θεοῖς σωτῆρσιν ἔθυον καὶ ἀναθήματα ἀνέθηκα

θεοῖς σωτῆρσιν ἔθυον καὶ ἀναθήματα ἀνέθηκα
θεοῖς σωτῆρσιν ἔθυον καὶ ἀναθήματα ἀνέθηκα

NOT IN THIS "NEW GREECE" - ΟΧΙ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ "ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ"

NOT IN THIS "NEW GREECE"  - ΟΧΙ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ "ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ"
NOT IN THIS "NEW GREECE" - ΟΧΙ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ "ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ"

Sunday, May 07, 2017

Η Γαλλία απείλησε να φυλακίσει τους δικούς της πολίτες για την ανάγνωση του διαδικτύου.Η Γαλλία απαγόρευσε τα pol και τα Wikileaks και μάλιστα απείλησε να μηνύσει και να φυλακίσει τους δικούς της πολίτες για την ανάγνωση του διαδικτύου όταν άρχισαν να έρχονται τα σκ*****, ώστε οι πολίτες να μην τα δουν. Αυτό δεν είναι παρέμβαση στις εκλογές; Είναι απλά η αλήθεια.
France banned /pol and Wikileaks and even threatened to sue and jail its own citizens for reading the internet when shit started to come out so people wouldnt see. Haha, is that not interfering with the election? Its just the truth.

#MacronLeaks: Secret Islamization Plans
#MacronLeaks: Μυστικά σχέδια εξισλαμισμού

Αυτές οι συγκλονιστικές αποκαλύψεις δεν θα φτάσουν στους Γάλους λόγω της απαγόρευσης του τύπου που επιβλήθηκαν από την κυβέρνηση. Κάνετε ό, τι είναι δυνατόν για να ενημερώσετε τους Γάλλους ψηφοφόρους, πριν να είναι πολύ αργά. Αυτό το άρθρο θα είναι ιδιαίτερα σημαντικό για τους πρώην υποστηρικτές του Φρανσουά Φιγιόν, για τους αντιπάλους του γάμου των ομοφυλοφίλων που χρησιμοποιούν το hashtag #LaManifPourTous
 και τους συντηρητικούς Καθολικούς.

Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερες πληροφορίες.


Ces révélations choquantes n’arriveront pas aux Français en raison d’un blackout de la presse imposé par le gouvernement. Faites tout votre possible pour informer les électeurs français avant qu’il ne soit trop tard. Cet article sera particulièrement important pour les anciens partisans de François Fillon, pour les opposants au mariage gay qui utilisent le hashtag #LaManifPourTous et les catholiques conservateurs.
Restez à l’écoute pour plus d’informations.

Περισσότερα: http://gotnews.com/macronleaks-revele-sa-vie-homosexuelle-cache-penchant-pour-la-drogue/