θεοῖς σωτῆρσιν ἔθυον καὶ ἀναθήματα ἀνέθηκα

θεοῖς σωτῆρσιν ἔθυον καὶ ἀναθήματα ἀνέθηκα
θεοῖς σωτῆρσιν ἔθυον καὶ ἀναθήματα ἀνέθηκα

NOT IN THIS "NEW GREECE" - ΟΧΙ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ "ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ"

NOT IN THIS "NEW GREECE"  - ΟΧΙ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ "ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ"
NOT IN THIS "NEW GREECE" - ΟΧΙ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ "ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ"

Saturday, September 05, 2015

Πώς μάς καταστρέφει η Ευρωπαϊκή Ένωση.


Πώς μάς καταστρέφει η Ευρωπαϊκή Ένωση.


5. Τριάντα έξι χρόνια μέσα στην ΕΕ - έχετε παρατηρήσει πως η δημοκρατία μας έχει εξαφανισθεί;

Η ΕΕ ήδη μας αρνήθηκε τα πιο βασικά ανθρώπινα δικαιώματα - το δικαίωμα να ψηφίσουμε κατά της ΕΕ και να κρατήσουμε το δικό μας έθνος. Η πλειοψηφία από εμάς δεν θέλουν να είναι στην ΕΕ. Είμαστε υποχρεωμένοι ενάντια στην θέλησή μας.

Αισθάνεστε ότι έχετε γίνει αδύναμοι, ότι δεν μπορείτε να επηρεάσετε τα γεγονότα ή πως η ψήφος σας αξίζει λιγότερο; Οι έξι Συνθήκες σταδιακά καταργούν την δημοκρατία μας. Για τριάντα χρόνια οι νόμοι μας «εναρμονίζονται» με την ΕΕ, το 80% των νόμων που ψηφίστηκαν από το Κοινοβούλιο μας σήμερα είναι οι νόμοι της ΕΕ, και όχι δικοί μας. Δεν είναι ο πραγματικός λόγος που οι άνθρωποι έχουν χάσει το ενδιαφέρον για την πολιτική, ακριβώς επειδή η ΕΕ έχει αφαιρέσει την ικανότητά μας να αλλάξουμε τα πράγματα;

Ο Common law, όπου η κυβέρνηση ήταν υπηρέτης μας, αντικαθίσταται σε μεγάλο βαθμό από τον Corpus Juris του 1992 της ΕΕ, ο οποίος θέτει την κυβέρνηση υπεράνω του νόμου, και εμείς δεν συμμετέχουμε. Έχετε παρατηρήσει πως ήταν αδύνατη η δίωξη ενός αστυνομικού για φόνο ή για ανθρωποκτονία; Αδύνατο να απολυθεί οποιοδήποτε κυβερνητικός αξιωματούχος για οποιοδήποτε έγκλημα; Έχουμε ήδη χάσει τα περισσότερα από τα δικαιώματά μας (συμπεριλαμβανομένου του habeas corpus). Η εξουσία της κυβέρνησης μεγαλώνει ανεξέλεγκτα, όπως και εκείνη των μεγάλων εταιρειών. Οι πολιτικοί ψεύδονται συνεχώς για την ΕΕ, προσποιούμενοι ότι δεν είναι θέμα σημαντικό.

6. Η μαζική διαφθορά της ΕΕ

Οι Ελεγκτές της ΕΕ έχουν ανακαλύψει πως η απάτη είναι τόσο διαδεδομένη που έχουν αρνηθεί να υπογράψουν το κλείσιμο των λογαριασμών της Ευρωπαϊκής Ένωσης για κάθε ένα από τα τελευταία δέκα χρόνια. Πληροφοριοδότες όπως ο Marta Andreason, Οικονομική Διευθύντρια της ΕΕ, η οποία διαπίστωσε το 2005, πως η ΕΕ δεν θα μπορούσε να δικαιολογήσει το 95% των 66 δισ £ του προϋπολογισμού της. Η Marta Andreason απολύθηκε όμως διότι είπε την αλήθεια.

7. Η δωροδοκία των πολιτικών μας από την ΕΕ

Η Ευρώπη λειτουργεί με τη δωροδοκία πολιτικών με τεράστιους μισθούς και δαπάνες για να ψηφίσουν για την Ευρώπη, κατά των συμφερόντων των δικών τους ψηφοφόρων.

Ως εκ τούτου και τα τρία κόμματα είναι υπέρ των νόμων της ΕΕ - Westminster σαν μονοκομματικό κράτος των πολιτικών: το Lib-Lab-Con. Τα κόμματα τρέχουν πάνω , κάτω για να εφαρμόσουν την πολιτική των ηγεσιών τους και όχι των μελών τους. (δυστυχώς το UKIP λειτουργεί με τον ίδιο τρόπο). Εάν έχετε ψηφίσει τους εργατικούς (Lab), τους Συντηρητικούς (Conservatives) ή τους Φιλελεύθερους – Δημοκράτες (Lib Dems) - από το 1969, τότε έχετε ψηφίσει για τη δικτατορία της ΕΕ.

8. H διαφθορά της ΕΕ εκρήγνυται τώρα στις Δημόσιες Υπηρεσίες μας, την τοπική μας αυτοδιοίκηση, και τις 7.000 οιονεί μη κυβερνητικές οργανώσεις μας.

Μια σκιώδης κυβέρνηση της ΕΕ ζει μέσα στην γραφειοκρατία μας, η οποία εδρεύει στο Γραφείο του Αναπληρωτή Πρωθυπουργού (ODPM.) Περιλαμβάνει πολλά μέρη της κυβέρνησης, συμπεριλαμβανομένης της RDA και των Περιφερειακών Συνελεύσεων. Κοινό σκοπό, ένας οργανισμός της ΕΕ, ο κλάδος του Ηνωμένου Βασιλείου, επίσης με έδρα στο ODPM, έχει μέλη σε πολλές κυβερνητικές οργανώσεις συμπεριλαμβανομένων και ορισμένων συμβούλιων πόλεων και νομών, το Κτηματολόγιο, η αστυνομία και το NHS, το οποίο μας καταστρέφει από το εσωτερικό.

Ο Κοινός Σκοπός είναι η κόλλα που επιτρέπει την απάτη να διαπραχθεί σε αυτά τα κυβερνητικά τμήματα, το μεγαλύτερο μέρος τους να κατευθύνεται στις τσέπες των πολιτικών και των γραφειοκρατών. Περιλαμβάνει συχνά την πώληση δημόσιας περιουσίας, όπως γη, στους φίλους τους πολιτικούς ή τις επιχειρήσεις τους. (Το RDA -Ο Οργανισμός Περιφερειακής Ανάπτυξης της ΕΕ, είναι ένας σημαντικός παράγοντας σε αυτό το είδος της απάτης.) Και οι μεγάλοι μισθοί και οι δαπάνες των μελών του κοινού σκοπού, όλα αυτά αφορούν την κλοπή των χρημάτων μας ως φορολογούμενοι. Η Διευθύνων Σύμβουλος του κοινού σκοπού είναι η Τζούλια Middleton του ODPM.

9. Οι επιχειρήσεις κλείνουν βάσει του κανονισμού της ΕΕ

Οι 120.000 κανονισμοί της ΕΕ, όταν εφαρμοστούν πλήρως, θα μετατρέψουν την Βρετανία από μια ελεύθερη οικονομία της αγοράς σε μια σοβιετικού είδους οικονομία, με το κλείσιμο εκατοντάδων χιλιάδων επιχειρήσεων. Θα ελέγχουν επίσης την προσωπική μας ζωή πολύ περισσότερο από ό, τι ήταν αυτές των σοβιετικών πολιτών. (Σε μια κοινοβουλευτική απάντηση του Λόρδου Stoddart τον Ιανουάριο του 2003, η κυβέρνηση παραδέχτηκε υπήρχαν 101.811 κανονισμοί της ΕΕ, που αυξάνονται κατά 3.500 ετησίως).

10. Η ΕΕ μας κοστίζει πάνω από 300 δισεκατομμύρια £ ετησίως, το 25% της οικονομίας μας.

Σύμφωνα με την Better Regulation Task Force Annual Report 2005 (Ετήσια Έκθεση για τη βελτίωση της νομοθεσίας Task Force 2005) (Εισαγωγή γραμμένη από τον Τόνι Μπλερ), η συμμόρφωση στους κανονισμούς της ΕΕ κοστίζει σήμερα στην οικονομία μας πάνω από £ 100 δισεκατομμύρια ευρώ ετησίως.

Μέχρι στιγμής η μεγαλύτερη κρατική δαπάνη είναι πλέον τα 167 δισεκατομμύρια £ που δαπανώνται στις 8.500 οιονεί μη κυβερνητικές οργανώσεις της Ευρωπαϊκής Ένωσης και προκαλούν £40 επιπλέον δισεκατομμύρια από εμάς σε τέλη, (στοιχεία Υπουργικού Συμβουλίου) οι περισσότερες των οποίων ενισχύουν τους κανονισμούς της ΕΕ. Αυτό είναι χειραγώγηση, δωροδοκία, που δίνει σε χιλιάδες υπαλλήλους και σημαίνοντες επιχειρηματίες μισθούς μεταξύ £ 100.000 - £ 300.000 το χρόνο. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο το δημόσιο είναι τόσο απελπισμένο για μετρητά και δεν μπορούν να πληρώσουν για το ναυτικό, τους νοσηλευτές, τους φοιτητές κ.λπ.

Οι οικονομολόγοι λένε ότι χάσαμε 80 δισεκατομμύρια £ ετησίως, με την ένωση μας με κατώτερες οικονομίες της ΕΕ. Η ΕΕ ανέλαβε την αλιευτική βιομηχανία μας, η οποία μας κοστίζει 5 δισ £ ετησίως. Η βλάβη που προκαλεί η ΕΕ σε άλλους κλάδους (καθώς μας αναγκάζει να κλείσουμε την Rover Car Co) είναι επιπλέον 20 δισεκατομμύρια £. Η συμβολή της ΕΕ είναι σχετικά μικρότερη των £ 10 δις, το μόνο κομμάτι που συζητά ο Τύπος.

Πριν ενταχθούμε στην ΕΕ είχαμε ένα ισοσκελισμένο εμπορικό ισοζύγιο με αυτήν. Τώρα που έχουν καθορισθεί οι κανονισμοί της ΕΕ , χάνουμε 45 δισεκατομμύρια £ τον χρόνο εμπορευόμενοι με την ΕΕ στο ισοζύγιο πληρωμών της. (Και το κύριο επιχείρημα για την ένταξη στην ΕΕ ήταν ότι θα ήταν καλό για το εμπόριο - ακόμα και αυτό ήταν ένα ψέμα.) Θα είμασταν πάρα πολύ πιο πλούσιοι, αν φεύγαμε. Σύντομα, η ΕΕ θα μας κάνει πολύ φτωχότερους από ό, τι οι άλλες χώρες της ΕΕ.

Η κύρια χρήση των επί πλέον φόρων είναι η χρηματοδότηση της κυβέρνησης και η άπληστη δίνη των σπαταλών, οι φόροι έχουν διπλασιαστεί σε πραγματικούς όρους στα 36 χρόνια που είμαστε στην ΕΕ. Αυτή είναι μία καθαρή καταστροφή. Υπάρχουν λιγότερα χρήματα στην οικονομία για μισθούς, δημιουργώντας μια αυξανόμενη ομάδα αδικημένων που δεν μπορούν να τα βγάλουν πέρα.

11. κομητείες μας πρέπει να καταργηθούν

Η βασίλισσα υπέγραψε τη Συνθήκη του Μάαστριχτ το 1992, η οποία υιοθετεί το σχέδιο περιφερειοποίησης της ΕΕ. Αυτό θα καταργήσει τους 48 νομούς της Αγγλίας και θα τους αντικαταστήσει με 9 ευρωπαϊκές περιφέρειες, το καθένα με τη δική του περιφερειακή πρωτεύουσα, η οποία θα αναφέρεται απευθείας στις Βρυξέλλες, και όχι στο Westminster. Αυτό εξαλείφει αποτελεσματικά την Αγγλία. Για παράδειγμα, η κομητεία της Κορνουάλης αντικαθίσταται από την Νότιο-δυτική περιοχή, η οποία εκτείνεται από το Λαντς Εντ και περιλαμβάνει το Gloucestershire και το Wiltshire, η περιφερειακή πρωτεύουσα της είναι το Έξετερ. Καθώς η κίνηση αυτή δεν είναι δημοφιλής, αυτό κρατείται σε χαμηλούς τόνους και δεν θα υλοποιηθεί μέχρι να υπογραφεί η έκτη συνθήκη, όταν χάσουμε το δικαίωμά μας να προβάλλουμε αντιρρήσεις.

12. Η εκ προθέσεως καταστροφή των προτύπων και του τρόπου ζωής μας,

Aπό τις συναλλαγές την Κυριακή, όπου τα μεγάλα καταστήματα αναγκάζουν το προσωπικό τους να εργάζονται τις Κυριακές με εξευτελιστικές αμοιβές - ή δεν βρίσκουν μια θέση εργασίας, για τη σκόπιμη υπονόμευση της οικογένειας και των δασκάλων, την σεξουαλική διαπαιδαγώγηση για τα κάτω των 13 ετών, ή η άσεμνος εργασία που δίνεται στα παιδιά, όλα είναι ανιχνεύσιμα μέσω της συμμορφούμενης κυβέρνησής μας στην ΕΕ κατά τα τελευταία 34 χρόνια, όπως υλοποιείται η ανατροπή με επιτυχία από την Σχολή της Φρανκφούρτης. Ενώ στο εσωτερικό της άθεης Ευρώπης, ο Βρεττανικός Χριστιανισμός έχει σχεδόν σβήσει, την ασφάλεια στους δρόμους μας και ένα μεγάλο κομμάτι της πολιτισμένης μας ζωής έχει φύγει με αυτό.

13. Η ΕΕ ελέγχει την μετανάστευση μας από το 1997

Τον Ιανουάριο του 2007 σχετικά με την πρώτη σελίδα της The Westminster News (τα Νέα του Westminster) προβλέπαμε 1,5 εκατομμύρια μετανάστες το έτος, οι άλλοι γελούσαν μαζί μας. Στις 24 Ιανουαρίου 2008 η Daily Express δημοσίευσε τους προϋπολογισθέντες 1,3 εκατ Πολωνούς μετανάστες και μόνο για το 2007. Με τη Ρουμανία και την Ουγγαρία, που ενώθηκε στην ΕΕ σε αυτό το έτος, η συνολική πιθανότητα ήταν διπλάσια από αυτή. Η συνθήκη του Άμστερνταμ παρέδωσε τον έλεγχο της μετανάστευσης μας στην ΕΕ. 30.000 το χρόνο επρόκειτο να φτάσουν - η ΕΕ το αύξησε κατά 60 φορές. Γι 'αυτό και οι τιμές των κατοικιών αυξάνονται, ακόμη και αν ο πληθυσμός του βρετανικού λαού πέφτει.

Οι πολιτικοί και οι τεράστιες εταιρίες προτιμούν την μετανάστευση - με χιλιάδες μετανάστες διαθέσιμους με χαμηλές αποδοχές, μπορούν να επιβάλλουν τον ελάχιστο μισθό σε εκατομμύρια. Οι πολιτικοί τότε ψεύδονται πως δεν μπορούν να βρουν Βρετανούς εργαζόμενους να κάνουν τις βρώμικες δουλειές. Η αλήθεια είναι ότι δεν θα προσφέρουν έναν αξιοπρεπή μισθό, και κυνικά χρησιμοποιούν τους μετανάστες για να οδηγήσουν τους μισθούς προς τα κάτω, αυξάνοντας την τεράστια κατώτερη τάξη.

Η κυβέρνηση προσποιείται ότι υπάρχουν κατ 'ανώτατο όριο 145.000 μετανάστες ετησίως, και 1,5 εκατομμύρια νέα σπίτια θα χρειαστούν για να τους στεγάσουν. Στη συνέχεια, όμως ο Τζακ Στρο παραδέχθηκε ότι 2,6 εκατομμύρια μετανάστες πέρυσι έκαναν αίτηση για να μείνουν εδώ.

Οι υποδομές και οι υπηρεσίες μας, δεν μπορεί να ανταποκριθούν στους τεράστιους αριθμούς και στην κατάρρευση ορισμένων πόλεών μας, όπου οι Άγγλοι γίνονται μια μειοψηφία του 10%. Αλλά η ΕΕ τα ελέγχεικαι όχι ο Υπουργός Εξωτερικών, που ο ίδιος δεν έχει καμία δύναμη, καμία επιλογή παρά να εφαρμοστεί ότι υπαγορεύει η πολιτική της ΕΕ και να την αποδεχτεί.

Ο Μάικλ Χάουαρντ εψεύδετο στις 24 Ιανουάριου του 2005, όταν είπε ότι θα καθορίσει τη μετανάστευση - ως πρωθυπουργός, δεν είχε κανέναν απολύτως έλεγχο. Η μετανάστευση πλήττει τους υπάρχοντες μετανάστες πρώτα - νέοι μετανάστες μετακινούνται στις περιοχές τους, μειώνοντας τους μισθούς και αυξάνοντας την πίεση για στέγαση.

Τώρα υπογράφεται η έκτη συνθήκη, έχουμε χάσει το δικαίωμά μας να αποσύρουμε τη Βρετανία που παύει να είναι πλέον έθνος. Όπως και τις άλλες έξι, θα απαιτούνται μόνο δύο υπογραφές: του πρωθυπουργού, και της βασίλισσας.