θεοῖς σωτῆρσιν ἔθυον καὶ ἀναθήματα ἀνέθηκα

θεοῖς σωτῆρσιν ἔθυον καὶ ἀναθήματα ἀνέθηκα
θεοῖς σωτῆρσιν ἔθυον καὶ ἀναθήματα ἀνέθηκα

NOT IN THIS "NEW GREECE" - ΟΧΙ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ "ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ"

NOT IN THIS "NEW GREECE"  - ΟΧΙ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ "ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ"
NOT IN THIS "NEW GREECE" - ΟΧΙ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ "ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ"

Saturday, October 17, 2015

H μεγάλη απάτη του πράκτορα από την Ταρσό.


Την μεγάλη απάτη των χιλιετηρίδων δια την πλαστοπροσωπεία του πραγματικού "Πανός" από τον Γιαχβεχ , την διέπραξε ο ΜΕΣΑΝΑΤΟΛΙΤΗΣ "Απόστολος Παύλος" ή Σαούλ, πράκτορας από την Ταρσό της Κιλικίας Μικράς Ασίας. Ο ως άνω ειδεχθής "άγιος" της τάχατε "ορθοδοξίας", όταν πήγε στην Αθήνα, είπε ψέμματα στους Αθηναίους ότι: "πήγε να τους κηρύξει τον πραγματικό Θεό ο οποίος δεν είναι μακράν από ενός εκάστου ημών. Διότι εν αυτώ (μέσα του) ζώμεν και κινούμεθα και υπάρχομεν. Καθώς και τίνες των ποιητών σας είπον: "διότι και γένος είμεθα τούτου". Όμως με τα λόγια αυτά ο πονηρός Παυλάκης ακύρωνε (κρυφίως) όλη την εβραιοχριστιανική διδασκαλία περί "Θεού (εξωκοσμικού) δημιουργού", διότι με την ως άνω δημόσια ομολογία του, δήθεν δέχεται ότι οι άνθρωποι και τα λοιπά όντα δεν είναι δημιουργήματα των χειρών του Θεού αλλά είναι γεννήματα εντός του σώματός του, ήτοι κύτταρα του σώματός του συμφώνως με την αληθή βιολογική λειτουργία του σώματος του "Πανός" συμπαντικού οργανισμού. Δηλαδή ο δόλιος Ιουδαίος Παυλάκης αποπειράθηκε να πωλήσει εμπόρευμα "Γιαχβέχ-Σαβαώθ" με περιτύλιγμα "Παν-ός" (Σύμ-παν-τος, Συμπαντικού Οργανισμού) ώστε βλέποντας οι Αθηναίοι το περιτύλιγμα, να "αγοράσουν" το δηλητηριώδες ψευδές περιεχόμενο! Οι Αθηναίοι και οι λοιποί Έλληνες, ("Πράξεις των αποστόλων", ΙΖ'22-34) απέρριψαν αυτό το δηλητηριώδες περιεχόμενο, με αποτέλεσμα να γενοκτονηθούν από τους εβραιοχριστιανούς αυτοκράτορες της Ρώμης Β' ή "Βυζαντίου".


Ο Παυλάκης αυταποδείκτως έγραψε ψεύδη στις (τρομακτικές) "Πράξεις των αποστόλων" διότι αφ' ενός ισχυρίζεται ότι ο Θεός τον οποίο "πωλούσε" ήταν άγνωστος στους Αθηναίους, αφ' ετέρου ομολογεί ότι αυτός ο Θεός ήταν γνωστός στους Αθηναίους πολίτες, όπως ο Δημάρατος, ο οποίος είχε συνθέσει ποίημα δια τον "Πάνα" με τον στίχο "Διότι και γένος - κύτταρα είμεθα τούτου".

ΟΙ ΑΡΧΑΙΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΑΝ ΤΟ ΣΥΜ-ΠΑΝ Η ΤΟ 1 ΕΝΑ + ΤΟ ΠΑΝ;;; ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΕΙΝΑΙ ΤΑΥΤΟΚΟΣΜΙΚΟΣ ΜΕ ΤΑ ΚΥΤΤΑΡΑ ΤΟΥ ΗΤΟΙ ΓΑΛΑΞΙΕΣ ΠΛΑΝΗΤΕΣ ΜΙΚΡΟΚΥΤΤΑΡΑ ΑΤΟΜΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΑ ΚΛΠ. ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΖΩΝΤΑΝΟΥΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΞΩΚΟΣΜΙΚΟΣ ΛΟΓΟΣ (ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΔΙΚΤΑΤΟΡΑΣ ΒΛ. ΙΟΥΔΑΙΟΓΕΝΕΙΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ) ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΑΥΤΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΑΔΙΚΙΑ ΚΑΙ ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΑΙΩΝΙΟΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΥΜΠΑΝ Η ΠΑΝΟΣ ΤΕΤΟΙΕΣ ΑΔΙΚΙΕΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΛΛΑ ΚΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΚΟΥΦΙΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΤΩΝ ΜΟΝΟΘΕΪΣΤΩΝ!