θεοῖς σωτῆρσιν ἔθυον καὶ ἀναθήματα ἀνέθηκα

θεοῖς σωτῆρσιν ἔθυον καὶ ἀναθήματα ἀνέθηκα
θεοῖς σωτῆρσιν ἔθυον καὶ ἀναθήματα ἀνέθηκα

NOT IN THIS "NEW GREECE" - ΟΧΙ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ "ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ"

NOT IN THIS "NEW GREECE"  - ΟΧΙ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ "ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ"
NOT IN THIS "NEW GREECE" - ΟΧΙ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ "ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ"

Saturday, February 04, 2017

Φόβος, αιματοχυσία και ανθρωποθυσίες πριν το Χειμερινό ΗλιοστάσιοΦόβος, αιματοχυσία και ανθρωποθυσίες πριν το Χειμερινό Ηλιοστάσιο.
 
Fear, Bloodshed and Human Sacrifices Before Winter Solstice

http://vigilantcitizen.com/latestnews/fear-bloodshed-human-sacrifices-winter-solstice/

 
Η δολοφονία ενός πρεσβευτή στην Τουρκία ζωντανά στην τηλεόραση και η επίθεση στην αγορά των Χριστουγέννων στο Βερολίνο συνέβησαν σε μια κρίσιμη στιγμή του έτους.

 Στις 19 Δεκεμβρίου 2016, Donald Trump επιβεβαιώθηκε επίσημα ως πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών από το Σώμα των Εκλεκτόρων. Κάλυψη της εκδήλωσης αυτής όμως επισκιάστηκε από τις επιθέσεις που επιβεβαιώνουν ειρωνικά γιατί εξελέγη στην πρώτη θέση. Και αυτές οι επιθέσεις πιθανότατα θα επηρεάσουν σε μεγάλο βαθμό τις επερχόμενες εκλογές στη Γερμανία, τη Γαλλία και τις Κάτω Χώρες. Μια δραστική αλλαγή στο πολιτικό τοπίο είναι στον ορίζοντα, και τροφοδοτείται από τον φόβο, την αιματοχυσία και την απόρριψη της παγκοσμιοποίησης.

 Η δολοφονία ενός Ρώσου πρεσβευτή ζωντανά στην  τηλεόραση και τη βίαιη επίθεση στην  αγορά των Χριστουγέννων στη Γερμανία είναι γεγονότα που δεν είναι μόνο βίαια , αλλά και χρεώνονται με έντονο συμβολισμό που   σοκάρουν το κοινό νου. Είτε αυτό ήταν τυχαίο ή όχι, αυτά τα γεγονότα συνέβησαν ακριβώς πάνω στο χείλος του χειμερινού ηλιοστασίου μια περίοδος που είναι ιστορικά επιρρεπής σε θυσίες αίματος,   ανήλικων Sabbath στο αποκρυφιστικό  ημερολόγιο. Πριν από τα Χριστούγεννα, υπήρχαν τα Σατουρνάλια.

«Η προέλευση των Χριστουγέννων είναι προγενέστερη του Χριστιανισμού σύμφωνα με τα Ρωμαϊκά    Σατουρνάλια, που κρατούσαν μια εβδομάδα , από τις 17 Δεκεμβρίου έως τις 25 Δεκεμβρίου που τιμούσαν  τον Κρόνο και συμπεριελάμβαναν ανθρώπινη θυσία, αλκοολισμό, γυμνότητα, Κάλαντα και βιασμούς. Κατά τη διάρκεια αυτών των επτά ημερών, δεν υπήρχαν τιμωρίες για το διάρρηξη των  νόμων, σύμφωνα με το ρωμαϊκό δίκαιο. "

 - In5d, Το Εσωτερικό νόημα των Χριστουγέννων

In5d, Esoteric Meaning of CHristmas