θεοῖς σωτῆρσιν ἔθυον καὶ ἀναθήματα ἀνέθηκα

θεοῖς σωτῆρσιν ἔθυον καὶ ἀναθήματα ἀνέθηκα
θεοῖς σωτῆρσιν ἔθυον καὶ ἀναθήματα ἀνέθηκα

NOT IN THIS "NEW GREECE" - ΟΧΙ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ "ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ"

NOT IN THIS "NEW GREECE"  - ΟΧΙ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ "ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ"
NOT IN THIS "NEW GREECE" - ΟΧΙ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ "ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ"

Saturday, November 26, 2016

Με το Seen.life έχει αρχίσει η κατάργηση του George Soros

Με το Seen.life έχει αρχίσει η κατάργηση του George Soros

Οι περισσότεροι άνθρωποι που χρησιμοποιούν τα social media   διαπιστώνουν  ότι το Facebook και η Google συνεργάζονται με την υπερ-κυβέρνηση. Για όσους γνωρίζουν καλά τα θέματα αυτά, είναι καιρός να μεταφερθούν στο Seen.life. Πρόκειται για μια ιστοσελίδα παρόμοια με το Facebook, χωρίς όμως την λογοκρισία.

Τα κατάργησης-of-george-Σόρος-google-searchLiberals δεν είναι ευχαριστημένοι για τις καταστροφικές αποτελεσμάτων των προεδρικών εκλογών και την απώλεια της Χίλαρι Κλίντον για να Donald Trump. Ο δισεκατομμυριούχος Τζορτζ Σόρος συναντήθηκε ακόμη και την περασμένη εβδομάδα με άλλους μεγάλους χορηγούς Κλίντον πίσω από κλειστές πόρτες, το σχεδιασμό και στρατηγικά μια συντονισμένη επίθεση κατά του σχεδίου Trump να "βγάλουν Αμερικής Great Again". Φιλελεύθεροι και Σόρος είναι ακριβώς δίπλα από τον εαυτό τους! Ακόμα δεν μπορώ να πιστέψω Κλίντον έχασε ένα «στημένα» των εκλογών ότι έπρεπε να win.George Σόρος έκανε ό, τι μπορούσε για να προσπαθήσουμε και να εκτροχιάσει την "Trump Train", αλλά δεν λειτούργησε.Πλήρωσε διαδηλωτές, όπως #BlackLivesMatter να ταραχές στο Trump συλλαλητήρια και συνέχισε να υποστηρίζει μια φυλετικά διαιρεμένη Αμερική. Ο Σόρος έχει τώρα να προχωρήσουμε σε «σχέδιο Β», δεδομένου συμβολική προοδευτική υποψηφίου και του σοσιαλισμού του δεν κερδίσει.

Η συμμαχία μεταξύ Soros και των Κλίντον έχει λάβει ένα χτύπημα, και hacktivist ομάδα Ανώνυμος λέει ότι ο Τζορτζ Σόρος έχει περισσότερες κακές ειδήσεις για τον τρόπο. Anonews αναφέρει: με την εκλογή του Donald Trump ως Προέδρου των Ηνωμένων Πολιτειών και της ψηφοφορίας BREXIT στη Μεγάλη Βρετανία, ένα πρότυπο αρχίζει να αναδύεται. Αυτό το μοτίβο που δείχνει ότι μια σημαντική απορρόφηση κάτω του George Soros και του Ιδρύματος του Open Society, μεταξύ άλλων οργανώσεων, τόσο σε επιμέρους και μεμονωμένα, είναι σε εξέλιξη ... η ψηφοφορία BREXIT ήταν η πρώτη προφανής αντίθεση κίνηση κατά του George Soros και η αμερικανική εγκατάστασή του. Αυτό ακολουθήθηκε από την εκλογή του Donald Trump.

Έχω καλύψει τις συνδέσεις μεταξύ ατού και την Rothschild στην προηγούμενη articles.The πλατφόρμα Trump αντιπροσωπεύει μια άμεση επίθεση κατά των οργανώσεων και των στρατηγικών του George Soros. Μαζί με BREXIT, Donald Trump θα θεσπίζοντας πολιτικές για τη μείωση και να σταματήσει η μετανάστευση από τις τρομοκρατικές υποστηρίζουν έθνη. Αυτό μπορεί να θεωρηθεί ότι είναι τα έθνη που βρίσκονται σε συμμαχία με τον Γιώργο Soros.And έτσι ... το «Take Down του George Soros έχει αρχίσει!

Εδώ είναι Ανώνυμοι:

Δεν πρόκειται να είναι αρκετά παιδιά! Τζορτζ Σόρος και πολλοί σημαντικοί χορηγοί Κλίντον χρηματοδοτείται ISIS και της τρομοκρατίας, ανοιχτά σύνορα και τις πλημμύρες εκατομμυρίων παράνομων λαθρομεταναστών στην Αμερική, και πολλές άλλες φιλελεύθερες-αριστερά πολιτικές του σοσιαλισμού. Σε otherwords, Σόρος και όλων των άλλων προοδευτικών δωρητές Κλίντον ήταν ενάντια σε οτιδήποτε Trump βρίσκεται for.It είναι μια νέα μέρα στην Αμερική! George Soros είναι για τα χρήματα και την εξουσία και ο ίδιος δεν πρόκειται να πάει μακριά quietly.Buckle up! Αυτό το τρένο Trump πρόκειται να πάρει λίγο ανώμαλο!

Πηγή: joeforamerica.com