θεοῖς σωτῆρσιν ἔθυον καὶ ἀναθήματα ἀνέθηκα

θεοῖς σωτῆρσιν ἔθυον καὶ ἀναθήματα ἀνέθηκα
θεοῖς σωτῆρσιν ἔθυον καὶ ἀναθήματα ἀνέθηκα

NOT IN THIS "NEW GREECE" - ΟΧΙ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ "ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ"

NOT IN THIS "NEW GREECE"  - ΟΧΙ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ "ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ"
NOT IN THIS "NEW GREECE" - ΟΧΙ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ "ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ"

Tuesday, July 28, 2015

Ένα "θεάρεστο" έργο του μέγα και "αγίου" Κωνσταντίνου.

 
Κάποτε όταν άκουγα τους παπάδες να μιλάνε γι' αγάπη εγώ τους πίστευα, έλεγα ότι είναι θρησκεία της αγάπης.... Πόσο έξω έπεσα....Ένα συμβάν που κατέγραψε η αμερόληπτη και ανεπηρέαστη από τον χριστιανισμό, ιστορία! Ένα συμβάν που με "άγγιξε" ιδιαίτερα:

 Ένα, μόλις ένα από τα "θεάρεστα" έργα του μέγα και "αγίου" Κωνσταντίνου:

Ρέμος. Γιος του Μαξεντίου και της Γαλερίας. Βρέφος στην κούνια. Έβαλε δικούς του ανθρώπους να το στραγγαλίσουν με κορδόνια την ώρα που κοιμόταν δίπλα στη μάνα του. +312.

Τί έγκλημα μπορεί να διέπραξε το κακόμοιρο μωράκι, ώστε να του κόψει έτσι το νήμα της ζωής του, ο δολοφόνος Κωνσταντίνος του οποίου την μνήμη τιμά η εκκλησία στις 21 Μαΐου;

Σφάλισε για πάντα τα ματάκια του, πριν καν αρχίσει να μιλάει, του στερήθηκε το δικαίωμα για ζωή....Έργο του μέγα Κωνσταντίνου..

Τον ανηψιό του που ήταν 12 χρονών   τον σκότωσε μπροστά στα μάτια της μάνας του, που ήταν αδελφή του Μεγάλου αυτού τέρατος, το οποίο δεν συγκινήθηκε από τους σπαραγμούς και τα παρακάλια της.

Τα έλεγα αυτά σε μια χριστιανή και μου είπε, ναι ο Μαύρος Κωνσταντίνος είχε αμαρτίες αλλά συγχωρήθηκε. Γι' αυτό και η θρησκεία μας είναι ανώτερη όλων διότι συγχωρεί, κλπ.
Σύγχωρεί μόνο εκεί που την συμφέρει. Όταν δεν την συμφέρει ζήτω που κάηκες.

 
 
Και για να έχουμε καλό ρώτημα:

Όταν ο Βενιαμίν Φραγκλίνος ανεκάλυψε το αλεξικέραυνο στην Μασσαχουσέττη, οι εκεί χριστιανοί εξοργίστηκαν εναντίον του διότι αντιστρατευόταν, λένε, την θέληση και δύναμη του θεού των. Τον ονόμασαν όργανο του σατανά και αυτό που έφτιαξε όργανο το διαβόλου.
Ίδια πράγματα είπαν και οι Άγγλοι χριστιανοί για τον Γεώργιο Στήβενσον όταν έφτιαξε τον σιδηρόδρομο, κλπ.
Καταστροφική θρησκεία για τρελλούς και όσους επιθυμούν να τρελλαθούν.


Προ ολίγου στην περιοχή που βρίσκομαι, εις την περιβάλλουσα ατμόσφαιρα της, εκδηλώθηκαν κάτι επικίνδυνες ηλεκτρικές εκκενώσεις [Κεραυνοί], λόγω σύντομης έστω, καταιγίδας!

Έχω παρατηρήσει, ότι σε πολλούς, μεγάλους σε ύψος, χριστιανικούς ορθόδοξους ναούς, υπάρχουν εγκατεστημένα κάτι συστήματα αντικεραυνικής προστασίας, διότι οι κεραυνοί ως επικίνδυνοι που είναι, έχουν την δύναμη να καταστρέφουν ολόκληρα κτίρια και πρέπει με κάθε δυνατό τρόπο, να διοχετευθούν, μέσω προεπιλεγμένων διαύλων, στο γήινο έδαφος! Ωπα, για σταθείτε λίγο, μάγκες! Εδώ δεν μιλάμε για τυχαία κτιριακά συγκροτήματα...Εδώ ομιλούμε για τους ιερούς οίκους του παντοδύναμου ύψίστου, που κατά την παράδοση, έπλασε τον κόσμον όλον και επιπροσθέτως, καθορίζει της ανθρωπότητας την τύχη! αλλοίμονον οι όποιοι άπιστοι βρεθούν εις την δυσμένειάν του! Μαύρο φίδι που τους έφαγε... 

Αν είναι δυνατόν ρε παίδες! Κύριοι πιστοί και λοιποί παγκαροκηφήνες! Γιατί παρακαλώ, αμφισβητείτε, την δύναμιν του ίδιου του θεού σας;; Δεν είναι ικανός ο παντοδύναμος τριαδικός σας, να προστατέψει από μόνος του, τους οίκους του;; Κατευθείαν, χωρίς άλλη κουβέντα, πηγαίνετε και ξηλώστε τα κάθε λογής, εγκατεστημένα στις εκκλησίες σας, αλεξικέραυνα, διότι αυτές τις συγκεκριμένες εκκλησίες, τις προστατεύει ο ύψιστος τριαδικός! Άντε τι κάθεστε...Βλάσφημοι! Αμφισβητίες του Γιάχβέχ! Αμαρτάνετε ρε!!! Απαγορεύεται διά ροπάλου, να καταφέρεστε, έστω και κατά αυτόν τον τρόπο, ενάντιαν του θεού σας! Ιερός εντός καινής διαθήκης, κανόνας! Ου ρε!
Σας ερωτάω ξανα!: Ποιοί είστε ρε άσχετοι,που αμφισβητείτε τον ίδιο τον αξιοσέβαστον τριαδικό σας; Γιατί ρε παπιολόρδοι, παπαδάκια αμφιβάλετε για τον ύψιστό; Καθίστε στα...μειωμένα..... κυβικά σας με σεβασμό προς τον ύψιστό σας, ειδάλλως θα πέσει ο ουρανός στα κεφάλια σας... 
 
 
Η ανάρτηση ανήκει στα σχόλια στο άρθρο:
 Άρθρα και μελέτες επί του χριστιανικού φαινομένου (Ιωάννης Νεοκλής Φιλάδελφος Ρούσσος)