θεοῖς σωτῆρσιν ἔθυον καὶ ἀναθήματα ἀνέθηκα

θεοῖς σωτῆρσιν ἔθυον καὶ ἀναθήματα ἀνέθηκα
θεοῖς σωτῆρσιν ἔθυον καὶ ἀναθήματα ἀνέθηκα

NOT IN THIS "NEW GREECE" - ΟΧΙ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ "ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ"

NOT IN THIS "NEW GREECE"  - ΟΧΙ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ "ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ"
NOT IN THIS "NEW GREECE" - ΟΧΙ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ "ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ"

Thursday, July 30, 2015

Το όνομα Γιαχβέχ είναι απαγορευμένο από την εκκλησία της Ελλάδας.Έχω και κάποιες πληροφορίες ότι η ονομασία Γιαχβέχ, είναι εδώ και πολλά χρόνια, απαγορευμένη από την εκκλησία της Ελλάδας. Αν κάνω λάθος διορθώστε με.

Ο τόπος αυτός έχει αλωθεί πλήρως από μια ξενόφερτη ηλίθια και καταστροφική δοξασία. Δεν το σώζει τίποτα παρά καποιο απρόβλεπτο και απροσδόκητο συμβάν. 'Οταν καταστρέψεις την κουλτούρα ενός λαού και του υποτάξεις την ψυχολογία του τότε τον υπέταξες πλήρως. Τον έκανες όχι απλώς δούλο σου αλλά υποπόδιον των ποδών σου όπως γράφει η Παλαιά Διαθήκη!
Είναι η δοξασία με θεωρία μια θεολογία που ξεκινά από το αξίωμα του πεπτοκότος κόσμου. Αυτό είναι το πιο αυθαίρετο, ανόητο και καταστροφικό αξίωμα που γέννησαν ποτέ τα πιο νοσηρά ανθρώπινα μυαλά.! Μετά ταύτα ο κόσμος οφείλει υποχρεωτικά να σωθεί! Αλλιώς, έτσι και δεν δεχθεί την υποχρεωτική σωτηρία, τον πήρε και τον σήκωσε η οργή και η κατάρα του Παναγάθου!
και το κακό συναπάντημα... όλοι αυτοί οι αισχροί και ποταποί τύποι σαν τον ΓΛΥΦΤΟ-ΦΑΙΟ-ΦΕΡΟΝΤΑ
 


Λυπάμαι και οργίζομαι  όταν σκέφτομαι ότι, άτομα με αυτή τη νοοτροπία βρίσκονται σε θέσεις κλειδιά  στην Ελληνική κοινωνία και επηρεάζουν άμεσα το μέλλον αυτού του τόπου.