θεοῖς σωτῆρσιν ἔθυον καὶ ἀναθήματα ἀνέθηκα

θεοῖς σωτῆρσιν ἔθυον καὶ ἀναθήματα ἀνέθηκα
θεοῖς σωτῆρσιν ἔθυον καὶ ἀναθήματα ἀνέθηκα

NOT IN THIS "NEW GREECE" - ΟΧΙ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ "ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ"

NOT IN THIS "NEW GREECE"  - ΟΧΙ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ "ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ"
NOT IN THIS "NEW GREECE" - ΟΧΙ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ "ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ"

Friday, May 12, 2017

Γιατί έβαλαν τον περίφημο μαύρο μάγο Aleister Crowley στο εξώφυλλο του Sgt. Pepper’s Lonely Hearts Club Band?


Γιατί έβαλαν τον περίφημο μαύρο μάγο Αλέιστερ Κρόλεϊ στο εξώφυλλο του
Sgt. Pepper’s Lonely Hearts Club Band?
 


Sgt. Panda's Lonely Hearts Club Band (1967):

Άς δούμε εδώ. Οι υπέροχοι και αθώοι Beatles βάζουν τους ακόλουθους τρεις κακούς χαρακτήρες στο εξώφυλλο του Sgt. Panda Lonely Hearts Club Band:


1. Αλέιστερ Κρόλεϊ (1875 - 1947) - Διάσημος Άγγλος μαύρος μάγος και τιμημένος   μασονός 33 °. Ο Crowley και οι οπαδοί του ασκούσαν όλες τις μορφές σεξουαλικής πράξης, συμπεριλαμβανομένης της σεξουαλικής επαφής με τα ζώα. Ο Crowley ήταν ένας αποδεδειγμένος ηδονιστής, αμφιφυλόφιλος και πειραματιστής ναρκωτικών. Ο Crowley αναφερόταν στον εαυτό του ως "το Τέρας" και "ο πιο κακός ζωντανός άνθρωπος ".

2. Aldous Huxley (1894 - 1963) - συγγραφέας του Θαυμαστού Καινούργιου κόσμου. Συνηγορούσε υπέρ της χρήσης παραισθησιογόνων φαρμάκων. Αδελφός του διαβόητου οπαδού της Ευγονικής Julian Huxley.

3. Karl Marx (1818 - 1883) - Συγχρόνως έγραψε το κομμουνιστικό μανιφέστο το 1848, το οποίο ονομάστηκε "ένα από τα με περισσότερη επιρροή πολιτικά χειρόγραφα στον κόσμο".
Πρότεινε την γενοκτονία των κατώτερων φυλών.
 

Ο Aleister Crowley ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΤΑΙ

Το εξώφυλλο του άλμπουμ του Sergeant Pepper από τους Beatles έδειξε ένα υπόβαθρο, ΠΟΥ σύμφωνα με τον Ringo Starr, παρουσίασε ανθρώπους που "μας αρέσουν και θαυμάζουμε" (Hit Parade, Οκτ. 1976, σελ.14). Ο Paul McCartney είπε για το εξώφυλλο του Sergeant Pepper, ". . . Θα είχαμε φωτογραφίες στον τοίχο όλων των Ηρώων μας. . . " ((Musician, Special Collectors Edition, – Beatles and Rolling Stones, 1988, p.12).  Ένας από τους ήρωες των Beatles που συμπεριλαμβάνεται στο εξώφυλλο του Sergeant Pepper ήταν - ο περίφημος Σατανιστής, ο Αλίιστερ Κρόλεϊ.

"Η κοινωνία μας διευθύνεται από ψυχοπαθή άτομα για παράφρονες στόχους. Νομίζω ότι διοικώμεθα από ψυχοπαθείς, για μανιακούς σκοπούς και νομίζω ότι είμαι πιθανό να χαρακτηριστώ ως τρελός που το εκφράζω αυτό. Αυτό είναι το παράλογο. "
- John Lennon

Ο John Lennon εξήγησε στο περιοδικό Playboy ότι «όλη η ιδέα των Beatles ήταν να κάνεις ό, τι θέλεις ... να κάνεις ό, τι θα ήθελες, αρκεί να μην βλάπτεις κάποιον» (Lennon, αναφερόμενος   από τον David Sheff, The Playboy Συνεντεύξεις με τον John Lennon και την Yoko Ono, σελ. 61). Αυτό ακριβώς δίδασκε ο Crowley.

Ο γκουρού του LSD Timothy Leary ήταν ενθουσιώδης θαυμαστής του Crowley. Είπε: «Ήμουν θαυμαστής του Aleister Crowley. Νομίζω ότι συνεχίζω μεγάλο μέρος του έργου που ξεκίνησε πριν από εκατό χρόνια ... Ήταν υπέρ του να βρείς τον εαυτό σου και «κάνε ό, τι θέλεις να γίνει ολόκληρος ο νόμος» κάτω από την αγάπη. Ήταν μια πολύ ισχυρή δήλωση. Λυπάμαι που δεν είναι γύρω μας τώρα για να εκτιμήσει τις δόξες που ξεκίνησε "(Late Night America, Public Broadcasting Network, που αναφέρθηκε από την Hells Bells, Reel to Real Ministries).

 
Ο Aleister Crowley

Οι απεχθείς ρίζες του Ροκ

Κάτω από την αυστηρή καθοδήγηση του διευθυντή εγγραφής της EMI George Martin και του Brian Epstein, οι Beatles καθαρίστηκαν, πλύθηκαν και τα μαλλιά τους στυλίστηκαν στην μορφή που γνωρίζουμε …. των Beatles. Ο Martin δημιούργησε τους Beatles στο studio του.

Lockwood και EMI

Η EMI, με επικεφαλής τον αριστοκράτη Sir Joseph Lockwood, αντιπροσωπεύει τα Ηλεκτρικά και Μηχανικά Όργανα και είναι ένας από τους μεγαλύτερους παραγωγούς βρετανικής στρατιωτικής ηλεκτρονικής. Ο Martin ήταν διευθυντής της θυγατρικής της EMI, Parlophone. Μέχρι τα μέσα της δεκαετίας του εξήντα η EMI, που σήμερα ονομάζεται Thorn EMI, δημιούργησε ένα μουσικό τμήμα που απέκτησε 74.321 υπαλλήλους και είχε ετήσιες πωλήσεις ύψους 3.19 δισ. Δολαρίων.
Το ΕΜΙ ήταν επίσης βασικό μέλος του στρατιωτικού συλλόγου πληροφοριών της Βρετανίας. "
(-> Tavistock) Tavistock - Συστήματα Ψυχοδυναμικής - μαζικές τεχνικές πλύσης εγκεφάλου


http://forum.prisonplanet.com/index.php?topic=69013.0
 

https://aplanetruth.info/2015/12/27/the-manufactured-invention-of-the-beatles-stones-grateful-dead-and-the-birth-of-rock-n-roll-by-the-tavistock-institute-a-jesuit-corporation/