θεοῖς σωτῆρσιν ἔθυον καὶ ἀναθήματα ἀνέθηκα

θεοῖς σωτῆρσιν ἔθυον καὶ ἀναθήματα ἀνέθηκα
θεοῖς σωτῆρσιν ἔθυον καὶ ἀναθήματα ἀνέθηκα

NOT IN THIS "NEW GREECE" - ΟΧΙ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ "ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ"

NOT IN THIS "NEW GREECE"  - ΟΧΙ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ "ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ"
NOT IN THIS "NEW GREECE" - ΟΧΙ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ "ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ"

Sunday, October 25, 2015

ΕΧΕΤΕ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΣΤΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΦΘΟΡΙΟΜΕΝΟ ΝΕΡΟ, Γ.Τ.Τ., (ΓΕΝΕΤΙΚΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΜΕΝΑ) ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΤΟ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΟ ΣΥΜΠΛΕΓΜΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ.


ΕΧΕΤΕ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΣΤΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΦΘΟΡΙΟΜΕΝΟ ΝΕΡΟ, Γ.Τ.Τ., (ΓΕΝΕΤΙΚΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΜΕΝΑ) ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΤΟ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΟ ΣΥΜΠΛΕΓΜΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ.
 
 

  Τα τρόφιμα στην Αμερική  είναι ημι-συνθετικά, γενετικά τροποποιημένα, χωρίς θρεπτικά συστατικά  και υπερ-επεξεργασμένα.

Ως αποτέλεσμα, οι Αμερικανοί αναπτύσσουν χρόνιες ασθένειες, καρδιοπάθειες, διαβήτη και ο καρκίνος βρίσκεται σε άνοδο.

Μία από τις χειρότερες ασθένειες που πάσχουν οι Αμερικανοί  είναι η παχυσαρκία.

Είμαστε υπερ-χορτασμένοι πολίτες, αλλά και με κακή διατροφή - ένα θλιβερό παράδοξο.

Αν είστε όπως οι περισσότεροι Αμερικανοί, τότε έχετε φίλους ή στην οικογένεια σας έχετε    σοβαρά άρρωστους.

Και δεν έχετε ιδέα γιατί.

Οι περισσότεροι υποθέτουν ότι η ασθένεια είναι κάτι κανονικό. Αλλά δεν είναι.

Η αλήθεια είναι ότι η εταιρική ελίτ σιγά-σιγά μας σκοτώνει  μέσω των τροφίμων που μας ταΐζει   και με τα ποτά που μας δίνει να πιούμε.

Αυτό μπορεί να σας ακούγεται εξωφρενικό  επειδή δεν έχετε ακούσει για τους κινδύνους που ενέχει η ασπαρτάμη, το φθόριο, τα γενετικά τροποποιημένα τρόφιμα, τα φυτοφάρμακα, το σιρόπι καλαμποκιού υψηλής φρουκτόζης και τα παρόμοια, τα οποία όλα είναι γνωστό ότι είναι επικίνδυνα αφού τα παράγουν  οι μεγάλες εταιρείες τροφίμων , και τα οποία καταναλώνουμε καθημερινά.

Υπολογίζεται ότι περίπου 70.000 χημικές ουσίες  χρησιμοποιούνται για εμπορικούς σκοπούς, και   κυριολεκτικά βομβαρδιζόμαστε ατέλειωτα με   τοξίνες.

Μερικές φορές, αυτές οι επικίνδυνες τοξίνες παρατίθενται ακόμα και στις ετικέτες των φαγητών μας. Όπως η ασπαρτάμη. Κάποτε θεωρείτο από το Πεντάγωνο  ως βιοχημικός παράγοντας πολέμου. Αλλά τώρα είναι σε χιλιάδες προϊόντα τροφίμων στα μπακάλικά μας.

Η ασπαρτάμη λέγεται πως έχει μια μακρά ιστορία με ανεπιθύμητες αντιδράσεις, ακόμη όμως η κυβέρνηση λέει ότι είναι ασφαλής για κατανάλωση. 
Σύμφωνα με τους ερευνητές και τους γιατρούς που μελετούν τις δυσμενείς επιπτώσεις της ασπαρτάμης, οι παρακάτω χρόνιες ασθένειες μπορεί να προκληθεί ή να επιδεινωθούν από την κατανάλωση ασπαρτάμης:
• ΌΓΚΟΙ ΕΓΚΕΦΆΛΟΥ
• ΠΟΛΛΑΠΛΉ ΣΚΛΉΡΥΝΣΗ
• ΕΠΙΛΗΨΙΑ
• ΣΎΝΔΡΟΜΟ ΧΡΌΝΙΑΣ ΚΌΠΩΣΗΣ
• ΝΌΣΟΣ ΤΟΥ ΠΆΡΚΙΝΣΟΝ
• ΝΌΣΟΣ ALZHEIMER'S
•ΝΟΗΤΙΚΗ ΥΣΤΕΡΗΣΗ
• ΛΕΜΦΩΜΑ
• ΕΛΑΤΤΩΜΑΤΑ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΓΕΝΝΗΣΗ
• ΙΝΟΜΥΑΛΓΙΑ
• ΔΙΑΒΗΤΗΣ

Στη συνέχεια υπάρχει το τοξικό νερό που μας δίνουν για να πιούμε ...

Ξέρετε τι σημαίνει αυτό;

Αν όχι, ίσως θα πρέπει να το διερευνήσετε.

Το νερό μέσα και γύρω από τις πιο δημοφιλείς αμερικανικές πόλεις είναι γεμάτο με επικίνδυνους ρυπαντές.

"Οι ερευνητές από το αμερικανικό Γεωλογικό Ινστιτούτο (USGS) και η Αμερικανική Υπηρεσία Προστασίας Περιβάλλοντος (EPA), διαπίστωσε ότι ένα εκπληκτικό  ένα τρίτο των υδατικών συστημάτων των ΗΠΑ  περιέχει ίχνη από τουλάχιστον 18 άναρχες και δυνητικά επικίνδυνες μολυσματικές ουσίες, πολλές από τις οποίες συνδέονται με  ενδοκρινική διάσπαση και  καρκίνο.

Βασισμένο σε μια πανεθνική έρευνα για την  ύδρευση, οι επιστήμονες ανακάλυψαν ίχνη του metolachlor, ενός ζιζανιοκτόνου, για παράδειγμα, ενός φυτοφαρμάκου που εφαρμόζεται συνήθως σε συμβατικό καλαμπόκι, σόγια, βαμβάκι, κάρδαμο, πατάτα και άλλων καλλιεργειών, καθώς και  βαρέων μετάλλων όπως το στρόντιο, το οποίο συνδέεται με  προβλήματα των οστών. Άλλες χημικές ουσίες που εντοπίστηκαν περιλαμβάνουν τις λεγόμενες υπερφθοριωμένες ενώσεις όπως υπερφθοροοκτανοϊκό οξύ (PFOA), το οποίο πολλές επιστημονικές μελέτες έχουν διαπιστώσει ότι μπορεί να προκαλέσει την νόσο του θυρεοειδούς και διάφορες μορφές καρκίνου. "

-NaturalNews.com

Όλοι θυμόμαστε την ταινία Erin Brockovich. Σε ένα άρθρο του 2010 στην The Washington Post με τίτλο "Πιθανό καρκινογόνο εξασθενές χρώμιο βρέθηκε στο πόσιμο νερό 31 πόλεων  των ΗΠΑ" από τον Lyndsey Layton, μας λέει  ότι η καρκινογόνος ουσία για την οποία  η Brockovich   τόσο ανησυχούσε έχει βρεθεί στο πόσιμο νερό των περισσότερων πόλεων των ΗΠΑ.

Μια περιβαλλοντική ομάδα που ανέλυσε το πόσιμο νερό σε 35 πόλεις σε όλες τις Ηνωμένες Πολιτείες, συμπεριλαμβανομένης της Bethesda και της Ουάσιγκτον, διαπιστώθηκε ότι οι περισσότερες περιέχουν αυτήν την καρκινογόνο ουσία (που ονομάζεται «εξασθενές χρώμιο»).
 
Δεν είναι μόνο το εξασθενές χρώμιο που υπάρχει στο πόσιμο νερό μας, υπάρχουν και χιλιάδες άλλες χημικές ουσίες και φάρμακα με ιατρική συνταγή στην παροχή νερού μας, όπως αναφέρεται στο άρθρο του περιοδικού Time "Flushed Away" του Jeffrey Kluger.

 
Συνολικά, υπάρχουν περίπου 3.000 συνταγογραφούμενα φάρμακα που χρησιμοποιούνται στις ΗΠΑ και χιλιάδες άλλα φάρμακα, για να μην αναφέρουμε κρέμες και αλοιφές. "Μεταξύ των καλλυντικών και των φαρμακευτικών προϊόντων και άλλων προϊόντων," λέει ο John Spatz, επίτροπος του τμήματος του Σικάγο της διαχείρισης των υδάτων, "υπάρχουν 80.000 πιθανοί συνδυασμοί  χημικών ουσιών".

Είναι αδύνατο να κρατήσουμε την παροχή πόσιμου νερού ασφαλή από το πετρελαιοπήγαδο.

Ας πάρουμε για παράδειγμα το φθόριο, μια τοξίνη που εσκεμμένα τίθεται στα αποθέματα νερού των περισσότερων πόλεων των ΗΠΑ.

Ακόμη και μικρές ποσότητες φθορίου που καταναλώνονται από το νερό της βρύσης μπορούν να βλάψουν το σώμα σας.
 
 
,

Το κέντρο Φυσικής υγείας και μακροζωίας δημοσίευσε αυτή τη λίστα των δέκα από τα σημαντικότερα προβλήματα υγείας που οι επιστημονικές μελέτες έχουν δείξει ότι είναι  αιτία το φθόριο ...

1. Η έκθεση στο Φθόριο διαταράσσει τη σύνθεση του κολλαγόνου και οδηγεί στην διάσπαση του κολλαγόνου σε: οστά, τένοντες, μύες, δέρμα, χόνδρο, πνεύμονες, νεφρά και τραχεία.
 2. Το Φθόριο διεγείρει τον σχηματισμό κόκκων και την κατανάλωση οξυγόνου στα λευκά αιμοσφαίρια, αλλά αναστέλλει τις διαδικασίες αυτές, όταν τα λευκά αιμοσφαίρια δέχονται επίθεση από ξένους παράγοντες στο αίμα.
 3. Το φθόριο εξαντλεί τα αποθέματα ενέργειας και την ικανότητα των λευκών αιμοσφαιρίων να καταστρέψουν σωστά ξένους παράγοντες από τη διαδικασία της φαγοκυττάρωσης.
 4. Το φθόριο προκαλεί συγχυση στο ανοσοποιητικό σύστημα και το κάνει να επιτεθεί στους ίδιους τους ιστούς του σώματος και αυξάνει τον ρυθμό ανάπτυξης του όγκου στον καρκίνο σε επιρρεπή άτομα.
 5. Το φθόριο αναστέλλει το σχηματισμό αντισωμάτων στο αίμα.
 6. Το φθόριο πιέζει την δραστηριότητα του θυρεοειδούς.
 7. Το φθόριο έχει δυσμενείς επιπτώσεις σε διάφορους ιστούς του σώματος.
 8. Το φθόριο προωθεί την ανάπτυξη του καρκίνου των οστών.
 9. Το φθόριο προκαλεί την πρόωρη γήρανση του ανθρώπινου σώματος.
 10. Η κατάποση φθόριου από το στόμα με πλύσεις και οδοντόκρεμες στα παιδιά είναι εξαιρετικά επικίνδυνο για την βιολογική εξέλιξη, στη διάρκεια της ζωής και τη γενική υγεία.

Προσθέστε σε αυτό τις χημικές ουσίες και τις τοξίνες που οι Αμερικανοί αγοράζουν σε καθημερινή βάση με τη μορφή αναψυκτικών και τα ζαχαρούχων ποτών:


Πώς μπορείτε να αμυνθείτε ενάντια σε αυτά τα τοξικά δηλητήρια που σας επιβάλλονται . 
 

ΠΙΕΙΤΕ ΚΑΙ ΦΑΤΕ ΥΓΙΕΙΝΑ


καθημερινά εκτιθέμεθα σε δεκάδες, αν όχι εκατοντάδες, χημικά προϊόντα,  και οι επιπτώσεις των πολλαπλών εκθέσεων ορισμένων μπορεί να είναι περισσότερες από το άθροισμα των μερών τους, λένε οι ειδικοί.

Εδώ είναι μερικά βασικά πράγματα που μπορείτε να κάνετε για να αποφύγετε τις τοξίνες στη διατροφή σας και το νερό σας:
• ΞΕΚΙΝΗΣΤΕ  ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΚΗΠΟ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ.
• αγοράσετε βιολογικά Φρούτα & Λαχανικά
• ΕΛΕΓΞΤΕ ΤΟ ΠΟΣΙΜΟ ΝΕΡΟ ΣΑΣ
• επιλέξετε ένα φίλτρο ΠΟΣΙΜΟΥ ΝΕΡΟΥ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟ. 
• φάτε μια ισορροπημένη διατροφή από φρούτα, λαχανικά και σιτηρά.
• Μην τρώτε τα επεξεργασμένα τρόφιμα (πατατάκια) ΚΑΙ ΜΗΝ ΠΙΝΕΤΕ ζαχαρούχα ποτά (COLAS)
• ΚΑΝΤΕ ΤΟ όγκο της τροφής ελάχιστο, με νωπά επεξεργασμένα τρόφιμά   ( Η ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ Η ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ είναι ΚΑΤΙ ΤΟ αφύσικο και ΟΔΗΓΕΙ σε μολυσματικούς παράγοντες)
• Αφαιρέστε τα παπούτσια σας όταν παίρνετε στο σπίτι, και ζητήστε από τους επισκέπτες να κάνουν το ίδιο (για να αποφύγετε να φέρετε μικρόβια)
• ΒΑΛΤΕ ΟΡΙΟ ΣΤΑ ΧΗΜΙΚΑ για το γκαζόν, τα Εντομοκτόνα, τα ποντικοφάρμακα
• Επιλέξτε προϊόντα προσωπικής φροντίδας (δηλαδή, σαμπουάν, λοσιόν) και οικιακά καθαριστικά χωρίς συνθετικά ΑΡΩΜΑΤΑ
• Αποθηκεύστε  και ζεστάνετε το φαγητό σε γυάλινα δοχεία (όχι πλαστικά)
• πίνετε από επαναχρησιμοποιούμενες φιάλες νερού από γυαλί (στις ΠΛΑΣΤΙΚΕΣ που θα μπορούσαν να περιέχουν επιβλαβείς χημικές ουσίες)

Αυτές είναι οι βασικές ιδέες. Αυτό δεν είναι καθόλου εξαντλητικός ο κατάλογος.

Θα πρέπει επίσης να προσπαθήσετε να βυθιστείτε στη φύση όσο το δυνατόν περισσότερο και να  ασκηθείτε πολύ για να κρατήσετε το σώμα σας ισχυρό και υγιές, και έτσι θα είναι πιο υγιές και το μυαλό σας.

Ισχυρό μυαλό, ισχυρό σώμα - αυτό είναι απαραίτητο στον αγώνα σας ενάντια στις δυνάμεις που σας εκμεταλλεύονται και σας υποδουλώνουν σας.
 
Συμπερασματικά


Σήμερα εμείς οι Αμερικανοί (και οι περισσότεροι άνθρωποι σε "προηγμένες" και "πολιτισμένες" χώρες εν γένει) βρίσκονται στο στάδιο της υποδούλωσης σε μια σειρά από απειλητικούς τρόπους από μία ολοκληρωτική κυβέρνηση που βασίζεται στο χρήμα.

Αλλά αυτοί οι τρόποι είναι τόσο λεπτοί που οι περισσότεροι από εμάς δεν τους αναγνωρίζουν.

Μας κάνουν πλύση εγκεφάλου, μας κορϊδεύουν, και μας κάνουν να υποφέρουμε προς όφελος των λίγων εύπορων οικογενειών που κατέχουν τις μεγαλύτερες εταιρείες και τις πλουσιότερες κυβερνήσεις του κόσμου.

Η Αμερική φαίνεται να είναι ... σε μεγάλο βαθμό ... η πηγή πολλών από τα προβλήματα.

Η αμερικανική κυβέρνηση είναι από πολλές απόψεις ένα «ψευδοκράτος» - που δημιουργήθηκε, χρηματοδοτείται, και   αξιοποιείται από τους ίδιους ποινικούς γκάνγκστερ που κατέχουν και ελέγχουν την Wall Street και όλες τις γιγαντιαίες πολυεθνικές εταιρείες.

Ξέρετε τα πράγματα είναι άσχημα, όταν ένας πρώην αξιωματούχος της αμερικανικής κυβέρνησης του Regan, ο Paul Craig Roberts, σπάει τη σιωπή του και λέει τα εξής:
 
«Οι Αμερικανοί πρέπει να καταλάβουν ότι έχουν χάσει τη χώρα τους. Ο υπόλοιπος κόσμος πρέπει να αναγνωρίσει ότι η Ουάσιγκτον δεν είναι απλώς   πιο ολοκληρωμένο αστυνομικό κράτος από το σταλινισμό, αλλά και μια απειλή για ολόκληρο τον κόσμο. Η ύβρις και η αλαζονεία της Ουάσιγκτον, σε συνδυασμό με την τεράστια συμμετοχή της Ουάσινγκτον σχετικά με τα όπλα μαζικής καταστροφής,   κάνει την Ουάσιγκτον τη μεγαλύτερη απειλή που έχει υπάρξει ποτέ σε όλη την ιστορία του πλανήτη. Η Ουάσιγκτον είναι ο εχθρός όλης της ανθρωπότητας. "

-Paul Craig Roberts,

Βοηθός Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Οικονομικών στην κυβέρνηση Ρέιγκαν

Ο πιο ποταπός τρόπος με τον οποίο έχετε ήδη υποδουλωθεί είναι μέσα από την ληστεία της θέλησής σας.

Δεν ξέρεις ποιος είσαι ή γιατί είσαι εδώ.

Η πραγματική σας θέληση  (ο αληθινός σκοπός στη ζωή σας, η ευτυχία σας) έχει γίνει ένα "όνειρο" και έχετε την πεποίθηση ότι θα πρέπει να «ξεχνάτε αυτά τα σκατά" για να κερδίσετε χρήματα, γιατί αυτός είναι ο μόνος τρόπος για να επιβιώσετε σε αυτόν τον κόσμο και " αυτός είναι ακριβώς ο τρόπος που είναι τα πράγματα. "

Αυτό το άρθρο έχει γραφτεί για να σας πω ότι αυτά είναι ανοησίες !!!

Ξυπνήστε, αν δεν το έχετε κάνει ήδη.

Ξυπνήστε και αναγνωρίστε αυτές τις επτά σημαντικές ενδείξεις της υποδούλωσής μας και   συνειδητοποιήστε ότι μπορείτε να αντεπιτεθείτε και να κερδίσετε.

Ξεκινήσαμε αυτό το άρθρο δείχνοντας ένα βίντεο από ένα φανταστικό δείπνο-συνομιλία από την ταινία “Το δείπνο μου με τον André”, όπου υποβλήθηκε η ερώτηση:

Ζούμε κάτω από μία " ολοκληρωτική παγκόσμια κυβέρνηση που βασίζεται στο χρήμα;"

Το παρόν άρθρο έχει επισημάνει με κάποια αποδεικτικά στοιχεία πως στην πραγματικότητα δεν έχουμε μόνο "να επηρεαστεί", αλλά είμαστε «χειραγωγημένοι» και είμαστε «υπό έλεγχο» με μια σειρά από τρόπους. Τρόπους που λίγοι Αμερικανοί (μπορούν) να κατανοήσουν.

Υπάρχει ακόμη χρόνος για να μπορείτε να αλλάξετε τη δυσάρεστη κατάσταση και υπάρχει πάντα ελπίδα.

Ας ολοκληρώσω με μια θετική νότα, με ένα απόσπασμα από τον Terence McKenna, που μας δίνει τις απόλυτες μεγάλες συμβουλές για την αντιμετώπιση αυτού του ελέγχου και να προσπαθήσουμε να θυμηθούμε ποιοι είμαστε:


"Πρέπει να δημιουργήσουμε πολιτισμό, να μην βλέπουμε τηλεόραση, να μην διαβάζουμε   περιοδικά, να μην χρειάζεται καν να ακούσουμε το NPR. Δημιουργήστε τον δικό σας κόσμο. Ο δεσμός του χώρου και του χρόνου εκεί που είσαι τώρα είναι ο πιο άμεσος τομέας του κόσμου σας, και αν ανησυχείτε για τον Michael Jackson ή τον Μπιλ Κλίντον ή κάποιον άλλο, τότε είστε ανίσχυρος, τα χαρίζετε όλα σε εικόνες, εικόνες οι οποίες συντηρούνται από τα ηλεκτρονικά μέσα, έτσι ώστε να θέλετε να ντύνεστε σαν τον Χ ή να έχετε χείλη  σαν της Υ. Αυτό αυτό το είδος   σκέψης, είναι σκατά στον εγκέφαλο. Αυτή είναι  μία πολιτιστική εκτροπή, αυτό που είναι πραγματικό είναι εσείς και οι φίλοι σας και οι σχέσεις σας, οι πόθοι σας, οι οργασμοί σας, οι ελπίδες σας, τα σχέδιά σας, οι φόβοι σας. Και μας λένε «όχι», πως είμαστε ασήμαντοι, είμαστε περιφερικοί. «Πάρτε ένα καλό βαθμό, για να βρείτε δουλειά, για να πάρετε αυτό, να πάρετε   αυτό.» Και τότε είστε ένας παίκτης και δεν θέλετε ούτε και να παίξετε σε αυτό το παιχνίδι. Θέλετε να διεκδικήσετε εκ νέου το μυαλό σας και να το πάρετε από τα χέρια των πολιτιστικών μηχανικών που θέλουν να σας μετατρέψουν σε έναν κακοσχεδιασμένο βλάκα  που καταναλώνει όλα αυτά τα σκουπίδια που έχουν να κατασκευαστεί από τα οστά ενός ετοιμοθάνατου κόσμου. "

-Terence McKenna

Πολεμήστε στον καλό αγώνα.

Κάντε ό, τι νομίζετε ότι είναι σωστό.

Ακολουθήστε τη θέλησή σας.

Βαθιά μέσα, ξέρεις ποιος είσαι. Να θυμάσαι ποιος είσαι.


- Δείτε περισσότερα στο:
 
http://www.richardcassaro.com/americas-orwellian-nightmare-seven-ways-to-awaken-and-remember-who-you-are#sthash.dFQ1cJmC.dpuf