θεοῖς σωτῆρσιν ἔθυον καὶ ἀναθήματα ἀνέθηκα

θεοῖς σωτῆρσιν ἔθυον καὶ ἀναθήματα ἀνέθηκα
θεοῖς σωτῆρσιν ἔθυον καὶ ἀναθήματα ἀνέθηκα

NOT IN THIS "NEW GREECE" - ΟΧΙ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ "ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ"

NOT IN THIS "NEW GREECE"  - ΟΧΙ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ "ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ"
NOT IN THIS "NEW GREECE" - ΟΧΙ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ "ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ"

Friday, September 11, 2015

Τα Επτά Απαίσια πλοκάμια της «Αόρατης Κυβέρνησης»


Τα  Επτά Απαίσια πλοκάμια της «Αόρατης Κυβέρνησης»

Από τον Richard Cassaro | 21 Οκτωβρίου, 2011 |

Μην πιστεύετε το ψέμα ότι «η Αμερική είναι μια ελεύθερη χώρα." Υπάρχει μία "αόρατη Κυβέρνηση" που ελέγχει όχι μόνο την Αμερική αλλά και όλο τον κόσμο. Κάποιοι το αποκαλούν «Νέα Τάξη Πραγμάτων» αλλά «Παλαιά Τάξη Πραγμάτων» είναι πιο σωστό επειδή Επτά της Απαίσια πλοκάμια του υπάρχουν για χρόνια:
1) Οι τράπεζες,
2) Οι φαρμακευτικές εταιρείες,
3) Οι Εξοπλισμοί,
4) Η Θρησκεία,
5) Η Εκπαίδευση,
6) Τα Μ.Μ.Ε.,
7) Η Πολιτική.
Θα εξετάσουμε  πώς αυτά τα 7 πλοκάμια συνεργάζονται  για να μας δηλητηριάσουν.

 Η αόρατη κυβέρνηση βρίσκεται στην εξουσία και υποδουλώνει τον κοινό άνδρα και την γυναίκα μέσω ενός "συστήματος"   επιρροής και ελέγχου. Ένα σύστημα τόσο λεπτό και εκτεταμένο που οι περισσότεροι άνθρωποι δεν μπορούν να το δουν.

Αυτό το σύστημα έχει 7 κύρια πλοκάμια:

# 1 – Τις ΤΡΑΠΕΖΕΣ: Ζούμε κάτω από την τυραννία ενός διεθνούς ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΥ συστήματος που σχεδιάστηκε για να ρυθμίσει το νόμισμά μας και να κρατήσει τον κοινό άνθρωπο φτωχό και τους πλούσιους ανθρώπους πλούσιους.

# 2 – Την ΠΟΛΙΤΙΚΗ: Μας δίνεται η ψευδαίσθηση της ελευθερίας επιλογής, αλλά στην πραγματικότητα ζούμε κάτω από ένα διπλό σύστημα κομματοκρατιών, με Ρεπουμπλικάνους και  Δημοκρατικούς που είναι οι δίδυμες όψεις του ίδιου διεφθαρμένου νομίσματος-που εξασφαλίζουν πως δεν θα γίνει καμία σημαντική αλλαγή.

# 3 – Την ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ: Εμείς και τα παιδιά μας έχουμε μπεί  σε ένα  αναποτελεσματικό και αποβλακωτικό σύστημα εκπαίδευσης που περιορίζει το μυαλό μας, έτσι ώστε, ανεξάρτητα από την ισχύ του κάθε δάσκαλου, διδασκόμαστε    όλοι το ίδιο περιοριστικό πρόγραμμα σπουδών για το μυαλό μας.

# 4 – Τα ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΆ ΠΡΟΪΌΝΤΑ: Υποφέρουμε   και   σκόπιμα δηλητηριαζόμαστε από μια τρομακτική ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΗ αγορά που είναι πεινασμένη για χρήμα-που δημιουργεί πρώτα τις ασθένειες, πραγματικές ή φανταστικές, και τη συνέχεια  διαφημίζει και μας πουλάει την "θεραπεία".

 # 5 – Τους ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥΣ: Ζούμε στη σκιά μιας τεράστιας βιομηχανίας εξοπλισμών, η οποία εξαπλώνει το φόβο και υποστηρίζει τον πόλεμο για το κέρδος. Ένας ενωμένος λαός δεν είναι κάτι καλό αφού θα αποσταθεροποιούσε τη βιομηχανία εξοπλισμών.

# 6 – Την ΘΡΗΣΚΕΙΑ: Μας δίδαξε να ακολουθούμε  τυφλά τις θρησκείες που διαιρούν τις μάζες. Οι δυτικές θρησκείες ενθαρρύνουν τους ανθρώπους να αναζητούν "εκεί έξω"   την θεότητα και την πνευματική αιωνιότητα, όταν στην πραγματικότητα η θεότητα και η πνευματική αιωνιότητα υπάρχουν ήδη μέσα μας. Η αόρατη κυβέρνηση μας κρύβει αυτή την αλήθεια.

 # 7 – Τα ΜΕΣΑ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ: Η Αόρατη Κυβέρνηση μας κάνει πλήση εγκεφάλου από την τηλεόραση  και   διδασκόμεθα   να ακούμε και να εμπιστεύονται τα εταιρικά νέα των Μ.Μ.Ε.  Για πολύ καιρό μας "πουλούν" τη ψευδαίσθηση ότι υπάρχει μια ομάδα δημοσιογράφων και συντακτών που αγωνίζονται στο πλευρό μας.  Δυστυχώς, ως επί το πλείστον μας μεταδίδουν ψέματα, εξαπάτηση, επιπολαιότητα και φόβο.

Αυτά  τα 7 Απαίσια πλοκάμια του ελέγχου από η αόρατη κυβέρνηση καθιερώθηκαν εδώ και πολύ καιρό. Ο όρος «Νέα Τάξη Πραγμάτων» είναι ψευδεπίγραφος. Η Αόρατη κυβέρνηση έχει εδώ και πολύ καιρό.

 Σήμερα το σύστημα λειτουργεί ομαλά, γιατί κανείς δεν υποψιάζεται πως υπάρχει. Αυτό παρά τις προειδοποιήσεις των πρώην πρόεδρων, γερουσιαστών, κυβερνήτων, δημάρχων, και αγαθών ηγετών του κόσμου:


Ο Πρόεδρος Theodore Roosevelt

"Πίσω από την φαινομενική κυβέρνηση κάθεται σε θρόνο μια αόρατη κυβέρνηση, χωρίς να  υποτάσσεται πουθενά  και να αναγνωρίζει καμία ευθύνη στους ανθρώπους. Για να καταστρέψει αυτό το αόρατο κυβέρνηση, το πρώτο καθήκον της πολιτικής σημερινής μας κυβέρνησης είναι  να διαλυθεί η ανίερη συμμαχία μεταξύ των διεφθαρμένων επιχειρήσεων και της διεφθαρμένης πολιτικής . "

-Πρόεδρος Θεόδωρος Ρούσβελτ (1858 - 1919), Μια αυτοβιογραφία, 1913

Το 1922, ο John Hylan, Δήμαρχος της πόλης της Νέας Υόρκης από το1.918 -  έως το 1.925, δήλωσε σε ομιλία του:Ο Δήμαρχος της Νέας Υόρκης John Hylan.

"Η προειδοποίηση του Θεόδωρου Ρούσβελτ είναι πολλή επίκαιρη σήμερα. Η πραγματική απειλή της δημοκρατίας μας, είναι αυτή  η αόρατη κυβέρνηση που σαν ένα γιγάντιο χταπόδι που απλώνει την γλοιώδη επιφάνειά του πάνω στην Πόλη, την Πολιτεία και το έθνος ... αρπάζει στη μακρά και ισχυρά πλοκάμια του, τα νομοθετικά μας σώματα, τα σχολεία μας, τα δικαστήριά μας, τις εφημερίδες μας  και κάθε οργανισμό που δημιουργήθηκε για την προστασία του κοινού.

 .. Γενικά ελέγχουν και τα δύο μέρη, γράφουν τις πολιτικές πλατφόρμες, ελέγχουν τους ηγέτες των κομμάτων, χρησιμοποιούν τους κορυφαίους άνδρες των ιδιωτικών οργανισμών και καταφεύγουν σε κάθε επινόηση για να τοποθετήσουν υποψήφιους για υψηλό δημόσιο αξίωμα μόνο τους υποψήφιους που θα είναι επιδεκτικοί στις επιταγές των διεφθαρμένων μεγάλων  επιχειρήσεων.

Αυτά τα ... συμφέροντα ελέγχουν την πλειοψηφία των εφημερίδων και των περιοδικών σε αυτή τη χώρα. Χρησιμοποιούν τις στήλες των εν λόγω εφημερίδων για να  τους υποτάξουν  ή για να οδηγήσουν έεκτός γραφείου τους δημοσίους υπαλλήλους οι οποίοι αρνούνται να κάνουν την θέληση των ισχυρών διεφθαρμένων κλικών που συνθέτουν την αόρατη κυβέρνηση ".

 -Wikipedia

 
Ο 28ος Πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών, Woodrow Wilson, έγραψε:


Woodrow Wilson, 28ος Πρόεδρος των Η.Π.Α.

"Μερικοί από τους μεγαλύτερους άνδρες στις Ηνωμένες Πολιτείες στον τομέα του εμπορίου και των κατασκευών φοβούνται κάποιον, φοβούνται κάτι. Γνωρίζουν ότι υπάρχει μια δύναμη κάπου τόσο οργανωμένη, τόσο λεπτή, τόσο προσεκτική, τόσο διασταυρωμένη, τόσο πλήρης, τόσο διάχυτη, που καλύτερα να μην μιλούν δυνατά, όταν μιλούν για να την καταδικάσουν. "

-Woodrow Wilson, The New Freedom, 1913

Ο Edward Bernays, ο λεγόμενος «Πατέρας των Δημοσίων Σχέσεων," και συγγενής του Φρόιντ έγραψε:


O Edward Bernays

"Η συνειδητή και έξυπνη χειραγώγηση των οργανωμένων συνηθειών και των απόψεων των μαζών είναι ένα σημαντικό στοιχείο στη δημοκρατική κοινωνία. Εκείνοι που χειρίζονται αυτόν τον αόρατο μηχανισμό της κοινωνίας αποτελούν μια αόρατη κυβέρνηση που είναι η πραγματικά κυρίαρχη δύναμη της χώρας μας ... Κυβερνώμεθα, τα μυαλά μας μορφοποιούνται, τα γούστα μας διαμορφώνονται, οι ιδέες μας μας υποβάλλονται, σε μεγάλο βαθμό από   άνδρες για τους οποίους  δεν έχουμε ακούσει ποτέ. "

-Edward Bernays, Propaganda, 1928

John Edgar Hoover (1895 - 1972), ο πρώτος διευθυντής του FBI στις Ηνωμένες Πολιτείες, δήλωσε:


O John Edgar Hoover

«Ο πολίτης τα χάνει  όταν έρχεται πρόσωπο με πρόσωπο με μια συνομωσία τόσο τερατώδη που δεν μπορεί να πιστέψει ότι υπάρχει. Η μυαλό του Αμερικανού απλά δεν έχει συνειδητοποιήσει  το κακό που έχει εισβάλλει ανάμεσά μας. Απορρίπτει ακόμη και την υποψία ότι   ανθρώπινα πλάσματα θα μπορούσαν να υιοθετήσουν μια φιλοσοφία που θα    καταστρέψει τελικά ό, τι είναι καλό και αξιοπρεπές ".


-J. Edgar Hoover, στο περιοδικόThe Elks Magazine”, 1956

Ο Πρόεδρος Kennedy σκοτώθηκε προσπαθώντας να καταπολεμήσει την Αόρατη Κυβέρνηση:

Ο Πρόεδρος Kennedy

 "Διότι είμαστε αντίθετοι σε  μια μονολιθική και ανελέητη συνωμοσία που στηρίζεται κατά κύριο λόγο σε μυστικά  μέσα για την επέκταση της σφαίρας επιρροής της, στην διείσδυση αντί της εισβολής, σε ανατροπή αντί των εκλογών, στον εκφοβισμό αντί της ελεύθερης επιλογής, σε αντάρτες της νύχτας αντί με στρατούς τη μέρα. Πρόκειται για ένα σύστημα το οποίο έχει επιστρατεύσει μεγάλους ανθρώπινους και υλικούς πόρους μέσα σε ένα σφιχτά δεμένο κατασκεύασμα, μία ιδιαίτερα αποδοτική μηχανή που συνδυάζει την ευφυΐα, αλλά και στρατιωτικές, διπλωματικές, οικονομικές, επιστημονικές και πολιτικές διαδικασίες. "

-Πρόεδρος John F. Kennedy (1917 – 1963)

Το κλιμακωτό σύστημα με τα 7 πλοκάμια της αόρατης κυβέρνησης δεν έχει σχεδιαστεί για μας. Έχει σχεδιαστεί έτσι ώστε μερικές οικογένειες, οι εταιρίες τους και οι κυβερνήσεις τους να είναι σε θέση να ελέγχουν όλο τον πλούτο, τη δύναμη, και τους φυσικούς πόρους, ενώ ο κοινός άνθρωπος θρέφεται μόνο για να επιβιώσει και έτσι δεν βγαίνει στους δρόμους και δεν εξεγείρεται.

 Μια μικρή ομάδα οικογενειών (περ. 1000) αποτελούν την Αόρατη κυβέρνηση. Διοικούν το σύστημα οι παππούδες τους, που οι προ-πάποι  τους δημιούργησαν. Πολλά ονόματα μας είναι γνωστά - Ροκφέλερ, Lehman, Morgan, Vanderbilt, Carnegie, Rothschild, Guggenheim.


Αυτά είναι τα ονόματα των χρηματοπιστωτικών ιδρυμάτων που χρησιμοποιούν για να μας υποδουλώσουν – η GE, η General Motors, η Chevron, η Du Pont.
Και οι πολιτικοί θεσμοί, όπως επίσης το  Συμβούλιο Εξωτερικών Σχέσεων, η Τριμερής Επιτροπή, το Βασιλικό Ινστιτούτο Διεθνών Υποθέσεων. Αυτές οι οικογένειες, οι επιχειρήσεις και οι οργανισμοί κατέχουν τις κυβερνήσεις, τα τραπεζικά συστήματα, και όλα τα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα, που κατέχουν τη γη και όλα τα φυσικά μέσα, που έχουν ιδιωτικοποιηθεί. Είναι δική τους η Wall Street και όλα τα μεγάλα εμπορικά συμφέροντα . Υπαγορεύουν τι κόστος έχει κάθε τι, συμπεριλαμβανομένου του τόκου που θα πληρώσετε για τα δάνεια σας, πόσο ενοίκιο θα πληρώσετε, τι όρους θα έχει το ενυπόθηκο δάνειό σας, ποιες θα είναι οι πληρωμές για το αυτοκίνητό σας, οι λογαριασμοί του παντοπωλείου, τα πανεπιστημιακά δίδακτρα, ακόμη και η τιμή που πληρώσετε για ένα πουκάμισο, ένα γεύμα, και για μια ταινία.

 Το γεγονός ότι όλα αυτά είναι κρυφά, δεν είναι τυχαίο. Είναι γραφτό να ζήσουμε στην άγνοια σύμφωνα με τους σχεδιαστές του Συστήματος, και αυτή η άγνοια και οι περιορισμοί της στις ΗΠΑ αναστέλλουν φυσικά, το πιο σημαντικό, που είναι το  πνεύμα. Και πιστεύουμε στο ψέμα ότι είμαστε ελεύθεροι, επειδή διαρκώς μας λένε αυτό το ψέμα.

ΠΗΓΗ:  http://www.richardcassaro.com/the-seven-sinister-tentacles-of-the-invisible-government-pt-1-of-2