θεοῖς σωτῆρσιν ἔθυον καὶ ἀναθήματα ἀνέθηκα

θεοῖς σωτῆρσιν ἔθυον καὶ ἀναθήματα ἀνέθηκα
θεοῖς σωτῆρσιν ἔθυον καὶ ἀναθήματα ἀνέθηκα

NOT IN THIS "NEW GREECE" - ΟΧΙ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ "ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ"

NOT IN THIS "NEW GREECE"  - ΟΧΙ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ "ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ"
NOT IN THIS "NEW GREECE" - ΟΧΙ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ "ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ"

Friday, October 02, 2015

ΠΛΥΣΗ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΤΑΙΝΙΩΝ ΤΟΥ ΧΟΛΥΓΟΥΝΤ, ΤΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ


Ας περάσουμε τώρα στην επόμενη μορφή ελέγχου, Νο # 3:


ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΠΛΥΣΗ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΤΑΙΝΙΩΝ ΤΟΥ ΧΟΛΥΓΟΥΝΤ, ΤΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

Ταινίες του Χόλυγουντ ...

Η βιομηχανία της μουσικής ...

Τηλεοπτικός προγραμματισμός ...

Και τα τρία δουλεύουν μαζί σαν μια συμφωνία, και είναι ενορχήστρωνα για να δημιουργήσουν ένα συγκεκριμένο είδος «Εγώ» - όχι τον πραγματικό σας εαυτό, αλλά ένα ψεύτικο, προσυσκευασμένο και προ-κατασκευασμένο. Όχι τον “wheel-rolling-out-of-its-own-center-you,”«τον τροχό που κυλά με κέντρο εσάς», όπως το έθεσε ο Γερμανός φιλοσόφος του 19ου αιώνα Friedrich Nietzsche , αλλά ένα εγώ που είναι σκηνοθετημένο να δημιουργηθεί μέσω του φόβου και των πράξεων χειραγώγησης. Όχι το πρόσωπο με «θέληση" που ζει μια ζωή με βάση ποια είναι η πραγματική «θέληση" μας, αλλά ένα εγώ που μπορεί να είναι ακόμη και διαμετρικά αντίθετο με αυτόν την πραγματικό, τον αληθινό εαυτό μας.

Όλοι οι νέοι παρακολουθούν τηλεόραση, ακούνε μουσική, και βλέπουν ταινίες, έτσι δεν είναι;

Φυσικά. Δεν χρειάζεται να απορούμε , λοιπόν, γιατί αυτά είναι τα τρία βασικά εργαλεία "προγραμματισμού" που χρησιμοποιούνται για να διδάξουν τη νεολαία.

Αυτά τα τρία συστήματα της κοινωνικής μηχανικής έχουν κάνει σκλάβους τους περισσότερους Αμερικανούς, από τη στιγμή που ήταν πολύ μικροί.

Η ΜΟΥΣΙΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ

Πάρτε τη μουσική βιομηχανία.

Βάζουν ένα χαρακτήρα / αρχέτυπο στα παιδιά για να ακολουθήσουν και να μιμηθούν.

Όχι μόνο ένα, αλλά διαφορετικούς χαρακτήρες.

Αντί να δείχνουν το παράδειγμα ενός τέτοιου αρχέτυπου, θα μας δείξουν να γίνουμε "οπαδοί" αυτού του αρχέτυπου:

Όπως αυτός ο μπουμπούνας:Είναι ο πιστός στον εαυτό του; Μοναδικός για αυτό που είναι πραγματικά μέσα του; Ή φορά μια μάσκα που είδε να διαφημίζεται σε κάποιο CD ή βίντεο; Δεν αγόρασε μία μάσκα και την φόρεσε; -Όσο εύκολα όσο θα αγοράζαμε και θα φορούσαμε ένα ζευγάρι παπούτσια; Και η μάσκα δεν του λέει πώς να συμπεριφέρεται, πώς να μιλά, πώς να ενεργεί, πώς να σκέφτεται και ούτω καθεξής;

Ένα παρόμοιο παλαιότερο παράδειγμα ήταν η Μαντόνα. Η τρέλα της δεκαετίας του 1980, όταν εκατομμύρια νεαρά κορίτσια σε όλο τον κόσμο ντύνονταν και ενεργούσαν όπως η Μαντόνα:

Αυτές οι νεαρές γυναίκες δεν φορούσαν ένα παρόμοιο είδος της μάσκας; Μια μάσκα που δημιουργήθηκε με σκοπό να τροφοδοτήσει την υποδούλωση της νεολαίας μας και να τους οδηγήσει να αγοράσουν την κουλτούρα της κατανάλωσης; Ο πολιτισμός του "cool" του "νέου" και του "hip";Το ερώτημα είναι, γιατί η νεολαία μας δεν αισθάνεται σίγουρη και νέα, hip και ισχυρή, χωρίς αυτά τα μέσα μαζικής ενημέρωσης που τροφοδοτούν τα αρχέτυπα;

Η ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΤΑΙΝΩΝ ΤΟΥ HOLLYWOOD

Η βιομηχανία του κινηματογράφου είναι ένα άλλο παράδειγμα.

Μέρος του ρόλου τους ήταν να μας "απευαισθητοποιήσουν" εμάς τους Αμερικανούς με τη βία, ώστε να δεχόμαστε τους ιμπεριαλιστικούς πολέμους, την απρόκλητη επίθεση, αφού η αμερικανική κυβέρνηση είναι ένοχη για την έναρξη (η πιο πρόσφατη είναι η Λιβύη, το Ιράκ, η Συρία, η Υεμένη, το Αφγανιστάν, η Ουκρανία).

Δεν είστε έκπληκτοι με το πόσο ανάλγητοι, αδιάφοροι και αναίσθητοι είναι τόσοι πολλοί Αμερικανοί; Ο ένας προς την άλλο, απέναντι στα παιδιά τους και προς τα θύματα των πολέμων της Αμερικής;

Ο μόνος τρόπος που αυτό μπορεί να γίνει εφικτό είναι μέσω της «κοινωνικής μηχανικής" .

Ένα μεγάλος δρόμος για αυτή τη κοινωνική μηχανική - η απευαισθητοποίηση στη βία-επιτελείται είναι με τις ταινίες βίας:


Οι πιο διάσημοι ηθοποιοί της Αμερικής, όλοι φέρουν όπλα. Πού (νομίζετε) ότι τα παιδιά
έμαθαν να φέρνουν όπλα στα σχολεία και να πυροβολούν τους άλλους;

Και δεν είναι μόνο οι πιο διάσημοι "άνδρες" ηθοποιοί της Αμερικής που διδάσκουν τη βία.

Οι Γυναίκες (κάποτε ήταν γνωστές ως «ηθοποιοί») παίζουν τον ίδιο επίσης ρόλο:


Η γυναικεία συμμετοχή στο έγκλημα αυξάνεται δραματικά, ιδιαίτερα κατά τη διάρκεια της τελευταίας δεκαετίας (Google ). Θα μπορούσε να συμβαίνει αυτό επειδή οι γυναίκες ηρωίδες των ταινιών "διδάσκουν" τις νεαρές γυναίκες τη βία;

Η δραματική αύξηση των πυροβολισμών στα σχολεία κατά τις τελευταίες δεκαετίες είναι ίσως η πιο ισχυρή-και-οδυνηρή απόδειξη ότι κάτι πάει στραβά με τραγικό τρόπο την Αμερική. Η πιο ανησυχητική απόδειξη πως θέλουμε να είμαστε βίαιοι είναι γιατί μας «διδάσκουν» να είμαστε, για λόγους που λίγοι καταλαβαίνουν.


Αυτή η εικόνα από το stoptheshootings.org δείχνει 387 σχολεία που σημειώθηκαν πυροβολισμοί από το 1992. Τα παιδιά μας αξίζουν κάτι καλύτερο! Μπορούμε να κάνουμε κάτι καλύτερο!

Από πού παίρνουν τα παιδιά την ιδέα να πυροβολούν τους άλλους;

Όχι από το σχολείο. Το μαθαίνουν από κάπου αλλού και στη συνέχεια, το φέρνουν στο σχολείο.

Από πού θα το μάθουν; Η απάντηση είναι, θα το μάθουν από τις ταινίες ...

Και από video games, πολλά από τα οποία είναι πλούσια σε πλοκές και καθήκοντα να σκοτώνουν όσο το δυνατόν περισσότερους ανθρώπους.

Οι παίκτες βιντεοπαιχνιδιών γίνονται όλο και νεότεροι, με 7 από τα 10 παιδιά που παίζουν παιχνίδια να είναι «ώριμα» γι' αυτό.

Το ίδιο μπορεί να ειπωθεί και για την τηλεόραση.
Η τηλεόραση έχει γίνει όλο και πιο απίστευτα βίαιη τις τελευταίες δεκαετίες.

Αλλά το να διδάσκουμε τα παιδιά να πυροβολούν και να σκοτώνουν, δεν είναι η «μόνη δουλειά" του " Προγραμματισμού της TV" (προγραμματισμός με την έννοια της «του ανθρώπινου Προγραμματισμού»).

Η κύρια δουλειά του προγραμματισμού της τηλεόρασης είναι ο μαζικός έλεγχος του νου - εν γένει.

ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ


Στην πραγματικότητα, ένας από τους ευκολότερους τρόπους για τον προγραμματισμό της μάζας στις λεγόμενες ελεύθερες και πολιτισμένες κοινωνίες μας είναι η έλευση και η χρήση της τηλεόρασης.

Αυτός είναι ο σύγχρονος σκλάβος. Πόσο από αυτό είσαστε εσείς;

Δεν είναι όλα τα τηλεοπτικά προγράμματα προσανατολισμένα προς την πλύση εγκεφάλου.

Αλλά το μεγαλύτερο μέρος του προγραμματισμού διοικείται από τις μεγαλύτερες εταιρείες μέσων μαζικής ενημέρωσης, και σίγουρα έχουν μια κρυφή ατζέντα.

"Η αποχαύνωση ... συμβαίνει στον εγκέφαλο όταν παρακολουθούμε τηλεόραση. Η δραστηριότητα στις ανώτερες περιοχές του εγκεφάλου (όπως του νεο-φλοιού) μειώνεται, ενώ η δραστηριότητα στις χαμηλότερες περιοχές του εγκεφάλου (όπως το μεταιχμιακό σύστημα) αυξάνει. Ο τελευταίος, που συνήθως αναφέρεται ως εγκέφαλος των ερπετών, συνδέεται με τις πιο πρωτόγονες νοητικές λειτουργίες, όπως το «πάλεψε ή φύγε». Ο εγκέφαλος των ερπετών είναι σε θέση να διακρίνει ανάμεσα στην πραγματικότητα και την προσομοίωση της πραγματικότητας της τηλεόρασης. Για τον ερπετοειδή εγκέφαλο, ότι φαίνεται πραγματικό, είναι πραγματικό. Έτσι, αν και γνωρίζουμε ότι σε συνειδητό επίπεδο, είναι "μόνο μια ταινία, «σε υποσυνείδητο επίπεδο δεν συμβαίνει το ίδιο, αφού η καρδιά χτυπά γρηγορότερα, για παράδειγμα, ενώ παρακολουθούμε μία σκηνή σασπένς. Ομοίως, γνωρίζουμε ότι η διαφήμηση προσπαθεί να μας χειραγωγήσει, αλλά σε ένα ασυνείδητο επίπεδο, η διαφήμηση ωστόσο καταφέρνει, ας πούμε, να μας κάνει να αισθανθούμε ανεπαρκείς μέχρι να αγοράσουμε ό, τι διαφημίζεται - και το αποτέλεσμα είναι ακόμη πιο ισχυρό, επειδή είναι υποσυνείδητο, που λειτουργεί στο βαθύτερο επίπεδο της ανθρώπινης ανταπόκρισης. Ο εγκέφαλος των ερπετών καθιστά δυνατό για μας να επιβιώσουμε ως βιολογικά όντα, αλλά μας αφήνει επίσης ευάλωτους στους χειρισμούς της τηλεόρασης και τον προγραμματισμό. Αυτό συμβαίνει επειδή οι χειριστές χρησιμοποιούν τα δικά μας συναισθήματα, ως χορδές για να μας ελέγχουν. Οι στρεβλώσεις και οι κατευθύνσεις που μας κινούν, λαμβάνουν χώρα στο υποσυνείδητο, συχνά απαρατήρητα. "

-Alex Ansary, Mαζικός έλεγχος του νου μέσω της τηλεόρασης .

Η τηλεόραση έχει σχεδιαστεί για να μας κάνει να νιώθουμε αρνητικά συναισθήματα, όπως:

• ΦΟΒΟ
• ΘΥΜΟ
• ΜΙΣΟΣ
• ΔΥΣΠΙΣΤΙΑ
• Η ΠΕΡΙΦΡΟΝΗΣΗ
• ΑΝΗΣΥΧΙΑ
• ΣΤΡΕΣ
• ΚΑΤΩΤΕΡΟΤΗΤΑ
• ΔΥΣΑΡΕΣΚΕΙΑ
• ΒΑΣΑΝΑ

Γιατί;

Για να σας κρατήσει μακρυά από την επαφή με το ποιοι πραγματικά είμαστε (τον εσωτερικό εαυτό) και να σας κρατήσει μακρυά από το να γνωρίσουμε ποια είναι η πραγματική μας θέληση.

Η Ελίτ δεν θέλει να "ξέρουμε ποιοι είμαστε» και δεν θέλει να "γνωρίζουμε την αληθινή μας θέληση", διότι τότε δεν θα αισθανόμασταν κατώτεροι, και αν δεν αισθανόμασταν κατώτεροι οι πιθανότητες να χρειαστεί να «υποκύψουμε” στην κουλτούρα του φόβου της ελίτ και της κατανάλωσης (και την επιθετικότητα) ελαχιστοποιείται.

Στην ουσία, όσο περισσότερη δύναμη κερδίζουμε, τόσο περισσότερο χάνουν τον έλεγχο / τα χρήματα / την εξουσία πάνω μας.ΜΗΝ ΕΙΣΑΣΤΕ ΣΚΛΑΒΟΣ ΤΗΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ ΤΑΙΝΩΝ ΤΟΥ HOLLYWOOD, ΤΗΣ TV, ΤΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ

Ο τρόπος για να το κατακτήσετε αυτό είναι απλό:

Μην γίνετε σκλάβος ή εργαλείο της τηλεόρασης / των Ταινιών / της Μουσικής βιομηχανίας.

Μην ακολουθείτε αυτό που οι ταινίες, η τηλεόραση και η μουσική βιομηχανία σας λένε.Κοιτάξτε μέσα σας και μάθετε ποια είναι η πραγματική σας θέληση.
Εκεί, στη θέλησή σας, θα ανακαλύψετε μια πηγή δύναμης (μέσα σου) που είναι πιο ισχυρή από ένα εκατομμύριο ήλιους:

Μάθετε ποιοι είστε και γιατί είστε εδώ.

Αυτό δεν είναι κάτι νέο.

Στην πραγματικότητα, αυτό είναι το νόημα της ζωής ... σύμφωνα με τους περισσότερες από τους μεγάλους φιλόσοφους, και Έλληνες θρησκευτικούς ηγέτες της αρχαιότητος ... να θυμόμαστε ποιοι είμαστε και γιατί είμαστε εδώ.

Υπάρχουν εδώ και πολύ καιρό "απόκρυφες αδελφικές Παραγγελίες" και "αρχαία μυστικιστικά συστήματα» και «πανάρχαια απόκρυφα ιδρύματα» που ειδικεύονται στη διδασκαλία των ανθρώπων να κοιτάξουμε προς τα μέσα μας και να βρούμε την αλήθεια.

Οι εντολές αυτές ιδρύθηκαν (αρχικά) για να μας βοηθήσουν να ανακαλύψουμε ποια είναι η θέληση στη ζωή μας.Ο Ελληνισμός είναι ένα αυθεντικό όχημα πνευματικής ανάπτυξης).
Η αληθινή "θέληση” δεν σημαίνει "κάνε ό, τι θέλεις" ούτε κάνε "όποτε το θέλεις."

Αυτά είναι ψευδείς επιθυμίες του κατώτερου ζωικού εαυτού μας (πεζά "ε") στον οποίο είμαστε τώρα ενσαρκωμένοι.

Είναι δύσκολο να πούμε πια στην πραγματικότητα είναι η "θέληση" μας γιατί αλλάζει σε κάθε άτομο.

Αλλά αν κοιτάξουμε γύρω μας θα βρούμε τους δείκτες που μας δίνουν την κλίση για το πώς θα πρέπει να περάσουμε τη ζωή μας:


Ξέρετε ότι έχετε βρει την αληθινή θέληση σας όταν γίνει αυτό που ο Νίτσε που ονομάζει "κυλώντας έξω από το δικό μας κέντρο" “wheel rolling out of its own center” (Google).


Η φράση “Follow Your Bliss” επινοήθηκε από τον 20ο αιώνα Αμερικανό μυθολόγο Joseph Campbell, ο οποίος πίστευε ότι θα βρούμε την αληθινή μας θέληση όταν απλά κάνουμε τα πράγματα που θέλουμε περισσότερο στη ζωή.


ΠΗΓΗ:  http://www.richardcassaro.com/americas-orwellian-nightmare-seven-ways-to-awaken-and-remember-who-you-are