θεοῖς σωτῆρσιν ἔθυον καὶ ἀναθήματα ἀνέθηκα

θεοῖς σωτῆρσιν ἔθυον καὶ ἀναθήματα ἀνέθηκα
θεοῖς σωτῆρσιν ἔθυον καὶ ἀναθήματα ἀνέθηκα

NOT IN THIS "NEW GREECE" - ΟΧΙ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ "ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ"

NOT IN THIS "NEW GREECE"  - ΟΧΙ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ "ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ"
NOT IN THIS "NEW GREECE" - ΟΧΙ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ "ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ"

Saturday, July 18, 2015

Αυτό σου λέμε, ότι πράγματι κοροϊδευόσαστε.Ο κύριος Πρακτορίδης έγραψε:


«Τώρα για την Ιερά Εξέταση, τους Σταυροφόρους και όλους αυτούς που έσφαζαν (και σφάζουν) και εκμεταλλεύονται στο όνομα του Ιησού Χριστού, ρε παιδιά ήμαρτον! Ο Ιησούς Χριστός τι φταίει;»

Έσφαζαν και βασάνιζαν ακριβώς για να τον επιβάλλουν. Το ότι πιστεύεις σήμερα σ' αυτόν, οφείλεται στο γεγονός ότι τα κατάφεραν.«Ο Μάρκος, Ο Ματθαίος, Ο Λουκάς και ο Ιωάννης, δηλαδή να μην γράψουν τα ευαγγέλια;»

Δεν τα έγραψαν αυτοί, αγράμματοι ήταν. Δεν υπάρχουν αυθεντικά ευαγγέλια γραμμένα από κανένα Μάρκο, Mατθαίο, Λουκά και Iωάννη.

«Και μην μου πείτε πως τα έγραψαν άλλοι γιατί κοροϊδευόμαστε..»

Ακριβώς αυτό σου λέμε, ότι πράγματι κοροϊδευόσαστε.

Μάθε πως τα ίδια τα εκκλησιαστικά κείμενα αναφέρουν ότι τα νεότερα από τα σωζόμενα χειρόγραφα της Kαινής Διαθήκης χρονολογούνται πριν από τα μισά του 4ου αι. π.X.» (Catholic Encyclopedia, op. Cit., pp.656-7)

Η αρχαιότερη όλων βίβλος, είναι τα χειρόγραφα του Σιναϊτικού κώδικα που οι αρχαιολόγοι αποφάνθηκαν ότι χρονολογείται περί το 380 μ.X. (Encyclopedie, Diderot, 1759) και που ασφαλώς ΔΕΝ περιλαμβάνει τις μεταγενέστερες προσθήκες περί ΠΑΡΘΕΝΟΓΕΝΗΣΕΩΝ και ΝΕΚΡΑΝΑΣΤΑΣΕΩΝ.

 
Από τους ειδικούς μελετητές, αυτό χαρακτηρίστηκε ως η μεγάλη …έλλειψη. Για φαντάσου..

Η ανάρτηση ανήκει στα σχόλια στο άρθρο: Άρθρα και μελέτες επί του χριστιανικού φαινομένου (Ιωάννης Νεοκλής Φιλάδελφος Ρούσσος)

στο: http://www.pare-dose.net/4001