www.rense.com

Communist Goals (1963) Congressional Record--Appendix, pp. A34-A35 January 10, 1963

Current Communist Goals EXTENSION OF REMARKS OF HON. A. S. HERLONG, JR. OF FLORIDA IN THE HOUSE OF REPRESENTATIVES Thursday, January 10, 1963 .

Mr. HERLONG. Mr. Speaker, Mrs. Patricia Nordman of De Land, Fla., is an ardent and articulate opponent of communism, and until recently published the De Land Courier, which she dedicated to the purpose of alerting the public to the dangers of communism in America.

At Mrs. Nordman's request, I include in the RECORD, under unanimous consent, the following "Current Communist Goals," which she identifies as an excerpt from "The Naked Communist," by Cleon Skousen:

[From "The Naked Communist," by Cleon Skousen]

1. U.S. acceptance of coexistence as the only alternative to atomic war.

2. U.S. willingness to capitulate in preference to engaging in atomic war.

3. Develop the illusion that total disarmament [by] the United States would be a demonstration of moral strength.

4. Permit free trade between all nations regardless of Communist affiliation and regardless of whether or not items could be used for war.

5. Extension of long-term loans to Russia and Soviet satellites.

6. Provide American aid to all nations regardless of Communist domination.

7. Grant recognition of Red China. Admission of Red China to the U.N.

8. Set up East and West Germany as separate states in spite of Khrushchev's promise in 1955 to settle the German question by free elections under supervision of the U.N.

9. Prolong the conferences to ban atomic tests because the United States has agreed to suspend tests as long as negotiations are in progress.

10. Allow all Soviet satellites individual representation in the U.N.

11. Promote the U.N. as the only hope for mankind. If its charter is rewritten, demand that it be set up as a one-world government with its own independent armed forces. (Some Communist leaders believe the world can be taken over as easily by the U.N. as by Moscow. Sometimes these two centers compete with each other as they are now doing in the Congo.)

12. Resist any attempt to outlaw the Communist Party.

13. Do away with all loyalty oaths.

14. Continue giving Russia access to the U.S. Patent Office.

15. Capture one or both of the political parties in the United States.

16. Use technical decisions of the courts to weaken basic American institutions by claiming their activities violate civil rights.

17. Get control of the schools. Use them as transmission belts for socialism and current Communist propaganda. Soften the curriculum. Get control of teachers' associations. Put the party line in textbooks.

18. Gain control of all student newspapers.

19. Use student riots to foment public protests against programs or organizations which are under Communist attack.

20. Infiltrate the press. Get control of book-review assignments, editorial writing, policy-making positions.

21. Gain control of key positions in radio, TV, and motion pictures.

22. Continue discrediting American culture by degrading all forms of artistic expression. An American Communist cell was told to "eliminate all good sculpture from parks and buildings, substitute shapeless, awkward and meaningless forms."

23. Control art critics and directors of art museums. "Our plan is to promote ugliness, repulsive, meaningless art."

24. Eliminate all laws governing obscenity by calling them "censorship" and a violation of free speech and free press.

25. Break down cultural standards of morality by promoting pornography and obscenity in books, magazines, motion pictures, radio, and TV.

26. Present homosexuality, degeneracy and promiscuity as "normal, natural, healthy."

27. Infiltrate the churches and replace revealed religion with "social" religion. Discredit the Bible and emphasize the need for intellectual maturity, which does not need a "religious crutch."

28. Eliminate prayer or any phase of religious expression in the schools on the ground that it violates the principle of "separation of church and state."

29. Discredit the American Constitution by calling it inadequate, old-fashioned, out of step with modern needs, a hindrance to cooperation between nations on a worldwide basis.

30. Discredit the American Founding Fathers. Present them as selfish aristocrats who had no concern for the "common man."

30. Discredit the American Founding Fathers. Present them as selfish aristocrats who had no concern for the "common man."  
31. Belittle all forms of American culture and discourage the teaching of American history on the ground that it was only a minor part of the "big picture." Give more emphasis to Russian history since the Communists took over.  
32. Support any socialist movement to give centralized control over any part of the culture--education, social agencies, welfare programs, mental health clinics, etc.  
33. Eliminate all laws or procedures which interfere with the operation of the Communist apparatus.   34. Eliminate the House Committee on Un-American Activities.  
35. Discredit and eventually dismantle the FBI.  
36. Infiltrate and gain control of more unions.  
 37. Infiltrate and gain control of big business.  
38. Transfer some of the powers of arrest from the police to social agencies. Treat all behavioral problems as psychiatric disorders which no one but psychiatrists can understand [or treat].  
 39. Dominate the psychiatric profession and use mental health laws as a means of gaining coercive control over those who oppose Communist goals.
 40. Discredit the family as an institution. Encourage promiscuity and easy divorce.
41. Emphasize the need to raise children away from the negative influence of parents. Attribute prejudices, mental blocks and retarding of children to suppressive influence of parents.
42. Create the impression that violence and insurrection are legitimate aspects of the American tradition; that students and special-interest groups should rise up and use ["]united force["] to solve economic, political or social problems.
43. Overthrow all colonial governments before native populations are ready for self-government.
44. Internationalize the Panama Canal.
45. Repeal the Connally reservation so the United States cannot prevent the World Court from seizing jurisdiction [over domestic problems. Give the World Court jurisdiction] over nations and individuals alike.
Note by Webmaster: The Congressional Record back this far has not be digitized and posted on the Internet.
It will probably be available at your nearest library that is a federal repository. Call them and ask them. Your college library is probably a repository. This is an excellent source of government records. Another source are your Congress Critters. They should be more than happy to help you in this matter. You will find the Ten Planks of the Communist Manifesto interesting at this point.