θεοῖς σωτῆρσιν ἔθυον καὶ ἀναθήματα ἀνέθηκα

θεοῖς σωτῆρσιν ἔθυον καὶ ἀναθήματα ἀνέθηκα
θεοῖς σωτῆρσιν ἔθυον καὶ ἀναθήματα ἀνέθηκα

NOT IN THIS "NEW GREECE" - ΟΧΙ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ "ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ"

NOT IN THIS "NEW GREECE"  - ΟΧΙ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ "ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ"
NOT IN THIS "NEW GREECE" - ΟΧΙ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ "ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ"

Friday, October 16, 2015

ΟΙ ΗΠΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΟΛΙΓΑΡΧΙΑ.


ΣΑΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΟΤΙ ΟΙ ΗΠΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ – ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΟΛΙΓΑΡΧΙΑ.


Θεωρείτε τον εαυτό σας ρεπουμπλικανό ή δημοκρατικό;

Ή είστε ένας από τους λίγους, - αλλά το ποσοστό αφύπνισης αυξάνεται - από τους Αμερικανούς οι οποίοι αντιλαμβάνονται ότι η χώρα μας δεν είναι πραγματικά μια δημοκρατία σε τίποτα;

Είναι μια Εταιρική ολιγαρχία, με τις μεγάλες εταιρείες, την «Elite» - σε πλήρη έλεγχο.

Οι Δημοκρατικές "εκλογές" μας (και πάνω απ ' όλα, οι «προεδρικές εκλογές») είναι απλώς εργαλεία κοινωνικού ελέγχου.

Είναι σχεδιασμένες για να παρέχουν στον πληθυσμό την εντύπωση πως είναι μία συμμετοχή σε μια διαδικασία που επικυρώνει μια ελίτ που δεν αλλάζει ποτέ ουσιαστικά. Μια ελίτ στην οποία δεν έχει, ούτε ενδιαφέρεται να έχει, τη συναίνεση των κυβερνωμένων.
Ο σκοπός και η ύπαρξη του διπλού κόμματος, του συστήματος Δημοκρατικό / Ρεπουμπλικανικό δεν είναι να διευρύνει τις επιλογές και τις ελευθερίες μας, ούτε να βελτιώσει τη συμμετοχή μας στην κυβέρνηση, αλλά να περιορίσει αυτά τα πράγματα.

Το Δημοκρατικό / Ρεπουμπλικανικό σύστημα είναι μια φάρσα. Είναι μία κατασκευασμένη αφήγηση που καθιστά ευκολότερο να πείσει τους ανθρώπους να ακολουθήσουν την μονοκομματική κυβέρνηση που δημιούργησε, και κατευθύνεται από το Elite του 1% (δηλαδή, τις μεγάλες επιχειρήσεις και τους κυβερνητικούς της υποψηφίους).

Οι αντιληπτές διαφορές μεταξύ των Δημοκρατικών / Ρεπουμπλικανικών είναι απλά μια ψευδαίσθηση. Η καρδιά της αμερικανικής κυβέρνησης παραμένει η ίδια, ανεξάρτητα από το ποιος είναι στο Λευκό Οίκο, δεν έχει σημασία ποιο κόμμα ελέγχει το Κογκρέσο και δεν έχει σημασία τι θέλουν οι άνθρωποι.

Πριν εκλεγεί, ο Τζορτζ Μπους υποσχέθηκε τη μη επέμβαση σε άλλες χώρες και μικρή κυβέρνηση, αλλά στη συνέχεια προχώρησε σε μια εξωτερική πολιτική της στρατιωτικής επέμβασης και της εσωτερικής πολιτικής του μεγάλου δανεισμού και του τεράστιου κυβερνητικού ελέγχου.

Πριν εκλεγεί, ο Μπαράκ Ομπάμα έκανε εκστρατεία ως ένας αντιπολεμικός, υπέρ των πολιτικών ελευθεριών υποψήφιος, αλλά στη συνέχεια προχώρησε σε παράλογους πολέμους ενώ περιορίζει περαιτέρω τα δικαιώματα και τις ελευθερίες των Αμερικανών πολιτών, ενώ υποτίθεται ότι προστατεύει τα Συνταγματικά δικαιώματα.

Υπάρχει πολύ μικρή διαφορά μεταξύ των Ρεπουμπλικανών και των Δημοκρατικών υποψηφίων. Το κυρίως θέμα δεν είναι η ουσία, αλλά το στυλ. Και αυτές οι τεχνοτροπικές διαφορές είναι συσκευασμένες ως ουσιαστικές που θα ενισχύσουν την ψευδαίσθηση της διαφοράς μεταξύ Δημοκρατικών και Ρεπουμπλικανών.

Και μάντεψε τι;

Το ανυποψίαστο αμερικανικό κοινό πιάνεται στο αγκίστρι.

Λοιπόν, πώς μπορούμε να επιστρέψουμε στην Αμερική οι ιδρυτές μας οραματίστηκαν;

ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΨΗΦΙΖΕΤΕΜε το να μην συμμετέχετε, σε μια διαδικασία που είναι γνωστή ως "πολιτική ανυπακοής" αποστερείτε την τροφοδοσία αυτής της αποτρόπαιας δόλιας και 100% τυραννικής διακυβέρνησης.

"Η πολιτική ανυπακοή είναι μερικές φορές, αν και όχι πάντα, μία μη-βίαιη αντίσταση. "
-Wikipedia

Το 1% δηλαδή η Elite το φοβάται αυτό. Φοβάται μια μαζική αναταραχή που είναι επικεντρωμένη γύρω από το γεγονός ότι οι Αμερικανοί αρνούνται να ψηφίσουν.

Ξέρουν ότι από τη στιγμή οι Αμερικανοί θα αρνηθούν να προσέλθουν στις κάλπες , η γάτα θα είναι έξω από την τσάντα, το τραγούδι θα τελειώσει και η χοντρή κυρία θα τραγουδά.

Εξ ου και η γέννηση των οργανώσεων όπως η "Rock The Vote", όπου εκπρόσωποι διασημοτήτων θα χρησιμοποιούνται για να ενθαρρύνουν τους νέους να συμμετάσχουν στις εκλογές και να ψηφίσουν:Μαντόνα εμφανίζεται σε μια διαφήμιση για το Rock The Vote.

"Η ψήφος είναι σιωπηρά μια καταναγκαστική πράξη, διότι προσφέρει υποστήριξη στην υποχρεωτική διακυβέρνηση. Η ψηφοφορία ενισχύει τη νομιμότητα του κράτους, διότι η συμμετοχή των ψηφοφόρων κάνει να φαίνεται ότι εγκρίνουν την κυβέρνησή τους. »
-Carl WatnerΆσχετα ποιον ψηφίσεις , θα έχεις τον ίδιο εταιρικό υποψήφιο.
"Όσοι αρνούνται να ψηφίσουν δεν εκφράζουν σιωπή. Ουρλιάζουν στο αυτί του πολιτικού: «Δεν με αντιπροσωπεύεις. Αυτή δεν είναι μια διαδικασία στην οποία μετρά η φωνή μου. Δεν σε πιστεύω.'"
-Wendy McElroy

"Είμαι πεπεισμένος ότι όσοι συμμετέχουν στο μηχανισμό της πολιτικής εξουσίας, ακόμη και για το σκοπό της καταστροφής, είναι καταδικασμένοι να αποτύχουν στο σκοπό τους. Για να το καταστρέψουμε πρέπει να μείνουμε έξω από αυτό. Αν θέλουμε να κόψουμε ένα δέντρο, δεν έχει κανένα νόημα να αναρριχηθούμε στα κλαδιά του.... "
-Vinoba BhaveΠολλοί Αμερικανοί το έχουν καταλάβει αυτό.
Ωστόσο, οι περισσότερες από τις φωνές τους δεν ακούγονται αρκετά δυνατά.

"Για να πραγματοποιήσουμε την προτεινόμενη επανάσταση το μόνο που χρειάζεται είναι να μείνουμε μακριά από τις κάλπες. Σε αντίθεση με άλλες επαναστάσεις, δεν απαιτείται καμία οργάνωση, καμία βία, κανένα πολεμικό έξοδο, κανένας ηγέτης να σας ξεπουλήσει. Στην ησυχία της συνείδησής του κάθε πολίτης δεσμεύεται ο ίδιος, στον εαυτό του, να μην δώσει ηθική υποστήριξη σε ένα ίδρυμα άσχετο με την ηθική , και την ημέρα των εκλογών παραμένει στο σπίτι. "
-Frank Chodorov

Φυσικά, είναι δύσκολο να το εξηγήσω αυτό σε ένα λαό υπό την επήρεια φαρμακευτικών προϊόντων. Ένας λαός που ενδιαφέρεται περισσότερο να βγάλει χρήματα, και ένας λαός του οποίου το μυαλό και η σωματική υγεία έχουν δηλητηριαστεί από τοξικά τρόφιμα, χημικά ενισχυμένο νερό και υπερ-επεξεργασμένα είδη διατροφής.

Και αυτό ακριβώς συνέβη στους Αμερικανούς.

- Δείτε περισσότερα στο:

http://www.richardcassaro.com/americas-orwellian-nightmare-seven-ways-to-awaken-and-remember-who-you-are#sthash.dFQ1cJmC.dpuf