θεοῖς σωτῆρσιν ἔθυον καὶ ἀναθήματα ἀνέθηκα

θεοῖς σωτῆρσιν ἔθυον καὶ ἀναθήματα ἀνέθηκα
θεοῖς σωτῆρσιν ἔθυον καὶ ἀναθήματα ἀνέθηκα

NOT IN THIS "NEW GREECE" - ΟΧΙ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ "ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ"

NOT IN THIS "NEW GREECE"  - ΟΧΙ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ "ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ"
NOT IN THIS "NEW GREECE" - ΟΧΙ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ "ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ"

Saturday, August 29, 2015

Δέκα αλήθειες για την Ευρωπαϊκή Ένωση που πρέπει να γίνουν γνωστές.

greek_protester

Δέκα αλήθειες για την Ευρωπαϊκή Ένωση που πρέπει να γίνουν γνωστές.  


 1. Πάνω από 40 χρόνια οι ηγεσίες των Συντηρητικών, των Εργατικών και των Φιλελεύθερων Δημοκρατών (Lib Dem) μέρη έχουν καταληφθεί από τους φιλο-Ευρωπαϊστές, μέλη της Μπίλντερμπεργκ.  Εφαρμόζουν την πολιτική της ΕΕ, και αγνοούν τις επιθυμίες των ψηφοφόρων τους. Γι 'αυτό και η ψήφος σας δεν μετρά.

2. Οι έξι συνθήκες της Ευρωπαϊκής Ένωσης μας έχουν δώσει ένα σύνταγμα δικτατορίας και τους νόμους ενός αστυνομικού κράτους. Οι δικτατορίες οδηγούν στην καταπίεση και τη φτώχεια.

3. Η Βασίλισσα έχει υπογράψει όλες τις έξι συνταγματικές Συνθήκες της ΕΕ, η οποία κατήργησε τη Βρετανία ως ανεξάρτητο έθνος από την 1η Ιανουαρίου 2009.

4. Η ΕΕ είναι παράνομη σύμφωνα με το βρετανικό δίκαιο. Πέντε Πρωθυπουργοί και η βασίλισσα έχουν διαπράξει έξι πράξεις προδοσίας με την υπογραφή των Συνθηκών της ΕΕ η οποία κατάργησε το έθνος μας και το αντικατέστησε με την ΕΕ. Κρυφά κατάργησαν δύο από τους πέντε νόμους της προδοσίας του 1998 εγκλήματος της Disorder Act (Πράξη Αταξίας) (S36.3) για να αποφύγουν τις διώξεις.

5. Το αστυνομικό κράτος που αυξάνεται γύρω σας, και αναφέρεται   σε ορισμένες εθνικές εφημερίδες, είναι το αστυνομικό κράτος της ΕΕ. Βρισκόμαστε ήδη στην ΕΕ εδώ και 38 χρόνια, και εναρμονίζουμε την νομοθεσία μας με την ΕΕ. Το αναδυόμενο αστυνομικό κράτος είναι το αποτέλεσμα.

6. Η πολιτική ορθότητα, η υπονόμευση των γονέων, της οικογένειας και των δασκάλων, η διδασκαλία του σεξ και της ομοφυλοφιλίας σε ανηλίκους, η προώθηση των μονογονεϊκών οικογενειών, η αρπαγή 4.500 παιδιών το χρόνο από καλούς γονείς για την αναγκαστική υιοθέτηση, το τραύμα μέσω της αδικίας στα σύγχρονα διεφθαρμένα βρετανικά δικαστήρια κλπ κλπ είναι ανατροπή από την ΕΕ, την οργάνωση Κοινός Σκοπός του Τεκτονισμού που τα τελευταία 38 χρόνια, χρησιμοποιούν τις 200+ τεχνικές της «Γερμανικής» Σχολής της Φρανκφούρτης.

7. Η ΕΕ θα αποτελέσει μία οικονομική καταστροφή. Σήμερα χάνουμε 45 δισεκατομμύρια £ το χρόνο των συναλλασσόμενοι με την Ευρώπη, πριν ενταχθούμε χάναμε περισσότερα. Οι 120.000 κανονισμοί της ΕΕ μας κόστισαν 100 δισεκατομμύρια £ το χρόνο (ετήσια έκθεση της Better Regulation Commission του 2005), θα μας φέρουν μια οικονομία σοβιετικού τύπου και τη φτώχεια. Οι πολιτικοί μας, μας είπαν ψέματα.

8. Αν έχετε ψηφίσει τους Συντηρητικούς, τους  Εργατικούς  ή τους Φιλελεύθερους Δημοκρατικούς (Lib Dem)  τα τελευταία 38 χρόνια, έχετε ψηφίσει   το αστυνομικό κράτος της ΕΕ, καθώς και την κατάργηση του δικού σας κόμματος.

9. Η Γερμανίδα Καγκελάριος Άνγκελα Μέρκελ επέβαλε τη Μεταρρυθμιστική Συνθήκη της Λισαβόνας σε εμάς (που ψηφίστηκε από το Westminster στις 21 Ιανουαρίου με πλειοψηφία 138 ψήφων), το οποίο αντικατέστησε το Βρετανικό Σύνταγμα με αυτό της ΕΕ, την 1η Ιανουαρίου 2009. Το Westminster είναι πλέον ανίσχυρο, εν υπνώσει και μια κυβέρνηση μαριονέτα. Κυβερνώμεθα από μη εκλεγμένους δικτάτορες της ΕΕ, οι οποίοι θα ελέγχουν σύντομα τα πυρηνικά όπλα σε αυτό που ήταν η Βρετανία και η Γαλλία.

10. Η Βρετανία είναι η πέμπτη μεγαλύτερη οικονομία μεταξύ 200 εθνών. Ξεχάστε τις εκλογές και τα κόμματα, των οποίων οι ηγεσίες ελέγχονται από την ΕΕ. Πολεμήστε με τις άμεσες εκστρατείες κατά της ΕΕ στον δικτυακό τόπο eutruth ώστε να πάρουμε τη Βρετανία πίσω πριν να είναι πολύ αργά. Χρειαζόμαστε μια γενική απεργία κατά της ΕΕ. Ξεκινήστε με την επίσκεψη τοπικό σας βουλευτή και προειδοποιήστε τον ότι θα χάσει το μισθό των  240.000 £ και τα έξοδά του, όταν οι κλείσει η ΕΕ