θεοῖς σωτῆρσιν ἔθυον καὶ ἀναθήματα ἀνέθηκα

θεοῖς σωτῆρσιν ἔθυον καὶ ἀναθήματα ἀνέθηκα
θεοῖς σωτῆρσιν ἔθυον καὶ ἀναθήματα ἀνέθηκα

NOT IN THIS "NEW GREECE" - ΟΧΙ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ "ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ"

NOT IN THIS "NEW GREECE"  - ΟΧΙ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ "ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ"
NOT IN THIS "NEW GREECE" - ΟΧΙ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ "ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ"

Wednesday, September 30, 2015

ΤΑ ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΜΜΕ, ΣΑΣ ΤΑΪΖΟΥΝ ΨΕΜΜΑΤΑ2. ΤΑ ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΜΜΕ, ΣΑΣ ΤΑΪΖΟΥΝ ΨΕΜΜΑΤΑ

Ας συνεχίσουμε τώρα με το # 2, και την αμερικανική μηχανή των ΜΜΕ και της προπαγάνδας.Τα αμερικανικά μέσα ενημέρωσης ...

Είναι ένα σύστημα που διαστρεβλώνει εσκεμμένα την αλήθεια, κάνει πλύση εγκεφάλου στις μάζες, και δηλητηριάζει το μυαλό μας και τα μυαλά των παιδιών μας με όλες τις «ειδήσεις» τους.
Τα μέσα μαζικής ενημέρωσης έχουν σπείρει τον όλεθρο με την διάδοση τόσου φόβου και τοξικότητας στην  κοινωνία και στον κόσμο γενικότερα. Είναι κάτι το εκπληκτικό.
Αυτό που οι περισσότεροι άνθρωποι δεν συνειδητοποιούν είναι ότι τα μέσα μαζικής ενημέρωσης είναι μια επέκταση των γιγαντιαίων πολυεθνικών εταιρειών που δολοφονούν την Αμερική και τον κόσμο.
Θα το πούμε διαφορετικά, τα μέσα μαζικής ενημέρωσης είναι ο «προπαγανδιστικός βραχίονας» της τυραννικής συμπαιγνίας μεταξύ της αμερικανικής κυβέρνησης (τις δυτικές κυβερνήσεις σε γενικές γραμμές) και των μεγάλων εταιρειών που έχουν από καιρό αγοράσει την κυβέρνηση αυτή."Τα λεγόμενα κυρίαρχα μέσα ενημέρωσης δεν είναι πλέον μέσα ενημέρωσης. Δεν θα πω τίποτα. Είναι ένα υπουργείο προπαγάνδας - Το Υπουργείο Προπαγάνδας ".
-Paul Craig Roberts, Βοηθός Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Οικονομικών στην κυβέρνηση Ρέιγκαν

Η χειραγώγηση των μέσων επικοινωνίας υπό την κυριαρχία των συμφερόντων των επιχειρήσεων έχει σε εξέλιξη για πολύ περισσότερο από ό, τι συνειδητοποιούν οι περισσότεροι άνθρωποι.

Αυτό δεν είναι "Νέα Τάξη Πραγμάτων", όπως οι συνωμοσιολόγοι λένε.
Είναι μια "παλιά Παγκόσμια Τάξη," και αποκαλύφθηκε σε μια δήλωση από τον John Swainton, Αρχηγό του Επιτελείου των The New York Times, πριν 150 χρόνια.


«Δεν υπάρχει ούτε ένας από σας που θα τολμούσε να γράψει τίμια γνώμη του,” επέπληξε τους συναδέλφους του σε δείπνο που δόθηκε για τους δημοσιογράφους   στα 1880:
"Η δουλειά του δημοσιογράφου τώρα είναι να καταστρέψει την αλήθεια, να ψεύδεται εντελώς, να διαστρέψει, να δυσφημήσει, να πέσει στα πόδια του Μαμμωνά και να πωλήσει τον εαυτό του για το καθημερινό του ψωμί. Είμαστε τα εργαλεία, τα αγγεία των πλούσιων ανδρών πίσω από την σκηνή, είμαστε ανδρείκελα. Αυτοί κινούν τα νήματα, εμείς χορεύουμε. Τα ταλέντα μας, οι δυνατότητες μας και οι ζωές μας είναι οι ιδιότητες αυτών των ανδρών. Είμαστε πνευματικές πόρνες."
-John Swinton, στην εφημερίδα The New York Times, 1880

Η λύση είναι: ΔΕΣ ΔΙΑ ΜΕΣΟΥ ΤΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Σημειώστε: Δεν είπα "Σταματήστε να βλέπετε τις ειδήσεις" ή "Σταματήστε την ανάγνωση εφημερίδων."
Στο βίντεο My Dinner With Andre, Το δείπνο μου με τον Andre (που παρουσιάστηκε νωρίτερα) ο πλασματικός σουηδός φυσικός, Γκούσταβ Bjornstrand, "σταμάτησε" να διαβάζει περιοδικά και εφημερίδες.Το έκανα και αυτό, εδώ και χρόνια. Σταμάτησα να βλέπω τις ειδήσεις. Σταμάτησα την ανάγνωση εφημερίδων. Ήταν θεραπευτικό ... για λίγο.
Αλλά εγώ αναζητώ την αλήθεια, και  βρίσκω την αλήθεια κάνοντας γεώτρηση στα μέσα μαζικής ενημέρωσης που "μας λένε" να  πιστεύουμε.
Για παράδειγμα, και αυτό είναι μόνο μια τυχαία ροή των ιδεών, των μέσων μαζικής ενημέρωσης που έχουν προσπαθήσει πολύ σκληρά για να μας πείσουν για να:
• Μισούμε τους μουσουλμάνους (ακόμα κι αν τόσοι πολλοί είναι εργατικοί, ταπεινοί, οικογενειάρχες)
• Φοβόμαστε τους Νεαρούς Μαύρους άντρες (ακόμα κι αν τόσοι πολλοί είναι άτομα που φροντίζουν τους άλλους, είναι ψυχές που αγαπούν- ακόμη και πολλοί ράπερς)
• Προχωρήσουμε στην αγορά ενός αυτοκινήτου  με απρονοησία (σκεφτείτε το αυτό την επόμενη φορά που θα δείτε τα ξινά μούτρα του καθενός  που οδηγεί  το πρωί της Δευτέρας για να πάει στην εργασία του μέσα στο δροσερό καινούργιο αυτοκίνητό του)
• Χρησιμοποιεί τη λέξη "Cool" και προσπαθεί να είναι "Cool" (κάτι που  βοηθά να πωλούν όλα τα είδη των προϊόντων, όπως αυτοκίνητα, γυαλιά ηλίου, κρέμες για το δέρμα, όργανα γυμναστικής, ρούχα και ούτω καθεξής)
• Γίνουμε πιο επιθετικοί και βίαιοι (το πιο εύκολο για να μας "πουλήσουν" στους ιμπεριαλιστικούς πολέμους της Αμερικής)
• Δουλεύετε περισσότερο για να μπορέσετε να πληρώσετε περισσότερους φόρους στους επικυρίαρχους μας στην κυβέρνηση (ενώ ταυτόχρονα δίνουμε λιγότερη προσοχή στη μείωση των αμερικανικών ελευθεριών, την αυξανόμενη στρατιωτικοποίηση της αστυνομίας μας, την δραματική αύξηση της εποπτείας όλων των ειδών και  κομμάτι-από-κομμάτι την διάλυση των συνταγματικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων μας)

Μείνετε συντονισμένοι με τα μέσα μαζικής ενημέρωσης, γιατί θέλω να ξέρω το πρόγραμμά τους ώστε να μπορώ να προστατεύσω τον εαυτό μου και την οικογένειά μου εφόσον στρέφονται εναντίον του.
Για να κατανοήσετε αυτό το (εταιρικό) σχέδιο τ , θα πρέπει να συνεχίσετε να παρακολουθείτε Fox News ... να συνεχίστε να επισκέπτεστε  το CNN.com ... και το MSNBC ... αλλά με έναν τρόπο που βλέπετε δια μέσου   της προπαγάνδας  του κηρύγματος.
Μην κοιτάτε τις ειδήσεις,  μελετάστε τες.
Μόνο με αυτόν τον τρόπο θα κερδίσετε   κατανοώντας, τι είναι αυτό που προσπαθούν να σας εμποτιστούν τα μέσα και να δείτε μέσα από αυτά, προκειμένου να τα πολεμήσετε.
Παρακολουθήστε τα νέα! Διαβάστε τις εφημερίδες!
Ενώ το κάνετε, ρωτήστε τον εαυτό σας:
• Ποιοί είναι αυτοί που προσπαθούν να με χειραγωγήσουν και τι θέλουν να πιστεύσω; Να Νιώσω; Να Σκευτώ;

• Που προσπαθούν να με οδηγήσουν ώστε να ενεργήσω; Να Ψηφίσω ; Να Αγοράσω;

• Γιατί;
Όταν χάνεις επαφή με τον εχθρό,  χάνεις την επαφή με την παραπληροφόρηση και η παραπληροφόρηση μας πιέζει.