θεοῖς σωτῆρσιν ἔθυον καὶ ἀναθήματα ἀνέθηκα

θεοῖς σωτῆρσιν ἔθυον καὶ ἀναθήματα ἀνέθηκα
θεοῖς σωτῆρσιν ἔθυον καὶ ἀναθήματα ἀνέθηκα

NOT IN THIS "NEW GREECE" - ΟΧΙ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ "ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ"

NOT IN THIS "NEW GREECE"  - ΟΧΙ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ "ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ"
NOT IN THIS "NEW GREECE" - ΟΧΙ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ "ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ"

Friday, January 15, 2016

Τι θα εκανες αν ο θεος σου ζητουσε να σφαξεις τα παιδια σου; 
Αν ρωτησεις εναν χριστιανο ή εναν ισλαμιστη: "Τι θα εκανες αν ο θεος σου ζητουσε να σφαξεις τα παιδια σου;", οι πιθανες απαντησεις ειναι τρεις.


1. Ή θα σου απαντησει με (ειρωνικό) χαμογελο,οτι "Ο πραγματικος θεος ,δεν θα μου ζηουσε ποτε κατι τετοιο",(γιατι ξερει το ποσο τραγικο ακουγεται ολο αυτο) που αυτοματως , αναγαγει τον βασικο θεμελιο λιθο χριστιανισμου κ  του ισλαμισμου (Αβραάμ) σε εναν απλο σχιζοφρενη παιδοκτονο που ακουγε φωνες,

2. ή θα σου απαντησει:"Για τον θεο,ναι θα τα εσφαζα"! (ναι,μου δωθηκε τετοια απαντηση...), που επισης κανει τις 2 κυριες θρησκειες βασισμενες σε εναν εν δυναμει παιδοκτονο κ εναν μπασταρδο (στην καλυτερη) "θεο" που του αρεσει να τρολαρει σε τετοιο βαθμο, εναν γονέα.

3. Η τριτη περιπτωση , ειναι να σου απαντησει : "Δεν καταλαβαινεις. Δεν πιανεις το νοημα", το οποιο και μετα θα προσπαθησει ανεπιτυχως να σου εξηγησει με γενικοτητες, ή κομματια της βιβλου που ουτε ο ιδιος καταλαβαινει, μονο και  μονο για να δειξει οτι υποστηριζει αυτο που τυφλα πιστευει.

Και στις τρεις περιπτωσεις, ο θεμελιος λιθος, αποδυκνυεται σαθρος, κ χιλιετιρηδες πολεμων, αιματος, παραλογισμου, οπισθοδομησης της κοινωνιας, καταπιεσης δικαιωματων, προσυλιτισμου και ωμης βιας, ειναι χαμενες και σβησμενες απο την εξελιξη της ανθρωπότητας.