θεοῖς σωτῆρσιν ἔθυον καὶ ἀναθήματα ἀνέθηκα

θεοῖς σωτῆρσιν ἔθυον καὶ ἀναθήματα ἀνέθηκα
θεοῖς σωτῆρσιν ἔθυον καὶ ἀναθήματα ἀνέθηκα

NOT IN THIS "NEW GREECE" - ΟΧΙ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ "ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ"

NOT IN THIS "NEW GREECE"  - ΟΧΙ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ "ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ"
NOT IN THIS "NEW GREECE" - ΟΧΙ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ "ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ"

Tuesday, July 14, 2015

Η θρησκεία σας έχει εγκληματήσει κατά της ανθρωπότητας.Η θρησκεία σας έχει εγκληματήσει κατά της ανθρωπότητας και είναι εσαεί καταδικαστέα. Η θρησκεία σας έχει κατασφάξει παγκοσμίως ανθρώπους στο όνομα ενός αντεροβγάλτη («ο Κύριος θα πατάξει με μεγάλη πληγή τον λαό σου, και τα παιδιά σου, και τις γυναίκες σου, και όλα τα υπάρχοντά σου• κι εσύ θα χτυπηθείς με πολλές αρρώστιες, με αρρώστια των εντοσθίων σου, μέχρις ότου βγουν τα εντόσθιά σου από την αρρώστια σου από ημέρα σε ημέρα. (Β’ Χρονικών 21:14-15)») θεού ( τρομάρα του) που είναι για τα πανηγύρια, και στο όνομα του ανύπαρκτου «υιού» του. Μην πούμε την παιδοκτονία που έκανε σε εκείνα τα 42 κακόμοιρα παιδάκια, επειδή κορόιδευαν έναν φαλακρό γεροπαραλυμένο.
Αιωνία τους η μνήμη!
Και εσείς αυτό το παρουσιάζετε και ως θαύμα. Τρομάρα σας!   
Εκτός λοιπόν από τα παραμύθια των  γραφών σας που επικαλείσθε, αγγίξατε ποτέ σας την ιστορική πραγματικότητα;
 να δείτε όλα τα εγκλήματα της θρησκεία σας, ούτε 1000 δικαστήρια της Νυρεμβέργης δεν αρκούν, να τα εκδικάσουν.
Μελετήσατε το ήθος ένα σωρό εγκληματιών; που τους κρεμάσατε σε εικόνες- ως γνήσιοι πτωματολάτρες που είστε ("Ου ποιήσεις σεαυτώ είδωλον, ουδέ παντός ομοίωμα. Ου προσκυνήσεις αυτοίς, ουδέ μη λατρεύσεις αυτοίς" εντός των συναγωγών σας και τους παριστάνετε τάχατε μου για «αγίους». (Ούτε τις γραφές σας δεν είστε εις θέση να τηρήσετε.) Ο καλύτερος απ αυτούς του "άγιους" σας είχε σφάξει τα παιδιά του (Μ. Κων/νος) Μ.= Μαύρος.
Πως λοιπόν,  τους υπερασπίζεσθε κύριε;
Για όλα όσα σας βαραίνουν, να ζητήστε τουλάχιστον, ως θρησκεία, μια συγνώμη να ξαλαφρώστε και λιγουλάκι και μετά βλέπουμε.

Τέλος, θαυμάζω ειλικρινά κάτι σε εσάς, την άκρατη και την θρασύτατη αυτοπεποίθηση που έχετε. Αυταπατάστε όμως!
Πέραν όμως τούτου θα σας προτείνω – και καλό είναι δηλαδή, να αποβάλετε ανεπιστρεπτί αυτήν την πανούκλα που τώρα ευαγγελίζεστε, μην την κολλήσουν και άλλοι. 

 

Πάτερ Παγκάριε : Άιντε εις υγεία σας.

ΥΓ: Εν τω μεταξύ όπου νάναι πλησιάζει και η αμισθία σας.
Ακονίστε λοιπόν τις τσάπες σας και γραμμή στο χωράφι για να δείτε πως βγαίνει ο επιούσιος, χωρίς τους αμανέδες και λιβανωτά.Η ανάρτηση ανήκει στα σχόλια στο άρθρο